amin gülüm..Allah razı olsun canım benim..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah canımcım...
ne zaman birimiz bir tadavıye başlayacak olsak gerek kalmıyor sen de başlayalım derken müjden gelsin inşallahamin gülüm..Allah razı olsun canım benim..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah canımcım...
Amin canım sağolasın..inşallah...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah sümbülüm...ne zaman birimiz bir tadavıye başlayacak olsak gerek kalmıyor sen de başlayalım derken müjden gelsin inşallah
Ohh maaşallah onlara sağlıcakla gelsinler inşaallah.Kizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)
yok cnm uyku filan etkilemez. henüz pozitif olmamis. bi gün koyu bigun tamamen açık renk cikabilir. önemli olan T ve C çizgilerini ayni koyulukta yakalamakEki Görüntüle 1936645
Kızlar üzerinde bir şey yazmayan ovu testi dün yani 7. Gün saat 15 gibi yaptığım test. Aradaki koyuluk açıklık farkı nedendir?
Not: 8. Gün yazan testi söyle yaptım. Yanlış midir bu yaptığım? Sabah 7de kalktım. Ilk idrarimi yaptım. Taze meyve suyu içtim ve bilimum doğurganlık kürü seylerini... sonra biraz da su içtim kür tadı ağzımda kalmasın diye. Derken gittim yattım. Saat 10 gibi kalktım. 10.30'da bu testi yaptım uyku etkiler mi acaba
ayyyy ne güzel masallah. bi kiz bi erkek olmasi ayri bir lütuf gibi masallah. Rabbim bana da nasip eder insallah bi erkek bi kiz :)Kizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)
Cnm eğer çizginin doğru yerde olduğuna eminsen bir test yap merak ettim durumunu ya da evvelki gün yumurtlama yeni oldu bunun başka açıklamasını da yapamadım:))
ben de düşünmüyrdum :)
ateşin fırlamıs dpo13 de .. daha önce tabloların olmadıgı için ani düşüş oluyormu bilemeyız ama bu ani yükseliş umutlandırıcı yarını görelim bakalım. hayırlısıyla
Canim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim.Kizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Canım Allah gonlune gore versin sonu bebiş olsun insCanim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim.İkiz hayali benim de var. Hele biri kiz biri erkek tadından yenmez. Bu ay 2 yumurta var ama bakalim kismet rabbim yeterki ol desin.
Bana regl olana kadar kullan demişti doktorum. Bugün eczaneden aldım. Ne kadar pahalı bir ilaçmış kar yağıyor eczaneden alayım dedim 29 tl imişbence çizgi kesikli olsun boşver sen gir progesteronları nerde ne kadar kullandığımızı unuturuz bikaç ay sonra. doktorun ne kadar kullanmanı söyledi ki canım? progesteron kullanırken adet olmuyorum ben, bıraktıktan sonra oluyorum. ama kullanırken yine de adet olan kızlar varmış. bana da doktor aşılamadan hemen sonra başla dedi de ben bikaç gün sonra başladım. ne zaman bırakırım biliyorum şimdi.. belki bikaç gün sonra hcg baktırırım kanda gibime geliyor
Olman gerekiyorsa ol ablacim. Insallah sana da bebis getirsin.bu ay banada çatlatma verecek sanırım doktorum..eğer histereskopi olmazsam tabi...
Canım cok sevindim. Icimden de öyle geçiyordu ama demedim belki gonlundeki farklıdır diye. Maşallah sizeKizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Her ay güzel tablo oluyor ama sonu bu sefer yeşil olur inşallah hayırlısıylaVeson ates tirmaniyor valla güzel.
missdincer ayni sekilde senin tablolar da maşallah guzel gidiyor sonu guzel olsun insallah.
LeYLa_21 ablacim ates düşünüyor ama insallah tekrar yukselir pozitif olur.
@cok da Seyapmamak dpo6 test erken gelicek gibi senden.
BirAsilAnnesi canim atesini girmedin merak ettim kac cikti
Iyiler kuzum bugun gordum cok tatlislar..rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde sizlerede tez zamanda canimAMİN gülüm Allah razı olsun kuzum...inşallah bende güzel haber vermeyi çok istiyorum inan...ikizler nasıl annesi?herşey yolundadır inşallah canım?
Amin canim insallah..Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.kimseyi bu ugurda bekletmesinAnladım canım inşallah şifan olur
Galiba canım. Ben de bu testin mantıcını anlamaya çalışıyorum.
Evet bu işi sabitlemem gerek.
Oyyyy maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?