Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin gülüm..Allah razı olsun canım benim..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah canımcım...
amin gülüm..Allah razı olsun canım benim..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah canımcım...
ne zaman birimiz bir tadavıye başlayacak olsak gerek kalmıyor sen de başlayalım derken müjden gelsin inşallah

ne zaman birimiz bir tadavıye başlayacak olsak gerek kalmıyor sen de başlayalım derken müjden gelsin inşallah
Amin canım sağolasın..inşallah...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah sümbülüm...

Reactions: iiz
O
Ohh maaşallah onlara sağlıcakla gelsinler inşaallah. bende klomen catlatma iğnesi kullanırken çok umutlandim ikiz gelir belki diye ilacı bıraktım kendisi geldi bebiş tek olmak istiyordu demek ki

yok cnm uyku filan etkilemez. henüz pozitif olmamis. bi gün koyu bigun tamamen açık renk cikabilir. önemli olan T ve C çizgilerini ayni koyulukta yakalamak

ayyyy ne güzel masallah. bi kiz bi erkek olmasi ayri bir lütuf gibi masallah. Rabbim bana da nasip eder insallah bi erkek bi kiz :)

Cnm eğer çizginin doğru yerde olduğuna eminsen bir test yap merak ettim durumunu ya da evvelki gün yumurtlama yeni oldu bunun başka açıklamasını da yapamadım:))

yumurtanın yeni çatladığını sanmıyorum canım çünkü tüpte negatif aldığımdan beri 26 günde adet oluyorum.
ateşin neden böyle anı yükseldiğini bende çözemedim canım ama hamilelikten şüphelenmiyorum.
öyle olsa belirtim olurdu diye düşünüyorum.
aksine adet belirtilerimin hepsi var.
karın ağrısı, baş ağrısı gibi.
yarın %90 adet olacağım.

her daim adetten 2 gün önce ateşim düşüşe geçerdi canım bende anlam veremedim bu yükselişe.
adet belirtilerim olduğu için hamilelikten şüphelenmiyorum.
yarın adet olacağımı düşünüyorum çünkü tüpte negatifden sonra döngüm 26 güne döndü.
bakalım bende izleyip göreceğim sizinle beraber.

FreeSoull ShinSeGi kızlar dün ki ovulasyon testimde silik çizgi bile yoktu golge seklindeydi bugun pick yaptı
Benim hep boyle oluyor aniden pick oluyor..iki gundurde yogun uzayan akıntım vardı bugun yok..bide ust kısmı biraz açık renk ama hiçbir zaman çizgi eşit koyu olmuyor benim.
FreeSoull ben saat 4 gibi 3 saat sıvı alımı yapmadan yapıyorum.Bugun cok susamıstım biraz içtim hatta..
Ben akıntı cok olunca kesin çatladı demiştim ama ShinSeGi soylediğin gibi oldu ;-)

Eklentiler

• _20170109_170102.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 37
Canim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim. İkiz hayali benim de var. Hele biri kiz biri erkek tadından yenmez. Bu ay 2 yumurta var ama bakalim kismet rabbim yeterki ol desin.

Veson ya canım ladeyna bugün de ateşini girmiş yine düşük. eminsin değil mi hamile o yani? eğer öyleyse benim tabumu yıkacak. çünkü ben hep hamile olsam 37 derece ateşim olur kafasındayım da.

Canim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim. İkiz hayali benim de var. Hele biri kiz biri erkek tadından yenmez. Bu ay 2 yumurta var ama bakalim kismet rabbim yeterki ol desin.
Canım Allah gonlune gore versin sonu bebiş olsun ins
Bende ikiz hastasıyım şuan birinede razıyım ama bekarlıgımdan beri ikiz istiyorum diye hep soylerdim beni her goren ikizin olcak senin diye teselli veriyor şimdi..Rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin
Takvimin 9 ay kalmasın
Ben bi kere totem yaptım mesaj kutum doldu hamilemisin diye

@melissa81 tebrik ederim masallah ikizlerine saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim

Bana regl olana kadar kullan demişti doktorum. Bugün eczaneden aldım. Ne kadar pahalı bir ilaçmış kar yağıyor eczaneden alayım dedim 29 tl imiş

Canım cok sevindim. Icimden de öyle geçiyordu ama demedim belki gonlundeki farklıdır diye. Maşallah size

AMİN gülüm Allah razı olsun kuzum...inşallah bende güzel haber vermeyi çok istiyorum inan...ikizler nasıl annesi?herşey yolundadır inşallah canım?
Iyiler kuzum bugun gordum cok tatlislar..rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde sizlerede tez zamanda canim

Amin canim insallah..Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.kimseyi bu ugurda bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…