- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canım Allah gonlune gore versin sonu bebiş olsun ins
Bende ikiz hastasıyım şuan birinede razıyım ama bekarlıgımdan beri ikiz istiyorum diye hep soylerdim beni her goren ikizin olcak senin diye teselli veriyor şimdi..Rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin
Takvimin 9 ay kalmasın
Ben bi kere totem yaptım mesaj kutum doldu hamilemisin diye
Melissa81 tebrik ederim masallah ikizlerine saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
valla bi sürü problemim var bu ay kendimi hiç umutlu ve iyi hissetmiyorum@LeYLa_21 Yen'i döngü başlamış, hayırlısı olsun canım. En azından 19 gün bekletmedi seni. Sizindir bırakmıyor adamda bu haller. Hadi inşallah gelir bu ay bebiş
Veson son olsun inşallah böyle yüksek kalsın ateşin
passionete hadi inşallah bu ay tablon yeşillensin bu arada sen ve Veson bir gidiyorsunuz neredeyse
@aichazeyn yüksele yüksele merdiven gibi gitsin tablon
zafrina89 senle benim döngüm bir gün farkla ilerliyor. İnşallah ikimiz de güzel sonuç alırız. Daha bizde ovulasyona var sanırım. .
@kushi yeni döngü Yen'i umutlar. İnşallah bu ay@ShinSeGi senin döngün yolun başında canım. İnşallah bu ay tipikte patlama olur
@missdincer
@tsefem28 iki nokta bir doğru olmuş kızama çalışmalara derim. İnşalah bu doğru sana bebiş getirir
@Cok da Seyapmamak Lazimdiyeyim
@8403BHC senin döngü de benim geçen ayki gibi olmuş. Sırf bu yüzden ovu testi aldım.
@darkgirl1906ovu testin pozitif hayırlı olsun, darısı benim testin başına
@Cemre Yaman bu dalış hayırlara vesile olsun, inşallah bebiş yerleşiyordur
Kızlar okulllar kar tatilinde. Ben de böyle vakit bulmuşken bir bakındım tablolara.
ayy çok güzel haber maşallahh çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)
ben sıvı tüketimine cok dikkat etmiyorum ondan sanirim tam pik oldugu ani yakalayamiyorum. pozitif denebilecek kadar koyu oluyor.@KuzguniShinSeGi kızlar dün ki ovulasyon testimde silik çizgi bile yoktu golge seklindeydi bugun pick yaptı
Benim hep boyle oluyor aniden pick oluyor..iki gundurde yogun uzayan akıntım vardı bugun yok..bide ust kısmı biraz açık renk ama hiçbir zaman çizgi eşit koyu olmuyor benim.
@Kuzguni ben saat 4 gibi 3 saat sıvı alımı yapmadan yapıyorum.Bugun cok susamıstım biraz içtim hatta..
Ben akıntı cok olunca kesin çatladı demiştim ama ShinSeGi soylediğin gibi oldu ;-)
Idrardaki LH Değeri değişiyordur belki.ALINAN Sıvı miktarı etkilemiş olabilir zaten önemli olan pozitifi yakalayana kadar aynı koşullarda test yapmaya devam.Evet canım, ilk sefer yapışımda pozitif değildi ama bugüne göre daha koyuydu, onu anlamaya çalıştım. Niye öyle diye. Ateş zaten YÖK bir şey diyor,
yok cnm yaa. hamile olunca ates aşırı yüksek olcak diye bi şart yok bence. ilk tüp denememde ateşim 36.8 civariydi hep sonuc pozitifti. ikinci tüp denememde hep 36.6 civariydi hatta bu sefer tutmadi dedim ama o da tutmus. ikisi de kimyasal oldu o ayrı tabiVeson ya canım ladeyna bugün de ateşini girmiş yine düşük. eminsin değil mi hamile o yani? eğer öyleyse benim tabumu yıkacak. çünkü ben hep hamile olsam 37 derece ateşim olur kafasındayım da.
Adet belirtisi ile regl belirtisi benzer cnm inşallah güzel haberler gelir senden:)yumurtanın yeni çatladığını sanmıyorum canım çünkü tüpte negatif aldığımdan beri 26 günde adet oluyorum.
ateşin neden böyle anı yükseldiğini bende çözemedim canım ama hamilelikten şüphelenmiyorum.
öyle olsa belirtim olurdu diye düşünüyorum.
aksine adet belirtilerimin hepsi var.
karın ağrısı, baş ağrısı gibi.
yarın %90 adet olacağım.
Amin canim rabbim sanada bu guzel heyecanlari saglikla yasamayi nasip etsin insallahMelissa81 caniiimm cok sevindimm kuzenimin de ikizleri oyle.. bi taşta iki kuş.. maasAllah sağlıcakla dogurmayi nasip etsin Rabbimm maasAllah
Adet belirtisi ile regl belirtisi benzer cnm inşallah güzel haberler gelir senden:)yumurtanın yeni çatladığını sanmıyorum canım çünkü tüpte negatif aldığımdan beri 26 günde adet oluyorum.
ateşin neden böyle anı yükseldiğini bende çözemedim canım ama hamilelikten şüphelenmiyorum.
öyle olsa belirtim olurdu diye düşünüyorum.
aksine adet belirtilerimin hepsi var.
karın ağrısı, baş ağrısı gibi.
yarın %90 adet olacağım.
@KuzguniShinSeGi kızlar dün ki ovulasyon testimde silik çizgi bile yoktu golge seklindeydi bugun pick yaptı
Benim hep boyle oluyor aniden pick oluyor..iki gundurde yogun uzayan akıntım vardı bugun yok..bide ust kısmı biraz açık renk ama hiçbir zaman çizgi eşit koyu olmuyor benim.
@Kuzguni ben saat 4 gibi 3 saat sıvı alımı yapmadan yapıyorum.Bugun cok susamıstım biraz içtim hatta..
Ben akıntı cok olunca kesin çatladı demiştim ama ShinSeGi soylediğin gibi oldu ;-)
Sagol kuzum darisi basina heyecanlar gun gectikce artiyor rabbim saglikla bu guzel duygulari yasamani nasip etsin insallah..
Sagol kuzum benim..aynen icimdende boyle geciyordu yas 35 oldu daha gebelik dusunmem diyordum rabbim boyle nasip etti hamdolsun.Canım cok sevindim. Icimden de öyle geçiyordu ama demedim belki gonlundeki farklıdır diye. Maşallah size
Elmol Ün gebe Ateş'i de Bayağı düşüktüVeson ya canım ladeyna bugün de ateşini girmiş yine düşük. eminsin değil mi hamile o yani? eğer öyleyse benim tabumu yıkacak. çünkü ben hep hamile olsam 37 derece ateşim olur kafasındayım da.
Tesekkur ederim canim rabbime hamdolsun nasip etti saglikli olsunlar butun bebislerimiz seninde az kaldi ogrenmene masallah biraz sarsti seni ama insallah 2.donem daha iyi gecirirsin..
Aminnn canim insallah rabbim gonlune gore versin cifter cifter ..benimde 2 iyi yumurtam vardi biliyorsun insallah ol der olur seninde mucizelerin bol olsun bu ayCanim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim.İkiz hayali benim de var. Hele biri kiz biri erkek tadından yenmez. Bu ay 2 yumurta var ama bakalim kismet rabbim yeterki ol desin.
Benim randevu da perşembe bugün okullar tatil olunca eşim yanımda iken bi gidelim deneyelim şansımızı dedik ama adatıp çok dolu idi yine doktorun ameliyatı varmış öğleden sonra. Yine perşembe günü kendim gideceğim babamız göremeyecek
Amin canim darisi basina insallah kuzumayy çok güzel haber maşallahh çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?