Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen canim benim de hep hevesim var benim anaannem ve dedem ikiz. Teyzemin de ikizi olcakmis nasip olmamis. Suana kadar kuzenlerde kimsede yok. Hep bende olsun derdim ama suan ben de birine raziyim valla. Allah en kisa zamanda hayirlisini nasip etsin insallah. Bu iste hesap kitap malesef olmuyor. Ben bide deli gibi yillarca cift korundum. Yok ogretmenim tatile denk gelmesin daha fazla buyuteyim diye bekledim ama simdi hic hesap yapmiyorum canim. Rabbim ne verirse kabulüm

valla bi sürü problemim var bu ay kendimi hiç umutlu ve iyi hissetmiyorum umarım hayırlısı olur ikimiz içindr hepimiz için de

ayy çok güzel haber maşallahh çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

ben sıvı tüketimine cok dikkat etmiyorum ondan sanirim tam pik oldugu ani yakalayamiyorum. pozitif denebilecek kadar koyu oluyor.
calismalara tam gaz devam o zaman

Evet canım, ilk sefer yapışımda pozitif değildi ama bugüne göre daha koyuydu, onu anlamaya çalıştım. Niye öyle diye. Ateş zaten YÖK bir şey diyor,
Idrardaki LH Değeri değişiyordur belki.ALINAN Sıvı miktarı etkilemiş olabilir zaten önemli olan pozitifi yakalayana kadar aynı koşullarda test yapmaya devam.

yok cnm yaa. hamile olunca ates aşırı yüksek olcak diye bi şart yok bence. ilk tüp denememde ateşim 36.8 civariydi hep sonuc pozitifti. ikinci tüp denememde hep 36.6 civariydi hatta bu sefer tutmadi dedim ama o da tutmus. ikisi de kimyasal oldu o ayrı tabi sumbulkokusu da hamile oldugunu öğrendiğinde atesi düşük seyrediyordu sonradan yükseldi iiz

Adet belirtisi ile regl belirtisi benzer cnm inşallah güzel haberler gelir senden:)

Melissa81 caniiimm cok sevindimm kuzenimin de ikizleri oyle.. bi taşta iki kuş.. maasAllah sağlıcakla dogurmayi nasip etsin Rabbimm maasAllah
Amin canim rabbim sanada bu guzel heyecanlari saglikla yasamayi nasip etsin insallah
Nasilsin varmi bir degisiklik insallah guzel gecer hamileligin gordunmu keseni paylasimlarini gormuyordum farketmeden engellemisim kiz seni duzelttim bugun cepten girince boyle oluyor :)

Adet belirtisi ile regl belirtisi benzer cnm inşallah güzel haberler gelir senden:)

Bebiş olsun inşallah:))ğ

Melissa81 gözüna aydın canım.. ohh ne guzel hem kızın hem oğlun oluyor. maasallah
Sagol kuzum darisi basina heyecanlar gun gectikce artiyor rabbim saglikla bu guzel duygulari yasamani nasip etsin insallah..
Carsambayi iple cekiyorum guzel haberlerin icin canim

Melissa81 canım burdan da yazayım maşallah ne güzel oldu bu haber de ne pembede ne mavide hevesin kalmicak çok güzelmiş yaa :)))
Elcanki sen naptın canım keseyi gördün mü bugün ben de yarın sabah gidicem çok heyecanlıyım çok oldu görmeyeli

Canım cok sevindim. Icimden de öyle geçiyordu ama demedim belki gonlundeki farklıdır diye. Maşallah size
Sagol kuzum benim..aynen icimdende boyle geciyordu yas 35 oldu daha gebelik dusunmem diyordum rabbim boyle nasip etti hamdolsun.
Sen nasilsin 2.5aylik oldun bile seninde az kaldi Allahin izniyle gonlundeki nasip olsun insallah

Evet cnm ladeyna hamile ama şöyleki adetin ilk günleri ateş ölçmüş olsa idi tahminen 35 lerde çıkardı Ateş'i o Yüksek ateşleri de zaten gripten dolayı yüksek.onun gebe Ateş'i 36,3 ler falan.
Elmol Ün gebe Ateş'i de Bayağı düşüktü

Tesekkur ederim canim rabbime hamdolsun nasip etti saglikli olsunlar butun bebislerimiz seninde az kaldi ogrenmene masallah biraz sarsti seni ama insallah 2.donem daha iyi gecirirsin..
Rabbim seninde gonlundekini nasip etsin insallah canim

Canim masallah tam bir taş ile 2 kuş oldu. Cok sevindim senin adina canim. İkiz hayali benim de var. Hele biri kiz biri erkek tadından yenmez. Bu ay 2 yumurta var ama bakalim kismet rabbim yeterki ol desin.
Aminnn canim insallah rabbim gonlune gore versin cifter cifter ..benimde 2 iyi yumurtam vardi biliyorsun insallah ol der olur seninde mucizelerin bol olsun bu ay

Benim randevu da perşembe bugün okullar tatil olunca eşim yanımda iken bi gidelim deneyelim şansımızı dedik ama adatıp çok dolu idi yine doktorun ameliyatı varmış öğleden sonra. Yine perşembe günü kendim gideceğim babamız göremeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…