Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pik bu çalışmalara hız verin canım. Bebük olsun hayırlısıyla inşallah

yok cnm uyku filan etkilemez. henüz pozitif olmamis. bi gün koyu bigun tamamen açık renk cikabilir. önemli olan T ve C çizgilerini ayni koyulukta yakalamak

Sağol canım bilgi için. İnşalalah yakalarım

Aaa demek yavaş yavaş koyulaşma olmayabilir. İnşallah ben de pik görürüm

Amin canim insallah..Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.kimseyi bu ugurda bekletmesin

Amin inşallah sağol duan için

valla bi sürü problemim var bu ay kendimi hiç umutlu ve iyi hissetmiyorum umarım hayırlısı olur ikimiz içindr hepimiz için de

Amannn ne sorunlar yaşıyoruz canım. Demişler ya hayat sen plan yaparken başına gelendir, inşallah güzel şeyler başımıza gelir ve bunlardan biri sağlıklı bir bebiş olur

Tesekkur ederim canim rabbime hamdolsun nasip etti saglikli olsunlar butun bebislerimiz seninde az kaldi ogrenmene masallah biraz sarsti seni ama insallah 2.donem daha iyi gecirirsin..
Rabbim seninde gonlundekini nasip etsin insallah canim
Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım herkese nasip olsun bu güzel duygular inşallah benim gönlümde hergün değişiyor ikisini de istiyorum babamız kız demeye başladı kız çocuklarının videosunu izliyo falan bayılıyor onların simarikliklarina tavırlarına dışardan biri sorunca oğlu olacakmış ama

Aaa perşembe bende adatiptayim büyük ihtimalle saat dörde aldım randevu işten izin öyle alırım ancak diye senin kaçta randevun ? yarın arastirmadayim canım

Benimde annemin ikizi varmış küçükken vefat etmiş..iki kere yum takibine gittim ilacsız ikisinde de çift yumurta vardı drum sordu hatta klomen mi kullandın diye
İkiz potansiyelim yuksek gibi ama olmayınca olmuyor işte

@Cok da Seyapmamak Lazim sagol gülüm
Dün şırıngaladım kendimi bugunu es gectik yarın ve sonraki gun planım bakalım

Kızlar isim etiketi olmuyor isim çıkınca tıklıyorum gönderiyorum ama etkin olmuyor sitede sorun mu var
Veson
Bu oldu çok da şey..tıkladıgımda olmadı

xpreiaZ sorun sende degil bende

bende test yaptıgım gun kesin adet olacagım agrı bastırdı dedım . önceden test yapmaya karar vermıstım o yuzden yapalım bakalım dedım . sürpriz oldu. ateşimde düşüktü üstelik

Aaa perşembe bende adatiptayim büyük ihtimalle saat dörde aldım randevu işten izin öyle alırım ancak diye senin kaçta randevun ? yarın arastirmadayim canım
Benim 11 de sabahtan öğleden sonraları ders olduğu için sabahları gidiyorum genelde.

Kızlar isim etiketi olmuyor isim çıkınca tıklıyorum gönderiyorum ama etkin olmuyor sitede sorun mu var
Veson
Bu oldu çok da şey..tıkladıgımda olmadı

xpreiaZ sorun sende degil bende
Nickten sonra 2 boşluk bırakınca geliyor. Ben de yaşadım aynı sorunu da tıklayıp 2 boşluk bırakıp öyle devam ettim yazmaya oldu

canımcım sen hamıle tablolarını ıncelemedın mı hiç herkes 37 lere cıkacak diye bir şey yok ki herkesın kendıne özel. sen kendı tablondakı duruma bakarak kendını tanımaya calısmalısın. oo o kadar düşüklerde hamıleler var kii.. ff yı ıncelesene hamıle tabloları var

bugun 14. gunun keşke test yapsaydın

Bizim sülalede tek ikiz teyzemde o da tüp bebek benim de tüp bebeğe bişey kalmadı , hayırlısıyla sağlıkla en geç o zaman gelsin ikişer ikişer inşallah

galiba sen bu açıklamayı her defasında yapacaksın. herkesın kafası takılacak o tabloya

Canim masallah az kalmis insallah bizde o gunleri gorebiliriz..
Dr soylesen 1-2 dklik video cekebilirsin esinde gorur :)

bu şırınga olayıyla hamıle kalırsan dünyada ilk olacaksın galibahadi inşallah
biz Türkler gerçekten biraz çılgnız ya

Sorun devam mi ediyor canim hala tam da testi pozitif yakalmisken. Kiz belki boyle gelir senin nazli bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…