Aminnnnn.... bana da 2 kız 2 erkek inşallahayyyy ne güzel masallah. bi kiz bi erkek olmasi ayri bir lütuf gibi masallah. Rabbim bana da nasip eder insallah bi erkek bi kiz :)
Canım maşşallah ne güzel haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bonus üstüne bonus maşallah
Evet pik bu çalışmalara hız verin canım. Bebük olsun hayırlısıyla inşallahFreeSoull @ShinSeGi kızlar dün ki ovulasyon testimde silik çizgi bile yoktu golge seklindeydi bugun pick yaptı
Benim hep boyle oluyor aniden pick oluyor..iki gundurde yogun uzayan akıntım vardı bugun yok..bide ust kısmı biraz açık renk ama hiçbir zaman çizgi eşit koyu olmuyor benim.
FreeSoull ben saat 4 gibi 3 saat sıvı alımı yapmadan yapıyorum.Bugun cok susamıstım biraz içtim hatta..
Ben akıntı cok olunca kesin çatladı demiştim ama ShinSeGi soylediğin gibi oldu ;-)
yok cnm uyku filan etkilemez. henüz pozitif olmamis. bi gün koyu bigun tamamen açık renk cikabilir. önemli olan T ve C çizgilerini ayni koyulukta yakalamak
FreeSoull @ShinSeGi kızlar dün ki ovulasyon testimde silik çizgi bile yoktu golge seklindeydi bugun pick yaptı
Benim hep boyle oluyor aniden pick oluyor..iki gundurde yogun uzayan akıntım vardı bugun yok..bide ust kısmı biraz açık renk ama hiçbir zaman çizgi eşit koyu olmuyor benim.
FreeSoull ben saat 4 gibi 3 saat sıvı alımı yapmadan yapıyorum.Bugun cok susamıstım biraz içtim hatta..
Ben akıntı cok olunca kesin çatladı demiştim ama ShinSeGi soylediğin gibi oldu ;-)
Amin canim insallah..Rabbim sizlerede nasip etsin insallah.kimseyi bu ugurda bekletmesin
valla bi sürü problemim var bu ay kendimi hiç umutlu ve iyi hissetmiyorumumarım hayırlısı olur ikimiz içindr hepimiz için de
Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım herkese nasip olsun bu güzel duygular inşallah benim gönlümde hergün değişiyor ikisini de istiyorum babamız kız demeye başladı kız çocuklarının videosunu izliyo falan bayılıyor onların simarikliklarina tavırlarına dışardan biri sorunca oğlu olacakmış amaTesekkur ederim canim rabbime hamdolsun nasip etti saglikli olsunlar butun bebislerimiz seninde az kaldi ogrenmene masallah biraz sarsti seni ama insallah 2.donem daha iyi gecirirsin..
Rabbim seninde gonlundekini nasip etsin insallah canim
Aaa perşembe bende adatiptayim büyük ihtimalle saat dörde aldım randevu işten izin öyle alırım ancak diye senin kaçta randevun ? yarın arastirmadayim canımBenim randevu da perşembe bugün okullar tatil olunca eşim yanımda iken bi gidelim deneyelim şansımızı dedik ama adatıp çok dolu idi yine doktorun ameliyatı varmış öğleden sonra. Yine perşembe günü kendim gideceğim babamız göremeyecek
Benimde annemin ikizi varmış küçükken vefat etmiş..iki kere yum takibine gittim ilacsız ikisinde de çift yumurta vardı drum sordu hatta klomen mi kullandın diyeAynen canim benim de hep hevesim var benim anaannem ve dedem ikiz. Teyzemin de ikizi olcakmis nasip olmamis. Suana kadar kuzenlerde kimsede yok. Hep bende olsun derdim ama suan ben de birine raziyim valla. Allah en kisa zamanda hayirlisini nasip etsin insallah. Bu iste hesap kitap malesef olmuyor. Ben bide deli gibi yillarca cift korundum. Yok ogretmenim tatile denk gelmesin daha fazla buyuteyim diye bekledim ama simdi hic hesap yapmiyorum canim. Rabbim ne verirse kabulüm
bende test yaptıgım gun kesin adet olacagım agrı bastırdı dedım . önceden test yapmaya karar vermıstım o yuzden yapalım bakalım dedım . sürpriz oldu. ateşimde düşüktü üstelikher daim adetten 2 gün önce ateşim düşüşe geçerdi canım bende anlam veremedim bu yükselişe.
adet belirtilerim olduğu için hamilelikten şüphelenmiyorum.
yarın adet olacağımı düşünüyorum çünkü tüpte negatifden sonra döngüm 26 güne döndü.
bakalım bende izleyip göreceğim sizinle beraber.
Benim 11 de sabahtan öğleden sonraları ders olduğu için sabahları gidiyorum genelde.Aaa perşembe bende adatiptayim büyük ihtimalle saat dörde aldım randevu işten izin öyle alırım ancak diye senin kaçta randevun ? yarın arastirmadayim canım
Amin canım sağolasın..inşallah...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah sümbülüm...
Nickten sonra 2 boşluk bırakınca geliyor. Ben de yaşadım aynı sorunu da tıklayıp 2 boşluk bırakıp öyle devam ettim yazmaya oldu
Veson ya canım ladeyna bugün de ateşini girmiş yine düşük. eminsin değil mi hamile o yani? eğer öyleyse benim tabumu yıkacak. çünkü ben hep hamile olsam 37 derece ateşim olur kafasındayım da.
Bizim sülalede tek ikiz teyzemde o da tüp bebekBenimde annemin ikizi varmış küçükken vefat etmiş..iki kere yum takibine gittim ilacsız ikisinde de çift yumurta vardı drum sordu hatta klomen mi kullandın diye
İkiz potansiyelim yuksek gibi ama olmayınca olmuyor işte
@Cok da Seyapmamak Lazim sagol gülüm
Dün şırıngaladım kendimibugunu es gectik yarın ve sonraki gun planım bakalım
galiba sen bu açıklamayı her defasında yapacaksın. herkesın kafası takılacak o tabloyaEvet cnm ladeyna hamile ama şöyleki adetin ilk günleri ateş ölçmüş olsa idi tahminen 35 lerde çıkardı Ateş'i o Yüksek ateşleri de zaten gripten dolayı yüksek.onun gebe Ateş'i 36,3 ler falan.
Elmol Ün gebe Ateş'i de Bayağı düşüktü
Canim masallah az kalmis insallah bizde o gunleri gorebiliriz..Benim randevu da perşembe bugün okullar tatil olunca eşim yanımda iken bi gidelim deneyelim şansımızı dedik ama adatıp çok dolu idi yine doktorun ameliyatı varmış öğleden sonra. Yine perşembe günü kendim gideceğim babamız göremeyecek
Benimde annemin ikizi varmış küçükken vefat etmiş..iki kere yum takibine gittim ilacsız ikisinde de çift yumurta vardı drum sordu hatta klomen mi kullandın diye
Darisi basina canim rabbim sanada cifter cifter nasip etsin insallahCanım maşşallah ne güzel haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bonus üstüne bonus maşallah
Yok kız bunla ilgili bir topik var, deneyip hamile kalanlar var. İnşallahbu şırınga olayıyla hamıle kalırsan dünyada ilk olacaksın galibahadi inşallah
biz Türkler gerçekten biraz çılgnız ya
Benimde annemin ikizi varmış küçükken vefat etmiş..iki kere yum takibine gittim ilacsız ikisinde de çift yumurta vardı drum sordu hatta klomen mi kullandın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?