Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 11 de sabahtan öğleden sonraları ders olduğu için sabahları gidiyorum genelde.
Anladım canım ben de öğleden sonraya alıyorum işte işlerimi halledip çıkayım o gün diye yarın sabaha aldım hem hocaya sıra almak zor hem de tahliller var diye böylesi iyi olur perşembe gideceğim de meçhul onu ileri atıp 14 de falan gitsem belki cinsiyette öğrenirim diyorum kararsızım da

Olman gerekiyorsa ol ablacim. Insallah sana da bebis getirsin.
Amin gülüm Allah razı olsun. Inşallah Rabbim bu ay nasip eder.. Isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
Iyiler kuzum bugun gordum cok tatlislar..rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde sizlerede tez zamanda canim
Ohhh maşallah.. Sonuna kadar böyle güzel ilerlesinlesinler inşallah canım..

Canim masallah az kalmis insallah bizde o gunleri gorebiliriz..
Dr soylesen 1-2 dklik video cekebilirsin esinde gorur :)
Sol elimle çekmeye çalışıyorum her seferinde ama ekran uzakta yakınlaştırmak zorunda kalıyorum hiçbirşey anlaşılmıyor artık zorlaşıyor ultrason görüntülerini anlamak bebek büyüdükçe.

Aslında olabilir zaten kontrolünü yaptırmış olacaksın hem bebeği ayda bir değil iki kere görmüş olursun

bu şırınga olayıyla hamıle kalırsan dünyada ilk olacaksın galibahadi inşallah
biz Türkler gerçekten biraz çılgnız ya

Yok kıs ne ilki bu konuyu gormedin mi
Benim aklıma hayatta gelmezdi valla..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/

Sorun devam mi ediyor canim hala tam da testi pozitif yakalmisken. Kiz belki boyle gelir senin nazli bebişin
Evet canım şuan kremlerimi kullanıyorum daha iyi ama tamamen iyilesmedikce normal denemiycez eşimde sagolsun cok anlayıslı ben bile zor dayanıyorum

Canim yarin keseyi gormeye gidecegim. Gun icinde yorgunluk uyku hali ve baş dönmesi başladı.. tansiyonum düşüyor galiba.. çabuk acıkıyorum:)) insAllah gorurum kuzum o gunleir ben de saglicaklaa..

Canim benim, yarın keseyi görmeye gideceğim.. insAllah güzelce büyüyordur minnaklarimiz.. benim 5. Haftada basladi bas donmelerim. Yarin doktora sorayım bakayım tansiyon ile alakali problemim mi var.. yavas yavas geciyor zaman.. insAllah saglikli sihaatli kucagimiza almak nasip olur bebislerimiizi

Aslında olabilir zaten kontrolünü yaptırmış olacaksın hem bebeği ayda bir değil iki kere görmüş olursun
Aynen öyle düşünüyorum ben de beklemek çok zor çünkü sanırım öyle yapıcam 21 inde cumartesi hastanede doktorum o zaman gideyim cinsiyette belki belli olur

Ah canım bi tansiyon aleti kesin edin hemen koldan olcenden olsun benim de beş altı gibi başlamıştı tuhafliklar inşallah bulantin olmaz ben hala çekiyorum şu sıra daha az çıkarıyorum geçecek inşallah diyorum

İnsallah canim bilmiyorum kii bu kadar erken tuhaflık olacağını düşünmemiştim hayirlisi insAallah bulantı falan olmazz

Canim dr yaninda hemsire yada sekreter yokmu ona rica etsen ben soyledim hemsiresi cekti 1+2dk kadar

İnşallah canım inşallah

Dogru soyluyorsun canım zaten benim normal vucut ısı ortalamam cok dusuk. 37yi sadece rahatsızlandıgımda gormusumdur. Ben pek test yapmadım 26 ayda. Birkacı gecmemistir adetim duzenli oldugu icin adeti beklerim atesi yoklarım o yuzden teste gerek kalmıyor. Yarın adet olurum zaten.

bende test yaptıgım gun kesin adet olacagım agrı bastırdı dedım . önceden test yapmaya karar vermıstım o yuzden yapalım bakalım dedım . sürpriz oldu. ateşimde düşüktü üstelik

Allah ım saglıkla devamını getirsin insallah canım tebrik ederim. İnsallah benimki de oyle olur da beni sasırtır bakarım. Yarın da atesim yuksek cıkarsa suphelenirim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…