Canim bugun 5 haftaligim. Valla iki gundurr basim dönüyordu sabah da kustum.. umarim boyle devam etmez... cay icmistim ondan herhalde.......Aaaaa sen de kusan gebe olduuun! Canım inşallah hafif atlatırsın. Çok erken mi başladı senin? Kaç haftalık daha bakılmadı di mi
23'tki akıntını biliyorsan tahmin yürütebilirsinelbette inşallah bebektir,
doktora gideceksin bugün sanırım..güzel haberlerle gel inşallah tatlım..çıkınca yaz merakta koyma bizleri...bende yarın gidecem bakalım ne diyecek...İlk kusma operasyonu tamam
Canim bugun 5 haftaligim. Valla iki gundurr basim dönüyordu sabah da kustum.. umarim boyle devam etmez... cay icmistim ondan herhalde.......
Yok 23 ünde yum olduysa adete daha çoooook var.23ünde kuruydu canım akıntım yoktu.
şu anda da yok denecek kadar az sarı akıntım var.
dedim ya dün gece uyuyamadım adet sancısı gibi sancım vardı.
iki aydır 26 günde adet oluyorum o yüzden 23ünde yumurtladıysam 3 gün sonra adet olur mu ki?
Takiptesinhemen de bakmışsın
evet ya bende anlamadım valla ilk kez başıma geliyor.
dün gece çok adet ağrısı çektim aslında.
bakalım iki güne herşey anlaşılır canım.
Aç karna ise olabilir... hadi bakalım Dr.dan güzel haberlerle gel.
Yok 23 ünde yum olduysa adete daha çoooook var.
23 kuru ise çizgi doğru yerde, hadi inşallah üç güne müjdeni alırsın. Gerçi test yapsan şimdi de çıkar. Sen duruma göre bakarsın.
Ablacım çıktım şimdi.. clexane verdi.. 10 gun iğne vuracağım gelişimini desteklemek için.. sağlıklı görünüyor dedi.. elhamdülillah bi sıkıntı yok şimdilik. İnsAllah devam eder bu şekilde.. baya ilac takviyesi yapiyorum ya.. bununla beraber 5 oldu. Doktorum kötü olan her şeyi önlemek adına seni bu şekilde desteklemek istiyorum sen oldukça bilgilisin zaten dedi.. hayırlısı olsun insAllah.. seninde guzel haberlerini alalim ablacim. Duamdasindoktora gideceksin bugün sanırım..güzel haberlerle gel inşallah tatlım..çıkınca yaz merakta koyma bizleri...bende yarın gidecem bakalım ne diyecek...
Canım 14 değil 13. Gün yumurtamışsın gibi geldi bana. Ateşin yükselmeden önce bir dip yapıyor, o gün ovulasyon günü oluyor genelde ama ovulasyon testi ya da akıntıyla da desteklesen daha iyi anlaşılır.arkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;
1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
13.GÜN-35.3* (hatta bu kadar düşük mü diye 2 defa ölçtüm aynı çıktı)
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7
yıldız olanlar ilişki olan günler
bu tabloya göre en düşük ısı 35.3 . acaba 14. gün yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersiniz?
Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah :)Ablacım çıktım şimdi.. clexane verdi.. 10 gun iğne vuracağım gelişimini desteklemek için.. sağlıklı görünüyor dedi.. elhamdülillah bi sıkıntı yok şimdilik. İnsAllah devam eder bu şekilde.. baya ilac takviyesi yapiyorum ya.. bununla beraber 5 oldu. Doktorum kötü olan her şeyi önlemek adına seni bu şekilde desteklemek istiyorum sen oldukça bilgilisin zaten dedi.. hayırlısı olsun insAllah.. seninde guzel haberlerini alalim ablacim. Duamdasin
Insallah canim cok yazmiyorsun haberdar et benide gelismelerden..Amin canım. Inşallah♥ o zaman çok iyi oldu böyle olması. Kardeşlik en güzel duygulardan biri. Benim benden 13 ay küçük erkek kardeşim var ikiz gibi büyüdük. Cok şanslı seninkilerBenim gönlümden gecen sağlıklı olsun yeter ki baska bir şey istemem
inşallah öyledir tatlım. o günlerde de ilişki olmuştu. Allah inşallah bu ay nasip ederCanım 14 değil 13. Gün yumurtamışsın gibi geldi bana. Ateşin yükselmeden önce bir dip yapıyor, o gün ovulasyon günü oluyor genelde ama ovulasyon testi ya da akıntıyla da desteklesen daha iyi anlaşılır.
Bence henüz ovulasyon yok. Devamarkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;
1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7
bu tabloya göre en düşük ısı 35.3 . acaba 14. gün yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersiniz?
2 gün daha ateş ölç tekrar yolla tabloyu değerlendirelim 14 te bir fırkama olmuş ama emin olamadım hala ateş düşük gidiyor Çalışmalara da emin olana kadar devamarkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;
1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7
arkadaşlar merhaba. normalde 31 günde bir adet oluyorum. bugün adetten itibaren 15. günüm. yani benim 17. gün perşembe yumurtlama günüm olması lazım. ovulasyon günü oluşan yumurta akı kıvamında akıntım henüz başlamadı ama ıslaklığım var hissediyorum. krem kıvamında bej rengi akıntım oldu dün. bugun düne göre daha çok ıslaklık var ama vücut ısısı takibi benim kafamı karıştırdı. siz de bi bakar mısınız adet günümden bu gune kadar her sabah 7 de ölçütüm .vucut ısım şöyle;
1.GÜN--unutmuşum
2.GÜN-35.7
3.GÜN-35.7
4.GÜN-35.6
5.GÜN-uyumuşum *
6.GÜN-36.0
7.GÜN-unutmuşum*
8.GÜN-35.9
9.GÜN-35.6*
10.GÜN-35.6
11.GÜN-35.7*
12.GÜN-35.9
14.GÜN-35.6*
15.GÜN-35.7
Sagol gülüm hepimiz inşallahtam emin olamadım canım çok açılma yok gibi çizgide.
her ihtimale karşı bu gece de değerlendirilmeli bence.
inşallah muradına erersin.
Dün çalışma olmamış bugün kesin değerlendir test tamamen silinene kadar devamtam emin olamadım canım çok açılma yok gibi çizgide.
her ihtimale karşı bu gece de değerlendirilmeli bence.
inşallah muradına erersin.
Sagol gülüm hepimiz inşallah
Gecen ay ertesi gun bayagı silik çizgi olmustu ama şimdi bende emin olamadım..normalde 4 gibi yapıyodum testi bugun erken yaptım tekrar 4 de deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?