- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Dün çalışma olmamış bugün kesin değerlendir test tamamen silinene kadar devam
15 daha koyu canım bugün yarın çatlar herhalde, ateş olmadan net bişey diyemedim ama bugün de çalışma olacak değil mi?
Tamam vesonum anlaşıldı,sagolasınDün çalışma olmamış bugün kesin değerlendir test tamamen silinene kadar devam
Akıntım var gecede kasıklarım epey agırdı15 daha koyu canım bugün yarın çatlar herhalde, ateş olmadan net bişey diyemedim ama bugün de çalışma olacak değil mi?
BirAsilAnnesi senin dondurulmuş vardı demi ne zaman transfer dusunuyosun
Dondurulmuş transfer cok kolay oluyo fazlada bi ücret tutmuyo
Benim dondurulmuş yok biliyosun sil baştan çok zor geliyo gozume eğer olsaydı iki ay bekler tekrar yaptırırdım
Sıfırdan cok zorr inş bi mucize olur
tamam canım tablomu gene atarım. normalde 35.3 ten sonra daha da yükselmesi gerekiyor yani şöyle 36 küsür çıksa diyecem tamam yumurtladım . ama ben de karar veremedim. çalışmalara da devam ediyoruz2 gün daha ateş ölç tekrar yolla tabloyu değerlendirelim 14 te bir fırkama olmuş ama emin olamadım hala ateş düşük gidiyor Çalışmalara da emin olana kadar devam
ehueheuue evet tatlımm devam ediyoruz çalışmalara. ama umarım çatlamıştır . çatlamadıysa da çatlarısın benim gibi düşükmüş.
böyle olunca anlamak biraz güç oluyor.
ama bence de 13. gün çatlamış diye düşünüyorum.
her ihtimale karşı gün aşırı da devam edilmeli ilişkiye.
ehueheuue evet tatlımm devam ediyoruz çalışmalara. ama umarım çatlamıştır . çatlamadıysa da çatlar
senin ateşin de mi böyle 35 lerde . benimki çok ilginç ya. normalde 36 nın üstünde oluyor çoğu kişinin benimki böyle. onu geçtim . geçen ay ben yumurtlama günlerimi kaçırmışız. adet olmadan bikaç gün önce ölçmüştüm . 36 buçuk çıkıyordu hep. demek ki denk getirseymişiz bebiş olabilrmiştemennimiz o yönde
benim tablomu takip et ateşlerimiz benziyor canım.
Amin canım inşallah bize de nasip olur bu duyguları tatmak. Maşallah her şey yolunda, sonuna kadar böyle gitsin. Sağlıcakla al kucağına bebeni :)kızlar kontrolüm çok güzel geçti burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,3 mm içim rahatladı ilk öyle sabit duruyodu bana biraz yürü öyle gel kıpırdadığını da görelim dedi ben merdiven indim çıktım bu defa hiç durmadı taklalar attı küçücük şey Allah ım izlemek o kadar zevkliydi ki herkese nasip olsun inşallah böyle güzel duygular
sağol canım benim inşallah isteyen herkes tatsın istiyorum bu duyguyu hep dualarım bu şekilde canımAmin canım inşallah bize de nasip olur bu duyguları tatmak. Maşallah her şey yolunda, sonuna kadar böyle gitsin. Sağlıcakla al kucağına bebeni :)
takvime göre 13 ünde tatlım ovulasyon . ateş düşünce kafam karışmıştı. ama çalışmalara devam ediyoruzBence henüz ovulasyon yok. Devam
kızlar kontrolüm çok güzel geçti burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,3 mm içim rahatladı ilk öyle sabit duruyodu bana biraz yürü öyle gel kıpırdadığını da görelim dedi ben merdiven indim çıktım bu defa hiç durmadı taklalar attı küçücük şey Allah ım izlemek o kadar zevkliydi ki herkese nasip olsun inşallah böyle güzel duygular
Dün çalışma olmamış bugün kesin değerlendir test tamamen silinene kadar devam
yanlış kişi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?