Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BirAsilAnnesi senin dondurulmuş vardı demi ne zaman transfer dusunuyosun
Dondurulmuş transfer cok kolay oluyo fazlada bi ücret tutmuyo
Benim dondurulmuş yok biliyosun sil baştan çok zor geliyo gozume eğer olsaydı iki ay bekler tekrar yaptırırdım
Sıfırdan cok zorr inş bi mucize olur

benim kafamı karıştırdınız o kadar o zaman şimdi belirti zamanıııııı
iiz Elcanki kızlar belirtileriniz neydi bana söyleyin kurban olayım.
bende kaç gündür bir adet sancısı, bugün bir kasık ağrısı bel ağrısı gidiyor.
adet diyorum adette daha leke bile yok.

evet canım dondurulmuşlarım var.
kasım ın başında negatifi aldım.
geçen ay gittim 2. için ama yumurtam çatlamayıp kist olmuştu başlayamadık.
adet olayım gideceğim yine doktora bir sıkıntı çıkmazsa başlayacağım.
evet sıfırdan zor canım ama sonucu için her sıkıntıya katlanmaya değer boşver.
Rabbim gücünü kuvvetini, parasını da verir evvel Allah.

2 gün daha ateş ölç tekrar yolla tabloyu değerlendirelim 14 te bir fırkama olmuş ama emin olamadım hala ateş düşük gidiyor Çalışmalara da emin olana kadar devam
tamam canım tablomu gene atarım. normalde 35.3 ten sonra daha da yükselmesi gerekiyor yani şöyle 36 küsür çıksa diyecem tamam yumurtladım . ama ben de karar veremedim. çalışmalara da devam ediyoruz

ısın benim gibi düşükmüş.
böyle olunca anlamak biraz güç oluyor.
ama bence de 13. gün çatlamış diye düşünüyorum.
her ihtimale karşı gün aşırı da devam edilmeli ilişkiye.
ehueheuue evet tatlımm devam ediyoruz çalışmalara. ama umarım çatlamıştır . çatlamadıysa da çatlar

kızlar kontrolüm çok güzel geçti burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,3 mm içim rahatladı ilk öyle sabit duruyodu bana biraz yürü öyle gel kıpırdadığını da görelim dedi ben merdiven indim çıktım bu defa hiç durmadı taklalar attı küçücük şey Allah ım izlemek o kadar zevkliydi ki herkese nasip olsun inşallah böyle güzel duygular

temennimiz o yönde
benim tablomu takip et ateşlerimiz benziyor canım.
senin ateşin de mi böyle 35 lerde . benimki çok ilginç ya. normalde 36 nın üstünde oluyor çoğu kişinin benimki böyle. onu geçtim . geçen ay ben yumurtlama günlerimi kaçırmışız. adet olmadan bikaç gün önce ölçmüştüm . 36 buçuk çıkıyordu hep. demek ki denk getirseymişiz bebiş olabilrmiş

Amin canım inşallah bize de nasip olur bu duyguları tatmak. Maşallah her şey yolunda, sonuna kadar böyle gitsin. Sağlıcakla al kucağına bebeni :)

Amin canım inşallah bize de nasip olur bu duyguları tatmak. Maşallah her şey yolunda, sonuna kadar böyle gitsin. Sağlıcakla al kucağına bebeni :)
sağol canım benim inşallah isteyen herkes tatsın istiyorum bu duyguyu hep dualarım bu şekilde canım

Maşallah sağlıkla gelsin inş

Veson senin ffye baktım en ustteki resmi bide ismini nasıl ekledin cogunuzda var ben bulamadım yazar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…