yaa ama daha erkenİlk kusma operasyonu tamam
ah canım yaa başladı mı yoksa senin de inşallah başka sebepten bugünlük bişeydir benim hala devam ediyor ama azaldı artık inşallah böyle uzun sürmez başlasa daİlk kusma operasyonu tamam
Ablacım çıktım şimdi.. clexane verdi.. 10 gun iğne vuracağım gelişimini desteklemek için.. sağlıklı görünüyor dedi.. elhamdülillah bi sıkıntı yok şimdilik. İnsAllah devam eder bu şekilde.. baya ilac takviyesi yapiyorum ya.. bununla beraber 5 oldu. Doktorum kötü olan her şeyi önlemek adına seni bu şekilde desteklemek istiyorum sen oldukça bilgilisin zaten dedi.. hayırlısı olsun insAllah.. seninde guzel haberlerini alalim ablacim. Duamdasin
hayır canım silinme olmamıs ki daha
More- settings -app ticker -customizeordan istediğin resmi koy cnm rulers ve sileders den seçim yapıp Done ye bas.Veson senin ffye baktım en ustteki resmi bide ismini nasıl ekledin cogunuzda var ben bulamadım yazar mısın canım
gözün aydın canım. sen hareket edınce o da cosuyor demek ki :)kızlar kontrolüm çok güzel geçti burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,3 mm içim rahatladı ilk öyle sabit duruyodu bana biraz yürü öyle gel kıpırdadığını da görelim dedi ben merdiven indim çıktım bu defa hiç durmadı taklalar attı küçücük şey Allah ım izlemek o kadar zevkliydi ki herkese nasip olsun inşallah böyle güzel duygular
Ay hem de ne cosmak o kadar tuhaf bişey ki elleri ayakları yüzüyor sanki taklalar attı yer değişti inşallah en kısa zamanda sen de görürsün anlatılmaz bi duygu eşim delirdi ben de gorucem diye haftaya gidicem özele cumartesi o da gelsin hemgözün aydın canım. sen hareket edınce o da cosuyor demek ki :)
Maşallah canım gözün aydın olsun..inşallah bizlerede nasip olur canımcım ..sende benim duamdasın ablacım...Ablacım çıktım şimdi.. clexane verdi.. 10 gun iğne vuracağım gelişimini desteklemek için.. sağlıklı görünüyor dedi.. elhamdülillah bi sıkıntı yok şimdilik. İnsAllah devam eder bu şekilde.. baya ilac takviyesi yapiyorum ya.. bununla beraber 5 oldu. Doktorum kötü olan her şeyi önlemek adına seni bu şekilde desteklemek istiyorum sen oldukça bilgilisin zaten dedi.. hayırlısı olsun insAllah.. seninde guzel haberlerini alalim ablacim. Duamdasin
evet canım dün oldum malesef...yarın öğleden sonrada doktora gidiyorum..bakalım ne diyecek...
ablacim artik cok umutsuz hissediyorumsende son durum nedir hayalci elminammmmmmmmmmmmmmmmmmm esmacımmmmmmmmmmmmmm....=?
BirAsilAnnesi adetın kac gunde bır gelıyor canım ? ff sana ne zaman bat tarıhı göstermıs ? ateşin iyi . bence test yapabilirisn artık. iyi haber gelecek gıbı.
Tesekkurler balim darisi basina olsun insAllahhMaşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah :)
Bence catlamis canimm bugünden itibaren degerlendirmeye gec:))
Canim benim yumurtlamadan sonra 10. Gun falan basladi adet sancilarim.. goguslerim sismeye basladi.. yesil damarlar cikti hatta goguslerimde sislikten.. dpo 14 den itibaren de dayak yemis gibi bacaklarim agrimaya basladi.. akinti cogaldi son anlarda hala devam ediyor.. dpo 15 gibi agzimin tadi bozuldu.. boyle saatlerdir bir sey yememis gibi buruk bi tad olmaya basladi.. suan basim donuyor ve bulantim var
MaasAllah subhaNallah.. Rabbim herkese nasip etsin insAllah.. gozun aydin olsun canim benimkızlar kontrolüm çok güzel geçti burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1,3 mm içim rahatladı ilk öyle sabit duruyodu bana biraz yürü öyle gel kıpırdadığını da görelim dedi ben merdiven indim çıktım bu defa hiç durmadı taklalar attı küçücük şey Allah ım izlemek o kadar zevkliydi ki herkese nasip olsun inşallah böyle güzel duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?