Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk kusma operasyonu tamam
ah canım yaa başladı mı yoksa senin de inşallah başka sebepten bugünlük bişeydir benim hala devam ediyor ama azaldı artık inşallah böyle uzun sürmez başlasa da

clexane ne iğnesiymiş peki ?

gözün aydın canım. sen hareket edınce o da cosuyor demek ki :)

gözün aydın canım. sen hareket edınce o da cosuyor demek ki :)
Ay hem de ne cosmak o kadar tuhaf bişey ki elleri ayakları yüzüyor sanki taklalar attı yer değişti inşallah en kısa zamanda sen de görürsün anlatılmaz bi duygu eşim delirdi ben de gorucem diye haftaya gidicem özele cumartesi o da gelsin hem

Maşallah canım gözün aydın olsun..inşallah bizlerede nasip olur canımcım ..sende benim duamdasın ablacım...
Ben baya yogunum giremedim LeYLa_21 adet mi oldun canim ya
evet canım dün oldum malesef...yarın öğleden sonrada doktora gidiyorum..bakalım ne diyecek...

Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağız rapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.

3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)

siz olsaniz ne yapardiniz?

ZehreNur SaskinAnne Veson @Cok da Seyapmamak Lazim denizege34 iiz LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...

Son düzenleme:
sende son durum nedir hayalci elminammmmmmmmmmmmmmmmmmm esmacımmmmmmmmmmmmmm....=?
ablacim artik cok umutsuz hissediyorum sanki icimde bisey var hamile kalmamam icin elinden geleni yapiyor cevremdeki cocuklari cok seviyorum sonra eve gelince üzülüyorum kendi cocugumu sevmek ne zaman nasip olcak diye.

BirAsilAnnesi adetın kac gunde bır gelıyor canım ? ff sana ne zaman bat tarıhı göstermıs ? ateşin iyi . bence test yapabilirisn artık. iyi haber gelecek gıbı.

Tupten sonra 26 gunde oldum iki ay. Normalde 28 gunde birdi. Bat tarihine inan bakmadım canım. Yarın sabahki atesime gore benim de dusuncelerim sekillenir.

Canim benim yumurtlamadan sonra 10. Gun falan basladi adet sancilarim.. goguslerim sismeye basladi.. yesil damarlar cikti hatta goguslerimde sislikten.. dpo 14 den itibaren de dayak yemis gibi bacaklarim agrimaya basladi.. akinti cogaldi son anlarda hala devam ediyor.. dpo 15 gibi agzimin tadi bozuldu.. boyle saatlerdir bir sey yememis gibi buruk bi tad olmaya basladi.. suan basim donuyor ve bulantim var

MaasAllah subhaNallah.. Rabbim herkese nasip etsin insAllah.. gozun aydin olsun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…