Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ben de aşılama ile uğraşmam , rapor için uğraşmam diyordum 6 ay önceye kadar biliyorsun.. ama zamanla eşinin dediği gibi düşünmeye başladım. Gider istanbul acıbademde 30 bine cgh lı histereskopili mikroçipli artık ne bulduysam hepsi olacak şekilde tüp denerim diyordum ama ya o zaman da olmazsa Allah korusun? Artık "neyse sağlık olsun şunu deneriz " diyecek birşey kalmayacak o zaman. Ayrıca cgh ya 5 emriyo gitse 1-2 sağlıklı ancak dönüyor , embriyo dondurma tekrar deneme imkanı da yok..

Ben de o yüzden onu sona bıraktım. Aşılama gerçekten hiç düşünmüyordum hem ihtimal çok düşük hem ben hamile kaldım 3 kere problem düşmesinde diye düşündüğümden. Ama 1.5 seneyi de geçti son düşüğün üstünden, maddi olarak bakınca bizi zorlamayan ve tüpün de raporunda kullanabileceğimizi düşündüğüm için fikrim bir anda değişti ve en yakınımda hangi hastane doktor varsa seçim yapmadan gittim.

Eğer iş saatleri şu bu problem olmasa fakülteye de bir gidip koşullara bakardım sanki. Her gün farklı biri baksa da canım ne değişecek ki? Benim her gün aynı doktor baktı ama oraya giden birkaç arkadaşla konuştuk herşey aynı. İlaç adından dozundan takip gününe kadar!

Galiba senin yerinde olsam raporlu olarak 2 kere denerdim. Egeye rapor çıkarmaya gideceksin ya zaten bir bak sen ortama. Hoşuna giderse orda yaparsın. Gitmezse hiç zorunda hissetmeden yolu da göze alıp medikale gidersin.

ah canım yaa başladı mı yoksa senin de inşallah başka sebepten bugünlük bişeydir benim hala devam ediyor ama azaldı artık inşallah böyle uzun sürmez başlasa da
İnsAllah yaa annem de cok kusarmis.. 3 bucuk ay hep hasi dönmüş ve kusmus.. ben de ona benzerim bu hastalik konularinda

clexane ne iğnesiymiş peki ?
Trombosit yaziyor. Bir den fazla Düşük olanlara veriyormus.. ama beni sevdi, erkenden onlemimizi alalim bebeginizi destekleyelim gelisiminde dedi.. 4 hap 1 igne oldu bu.. :) sağlıklı olsun da razıyım ilaca da ...

elmol Elcanki de kontrolleri güzel geçmiş maşallah inşallaj hep böyle sağlıklı devan wder
Elcanki elmol bebislerinizin iyi olmasina cok sevindim kizlar masallah :)
iiz sen ne zaman gidiceksin doktora cnm merakla bekliyorum :)
Allah razı olsun hatunlar.. darısı başınıza olsun... hepppp en once topigimiz duamda. Ben bebegim icin hatime de başladım:) duâ ederken hepimize ediyorum.. duâlar vesile osun insAllah!

Canim benim bence eşinin dedigi gibi dene bir daha ve bu sefer bana verilen ilaclarin tamamini sana da versinler ignesine kadar.. gerekirse yazayim benn doktoruna bi sor.. sende sorun yoktu diye hatirliyorum sebepsizdi? Benim doktorum her ihtimali goz onunde bulundurarak ilerleyelim dedi.. insAllah sen de ayni sekilde ilerlersin canim.. insAllah Rabbim
Gonlundeki guzelligii kucagina versin!

İnsAllah yaa annem de cok kusarmis.. 3 bucuk ay hep hasi dönmüş ve kusmus.. ben de ona benzerim bu hastalik konularinda
Benim de öyleymiş anneme benzedim ben de canım bulantım arttı bugün yine akşam kötü geçecek biliyorum

inşallah canım bana da kısmet olsun hayırlısıyla. ben de perşembe kese için gitmeyı duşunuyorum aslında bugun gıtsem sanırım kese gorunur ama bıraz daha bekleyelım de kesın olsun ıstedım

Trombosit yaziyor. Bir den fazla Düşük olanlara veriyormus.. ama beni sevdi, erkenden onlemimizi alalim bebeginizi destekleyelim gelisiminde dedi.. 4 hap 1 igne oldu bu.. :) sağlıklı olsun da razıyım ilaca da ...
Cnm o kan sulandırıcı iğne genellikle pıhtılı kişiler kullanıyor.senin Dr riske almak istememiş sonuçta bir düşük bar diyerek o Yüzden başlatmış anlaşılan göbekten tapıyorsun son gebelikte ben de kullanmıştım

ablacim artik cok umutsuz hissediyorum sanki icimde bisey var hamile kalmamam icin elinden geleni yapiyor cevremdeki cocuklari cok seviyorum sonra eve gelince üzülüyorum kendi cocugumu sevmek ne zaman nasip olcak diye.
umutsuzluk yok canım..zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz ama Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ..inşallah hepimize nasip edecek...hiç üzülme sen..Rabbim sesimizi duyuyor dualarımızı biliyor...öpüyorum seni canımcım..

ShinSeGi cnm ben de kızlara Katılıyorum ilk başta devletin imkanlarından yararlan raporlu yaptır.son çare 10.000 verirsiniz.az para değil sonuç olumsuz olsa daha çok yıkılırsın raporlu yapacak gücü bile bulamayabilirsin.inşallah kısa zamanda doğal yolla gelir en büyük temennimiz bu

sağol cnm sizlerin fikirlerini de dikkate alicam öyle düşünüp bi karar vericem

inşallah canım bana da kısmet olsun hayırlısıyla. ben de perşembe kese için gitmeyı duşunuyorum aslında bugun gıtsem sanırım kese gorunur ama bıraz daha bekleyelım de kesın olsun ıstedım
Ben de öyle yapmıştım sabırla bekledim güzelce görünsün diye inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

amin cnm sağol. malesef cikolata kisti var bende sorun

BEN OLSAM

1-bir kere daha raporlu denerım. ve 2. secenegı tercıh ederım. neden mı çünkü, aslında her ıkısınde de gebelık oldu demek ki hamıle kalıyorsun aslında . 10 bın lirada versen hemen hemen aynı işlem ve daha yıkıcı olabilir kendınızı toplamakta zorlanabilirsiniz.yaşın küçük kendine bir şans daha vermelisin

2. ben olsam 2. secenek olarak. eşimle 5-6 gunluk basbasa telefonsuz ınternetsız bır tatıl yaparım ovu haftası. ne ateş ölçerım ne de folı asıt alırım. hıcbır sey oldugu gıbı bırakırım ve guzel stressız bır ttaıl yaparım bu işe yarar diye düşünürüm ben .

ben biliyorusn bu ay takıp edemedım hatta esıme ovu gunu bıle degıl dedım ve bebek ıcın olmadı calısma kendılıgındne oldu. hatta hala ovu ne zamandı anlayamadım. kendı haline bırakmak ıse yarayabılır. diye ısrarla söyluyru. sen dıyeceksın ki şimdi ama sen hsg cekıldın evet belkı de oyle ama belki.

2.seçenek bence..oda olmazsa raporlu seçeneği denersin en son paralıyı dene tatlım..hayırlısı hakkında inşallah..yüzün gülsün inşallah...

Benim de normal vucut ısım hep dusuktur canım. Normal bir sey ama. Kisiye gore degisir ısı isi. Duzenli olcmek gerek denk gelmek icin. Neyse ki ben erken yumurtluyorum.

sağol canım benim inşallah isteyen herkes tatsın istiyorum bu duyguyu hep dualarım bu şekilde canım
Smdi tam görüyorsun bebeği çok güzel oluyor büyüdükçe parça parça görüyoruz başı karnı ayakları filan. Maaşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…