Valla 3 gundur basim donuyor.. bugun sabah da kusmaya basladim. Cok uykum varyaa ama daha erken
allah kolaylık vesin o zaman
Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)
siz olsaniz ne yapardiniz?
@ZehreNur @SaskinAnneVeson xpreiaZ @denizege34 iiz LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...
İnsAllah yaaah canım yaa başladı mı yoksa senin de inşallah başka sebepten bugünlük bişeydir benim hala devam ediyor ama azaldı artık inşallah böyle uzun sürmez başlasa da
Trombosit yaziyor. Bir den fazla Düşük olanlara veriyormus.. ama beni sevdi, erkenden onlemimizi alalim bebeginizi destekleyelim gelisiminde dedi.. 4 hap 1 igne oldu bu.. :) sağlıklı olsun da razıyım ilaca da ...clexane ne iğnesiymiş peki ?
Allah razı olsun hatunlar.. darısı başınıza olsun... hepppp en once topigimiz duamda. Ben bebegim icin hatime de başladım:) duâ ederken hepimize ediyorum.. duâlar vesile osun insAllah!
Canim benim bence eşinin dedigi gibi dene bir daha ve bu sefer bana verilen ilaclarin tamamini sana da versinler ignesine kadar.. gerekirse yazayim benn doktoruna bi sor.. sende sorun yoktu diye hatirliyorum sebepsizdi? Benim doktorum her ihtimali goz onunde bulundurarak ilerleyelim dedi.. insAllah sen de ayni sekilde ilerlersin canim.. insAllah RabbimKizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)
@ZehreNur @SaskinAnneVeson xpreiaZ @denizege34 iiz LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...
Sağol canım darısı başına olsun inşallahMaasAllah subhaNallah.. Rabbim herkese nasip etsin insAllah.. gozun aydin olsun canim benim
Benim de öyleymiş anneme benzedim ben de canım bulantım arttı bugün yine akşam kötü geçecek biliyorumİnsAllah yaaannem de cok kusarmis.. 3 bucuk ay hep hasi dönmüş ve kusmus.. ben de ona benzerim bu hastalik konularinda
inşallah canım bana da kısmet olsun hayırlısıyla. ben de perşembe kese için gitmeyı duşunuyorum aslında bugun gıtsem sanırım kese gorunur ama bıraz daha bekleyelım de kesın olsun ıstedımAy hem de ne cosmak o kadar tuhaf bişey ki elleri ayakları yüzüyor sanki taklalar attı yer değişti inşallah en kısa zamanda sen de görürsün anlatılmaz bi duygu eşim delirdi ben de gorucem diye haftaya gidicem özele cumartesi o da gelsin hem
Cnm o kan sulandırıcı iğne genellikle pıhtılı kişiler kullanıyor.senin Dr riske almak istememiş sonuçta bir düşük bar diyerek o Yüzden başlatmış anlaşılan göbekten tapıyorsun son gebelikte ben de kullanmıştımTrombosit yaziyor. Bir den fazla Düşük olanlara veriyormus.. ama beni sevdi, erkenden onlemimizi alalim bebeginizi destekleyelim gelisiminde dedi.. 4 hap 1 igne oldu bu.. :) sağlıklı olsun da razıyım ilaca da ...
umutsuzluk yok canım..zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz ama Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ..inşallah hepimize nasip edecek...hiç üzülme sen..Rabbim sesimizi duyuyor dualarımızı biliyor...öpüyorum seni canımcım..ablacim artik cok umutsuz hissediyorumsanki icimde bisey var hamile kalmamam icin elinden geleni yapiyor cevremdeki cocuklari cok seviyorum sonra eve gelince üzülüyorum kendi cocugumu sevmek ne zaman nasip olcak diye.
sağol cnm sizlerin fikirlerini de dikkate alicam öyle düşünüp bi karar vericemCanım ben de aşılama ile uğraşmam , rapor için uğraşmam diyordum 6 ay önceye kadar biliyorsun.. ama zamanla eşinin dediği gibi düşünmeye başladım. Gider istanbul acıbademde 30 bine cgh lı histereskopili mikroçipli artık ne bulduysam hepsi olacak şekilde tüp denerim diyordum ama ya o zaman da olmazsa Allah korusun? Artık "neyse sağlık olsun şunu deneriz " diyecek birşey kalmayacak o zaman. Ayrıca cgh ya 5 emriyo gitse 1-2 sağlıklı ancak dönüyor , embriyo dondurma tekrar deneme imkanı da yok..
Ben de o yüzden onu sona bıraktım. Aşılama gerçekten hiç düşünmüyordum hem ihtimal çok düşük hem ben hamile kaldım 3 kere problem düşmesinde diye düşündüğümden. Ama 1.5 seneyi de geçti son düşüğün üstünden, maddi olarak bakınca bizi zorlamayan ve tüpün de raporunda kullanabileceğimizi düşündüğüm için fikrim bir anda değişti ve en yakınımda hangi hastane doktor varsa seçim yapmadan gittim.
Eğer iş saatleri şu bu problem olmasa fakülteye de bir gidip koşullara bakardım sanki. Her gün farklı biri baksa da canım ne değişecek ki? Benim her gün aynı doktor baktı ama oraya giden birkaç arkadaşla konuştuk herşey aynı. İlaç adından dozundan takip gününe kadar!
Galiba senin yerinde olsam raporlu olarak 2 kere denerdim. Egeye rapor çıkarmaya gideceksin ya zaten bir bak sen ortama. Hoşuna giderse orda yaparsın. Gitmezse hiç zorunda hissetmeden yolu da göze alıp medikale gidersin.
Ben de öyle yapmıştım sabırla bekledim güzelce görünsün diye inşallah sağlıkla alalım kucağımızainşallah canım bana da kısmet olsun hayırlısıyla. ben de perşembe kese için gitmeyı duşunuyorum aslında bugun gıtsem sanırım kese gorunur ama bıraz daha bekleyelım de kesın olsun ıstedım
amin cnm sağol. malesef cikolata kisti var bende sorunCanim benim bence eşinin dedigi gibi dene bir daha ve bu sefer bana verilen ilaclarin tamamini sana da versinler ignesine kadar.. gerekirse yazayim benn doktoruna bi sor.. sende sorun yoktu diye hatirliyorum sebepsizdi? Benim doktorum her ihtimali goz onunde bulundurarak ilerleyelim dedi.. insAllah sen de ayni sekilde ilerlersin canim.. insAllah Rabbim
Gonlundeki guzelligii kucagina versin!
Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
2.seçenek bence..oda olmazsa raporlu seçeneği denersin en son paralıyı dene tatlım..hayırlısı hakkında inşallah..yüzün gülsün inşallah...Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
senin ateşin de mi böyle 35 lerde . benimki çok ilginç ya. normalde 36 nın üstünde oluyor çoğu kişinin benimki böyle. onu geçtim . geçen ay ben yumurtlama günlerimi kaçırmışız. adet olmadan bikaç gün önce ölçmüştüm . 36 buçuk çıkıyordu hep. demek ki denk getirseymişiz bebiş olabilrmiş
Smdi tam görüyorsun bebeği çok güzel oluyor büyüdükçe parça parça görüyoruz başı karnı ayakları filan. Maaşallah onasağol canım benim inşallah isteyen herkes tatsın istiyorum bu duyguyu hep dualarım bu şekilde canım
Evet ya sanki kocaman bebek halbuki 5 cm bişey yaaaSmdi tam görüyorsun bebeği çok güzel oluyor büyüdükçe parça parça görüyoruz başı karnı ayakları filan. Maaşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?