cok sagol ablacim insallah yakin zamanda biz de hamileliklerimizle ilgili konuşuyor oluruzumutsuzluk yok canım..zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz ama Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ..inşallah hepimize nasip edecek...hiç üzülme sen..Rabbim sesimizi duyuyor dualarımızı biliyor...öpüyorum seni canımcım..
eşim de aynen bunu söylüyor... sağol cnm tavsiyen icin :)ShinSeGi cnm ben de kızlara Katılıyorum ilk başta devletin imkanlarından yararlan raporlu yaptır.son çare 10.000 verirsiniz.az para değil sonuç olumsuz olsa daha çok yıkılırsın raporlu yapacak gücü bile bulamayabilirsin.inşallah kısa zamanda doğal yolla gelir en büyük temennimiz bu
canim bunu yapmayi bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim henüz :) yumurtlama gününü bilmeden olmaz deyip duruyorBEN OLSAM
1-bir kere daha raporlu denerım. ve 2. secenegı tercıh ederım. neden mı çünkü, aslında her ıkısınde de gebelık oldu demek ki hamıle kalıyorsun aslında . 10 bın lirada versen hemen hemen aynı işlem ve daha yıkıcı olabilir kendınızı toplamakta zorlanabilirsiniz.yaşın küçük kendine bir şans daha vermelisin
2. ben olsam 2. secenek olarak. eşimle 5-6 gunluk basbasa telefonsuz ınternetsız bır tatıl yaparım ovu haftası. ne ateş ölçerım ne de folı asıt alırım. hıcbır sey oldugu gıbı bırakırım ve guzel stressız bır ttaıl yaparım bu işe yarar diye düşünürüm ben .
ben biliyorusn bu ay takıp edemedım hatta esıme ovu gunu bıle degıl dedım ve bebek ıcın olmadı calısma kendılıgındne oldu. hatta hala ovu ne zamandı anlayamadım. kendı haline bırakmak ıse yarayabılır. diye ısrarla söyluyru. sen dıyeceksın ki şimdi ama sen hsg cekıldın evet belkı de oyle ama belki.
1-2 ay sonra ege universitesine bi gidip görüşeyim o zaman bakalim nasillar.2.seçenek bence..oda olmazsa raporlu seçeneği denersin en son paralıyı dene tatlım..hayırlısı hakkında inşallah..yüzün gülsün inşallah...
canim bunu yapmayi bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim henüz :) yumurtlama gününü bilmeden olmaz deyip duruyor
tsh düşük gibi biraz. hamilelikte oluyormus sanirim cnmSlm kızlar endokrinoloji ye gitcekmisim
Sonuçlar nasıl sizceEki Görüntüle 1937363
Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??Cnm o kan sulandırıcı iğne genellikle pıhtılı kişiler kullanıyor.senin Dr riske almak istememiş sonuçta bir düşük bar diyerek o Yüzden başlatmış anlaşılan göbekten tapıyorsun son gebelikte ben de kullanmıştım
Yükseltecekler mi o zamantsh düşük gibi biraz. hamilelikte oluyormus sanirim cnm
Kac cm canım?amin cnm sağol. malesef cikolata kisti var bende sorun
canım tsh düşük muhtemelen tiroid ilacı başlayacaksın benim de yüksekti içiyorum şimdi 1,79 çıktı ideali 2,5 altında olması dedi doktorum ama tabi çokta düşük istenmiyorSlm kızlar endokrinoloji ye gitcekmisim
Sonuçlar nasıl sizceEki Görüntüle 1937363
Dahiliyeye gitsem olur mu canımcanım tsh düşük muhtemelen tiroid ilacı başlayacaksın benim de yüksekti içiyorum şimdi 1,79 çıktı ideali 2,5 altında olması dedi doktorum ama tabi çokta düşük istenmiyor
Koldan da karından da yapılır ben karından yapmıştım.koldan tek başına yapamayabilirsin dik tutmak zor olur eşinden yardım alKoldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??
dahiliye de olur canım ama gebe endokrinoloji var burda mesela sadece gebelere bakıyor ben ona gitmiştim özel bi sevk falan da istemiyor sabahtan gidiyosun sıra veriliyor araştırmaysa eğer gittiğin bi öğren istersen öyleyse emin ol dahiliyeden daha rahat ne sıra oluyor ne yoğunluk öyle fazlaDahiliyeye gitsem olur mu canım
Yoksa illa endokrinoloji yemi gideyim
2.seçenek bence..oda olmazsa raporlu seçeneği denersin en son paralıyı dene tatlım..hayırlısı hakkında inşallah..yüzün gülsün inşallah...Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)
siz olsaniz ne yapardiniz?
ZehreNur @SaskinAnne Veson @Cok da Seyapmamak Lazim @denizege34 iiz LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...
Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)
ZehreNur @SaskinAnne Veson @Cok da Seyapmamak Lazim @denizege34 iiz LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...
inşallah canım...bazen buraya yazıyorlar elde olmadan insan çok üzülüyor...birde kayıp olunca...diyorum şimdi hamileliğim devam etseydi bende yavrumdan böyle bahsederdim diyip üzülüyorum..Rabbim inşallah hepimize nasip etsin...cok sagol ablacim insallah yakin zamanda biz de hamileliklerimizle ilgili konuşuyor oluruz
Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??
Kizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
Benim de 3.1 cikti, ideali 2.5 altiymis ben de yenice basladim kullanmaya. Endokrinoloji bu isin ehli, dahiliye icsen de olur icmesen de mantigiyla yaklasabiliyor.Dahiliyeye gitsem olur mu canım
Yoksa illa endokrinoloji yemi gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?