Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok sagol ablacim insallah yakin zamanda biz de hamileliklerimizle ilgili konuşuyor oluruz

eşim de aynen bunu söylüyor... sağol cnm tavsiyen icin :)

canim bunu yapmayi bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim henüz :) yumurtlama gününü bilmeden olmaz deyip duruyor

Reactions: iiz
Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??

canım tsh düşük muhtemelen tiroid ilacı başlayacaksın benim de yüksekti içiyorum şimdi 1,79 çıktı ideali 2,5 altında olması dedi doktorum ama tabi çokta düşük istenmiyor
Dahiliyeye gitsem olur mu canım
Yoksa illa endokrinoloji yemi gideyim

Dahiliyeye gitsem olur mu canım
Yoksa illa endokrinoloji yemi gideyim
dahiliye de olur canım ama gebe endokrinoloji var burda mesela sadece gebelere bakıyor ben ona gitmiştim özel bi sevk falan da istemiyor sabahtan gidiyosun sıra veriliyor araştırmaysa eğer gittiğin bi öğren istersen öyleyse emin ol dahiliyeden daha rahat ne sıra oluyor ne yoğunluk öyle fazla

2.seçenek bence..oda olmazsa raporlu seçeneği denersin en son paralıyı dene tatlım..hayırlısı hakkında inşallah..yüzün gülsün inşallah...

Canım valla maddi olarak size destek olacakları için ben irenbe yi daha mantıklı buldum..bahçecide raporsuz ilaçlar dahil 10 bin harcadık biz..şimdi ikincide tüp bebek merkezi bin tl kadar indirim yapıyor birde dr rahime çizik embriyo cgh istediği için ekstra ücret cıkacak..bizim merkezde rapor gecerli oldugu için ben cıkartıcam sadece ilaçları indirimli alsam bile cok rahatlatacak..irenbede rapor gecmiyor değil mi?ama rapor olursa ilaçları indirimli alabilirsin bu açıdan 2. Raporu boyle kullanabilirsin..
Ben aşılama için arastırma hastanesine gitmiştim gerek ortam olsun gerekse drların halden anlamaz mahkeme suratları olmaları beni çok irite etmişti evrakları alıp arkama bakmadan kaçmıştım.bide devlette cok uzuyor işlemler drda her seferinde farklı oluyor.kısaca biz özel hastalarız ilgisiz drlar kötü ortam tedaviyi daha olumsuz etkiliyor diye düşünüyorum.
Ben transfer den sonra bile hemşiremi drumu rahatlıkla arayıp sorularıma cevap alıyordum devlette asla bu imkanım olmazdı..şunu da ekliyim devletin tüp bebek labı iyi değil mikroçip uygulamıyorlar sanırım..biliyosun lab iyi değilse bu işte basarı sansı azalıyor..
Sonucta 3. Denemen olacak bunda elinizden geleni yapıp tevekkül edin
İnşallah bu sefer olacak ben hissediyorum
Velevki olmadı Allah korusun niye son şansın olsunki tüp bölümünde okumussundur 5. De tutan 9. Tutan bile Rabbim o kadar bekletmesin ama her deneme birbirinden farklıdır der hep drlar.umutsuzluk yok dua var
Olana kadar mucadele ye devam edicez baska caremiz yok

cok sagol ablacim insallah yakin zamanda biz de hamileliklerimizle ilgili konuşuyor oluruz
inşallah canım...bazen buraya yazıyorlar elde olmadan insan çok üzülüyor...birde kayıp olunca...diyorum şimdi hamileliğim devam etseydi bende yavrumdan böyle bahsederdim diyip üzülüyorum..Rabbim inşallah hepimize nasip etsin...

Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??

canım ben de tüp tedavisinde kullandım.
en rahat karından yaparsın koldan biraz zor.
ben kendi kendime karından iğne yapma konusunda prof olmuştum tüp tedavisinde
sana tavsiyem ayakta yap ve yaptıktan sonra da biraz yürü dolaş çünkü birazcık yakıyor yağlı bir iğne.

Canim ben senin yerinde olsam ilk etapta raporlu denerdim. Tamam durum olabilir ama ya da aileler yardim edebilir ama dusunsene suan calismiyorsun yanlış hatirlamiyorsam. Gidip o raporu cikarabilecek durumdasin hazir boyleyken bunu hallet. Olmazsa paranizla her yolu denersiniz. Olursa ki insallah oyle olurno parayi torunlarina harcarlar tontis ailelerin
Elcanki bulantilar baya erken baslamis doktor tedbir diye kan sulandirici da vermis masallah size elmol ne güzel duygular ya cok sevindim. Onsallah gözünün önünde yuvarlanıp oynadığı günler de yakın zaman çabuk geçiyor. Rabbim bize de nasip etsin insallah bu guzel duygulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…