Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar FreeSoull yumi çatladı galiba
Sende testleri atınca etiketle beni
12 gibi yapmıstım ilkini

Eklentiler

• sketch-1484062643923.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 23
  • _20170110_125132.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 27
canim bunu yapmayi bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim henüz :) yumurtlama gününü bilmeden olmaz deyip duruyor
Ya senin ilk sefer olmamasi ilk oldugu icin canim muhtemelen:) bence icini ferah tut ikinci olacak insallah. Raporsuz da deneme ama dondurulmus tedavi yapan bi yere gitmeni oneririm.

kızlar bebegin kalp atışları için gittiğinizde ultrasonda da bebegi gösteriyorlar mı ? en azından keseyı ya da gelişimini işte

Amin canım canı gönülden istiyorum hepimiz birlikte yaşayalım güzel günleri inşallah

kızlar bebegin kalp atışları için gittiğinizde ultrasonda da bebegi gösteriyorlar mı ? en azından keseyı ya da gelişimini işte
Tabi canım boyunu bile olcuyo bebeğin kalp atışı da flaş gibi yanıp sonuyo

Cnm o Dr un ilgisine göre değişir.ilgili dr lar Detaylı bir şekilde herşeyi gösterir.ilgisiz Dr kar da baştan savma muayene eder kalbi atıyor der kaldırır.

Canim benim hic tup bebe raporum olmadi cikarttirmadim aslinda hakkim var herhalde ama doktorum hep ozelde yapiyor
Simdi bu is nasip isi bak benim ilki ozel bi hastanenin tup bebek merkezinde oldu oyle bagisiklik asisi pgt falan hicbiri yapilmadi tuttu
Ikincisi sirf bu isi yapan ozel bir tup bebek merkezinde oldu doktorum ikisinde de ayni dollenme olmadi
Rapor hakkin varsa ege de dene derim belki bakarsin olur kendiliginden orada ege diye bi doktor varmis o cok iyiymis ismi yablis hatirlamiyorum umarim
Benim bi arkadas irenbe de yaptırdı ama memnun kalmadi
Hakkini kullan dene derim olmazsa ozele gidersin yine

işte bu da benim bakış açım puuufft eşim kafami allak bullak etti yine. bu denemede irenbeye gidip acaba o da olmazsa istanbulda filan rapor gecen iyi bi yere mi gitsem diye düşünüyorum ama öyle neresi var bilmiyorum. irenbede rapor gecmiyor cnm evet elimde biraz ilacim kaldi gecen denemeden.

canim zaten parayi toparlariz ama o kadar cok para harcadikki bu yolda üstelik 10bin verip pozitif sonuc alma garantim de yok ahhh olsa 20bin vereyim buna da 10 bin verirsek uzun bi süre bi daha parali tüp filan deneyemem. sende haklisin yani. herkes hakli ben ne karar vercem şaşırdım

Ya senin ilk sefer olmamasi ilk oldugu icin canim muhtemelen:) bence icini ferah tut ikinci olacak insallah. Raporsuz da deneme ama dondurulmus tedavi yapan bi yere gitmeni oneririm.
antalya tüp bebege gitmeyi bile düşünür oldum :) rapor geciyordu dimi orda? raporu onlar mi ayarliyor?

evet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorum kariyerimi bile hic düşünmez oldum. özel ders vercem onu bile tüp bebek denicem diye erteleyip duruyorum

İstanbul a gelsen nerede kalıcaksın bahçecide rapor gecerli
Madem oyle özele git 2.5 saat yol olan yere.oranın labı nasıl acaba sadece tüp bebek merkezi mi mikroenjeksiyon falan uyguluyor mu artık cogu yer yapıyormus gerci ama benim guvenim yok yinede bastan ogrenmek lazım
Biz İstanbul da işe git gel 4-5 saatimiz yolda geciyor zaten.şu ozel merkez iyiyse orasıda guzel secenek gibi

Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??
Canim clexna gobek deligine 4 parmak olcerek asagiya dogru yarim ay ciz elinle o kisimlara vurabilirsin.bacak ve kol cok acitiyor beni.hergun ayni saatte yapmayi unutma tatlim.vuracagin yeri belirle iki parmaginla etini sik ve igneyi tam sapla sonra enjekte et yoksa morarir canim.

kızlar ateş topiği olarak hatim yapıyoruz bize katılmak isteyenler olursa bildirimlerini bekliyorum

evet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorum kariyerimi bile hic düşünmez oldum. özel ders vercem onu bile tüp bebek denicem diye erteleyip duruyorum
Kuzum sana daha once yazdimmi hatirlamiyorumyakin arkadasimda senelerce cuk.kisti var saniyordu.asilama catlatma tup hep ozelde yapildi.
Egede siraya girdi 4 ay bekledi prof.aksam muayenesine gitti..en son yumurta toplama isleminde dr sende yogun pakos var cuk.kisti degil bu karistirilabiliyor demis..
Az uzak kaliyo sana ama onlar cok deneyimli kimi duyduysam uniden cok memnun..insallah rabbim seninde emeklerinin karsiligini tez vakitte verir canim..

Kızlar FreeSoull yumi çatladı galiba
Sende testleri atınca etiketle beni
12 gibi yapmıstım ilkini

Hadi gözün aydın evet sonunda açılma başlamış. Bugünü de değerlendirecek misin? Nasıl oluyor çift çizgiyi yakaladıktan sonrası?

Bu arada ben saat 12.15 te son içeceği içtim ve 14.30 da test yaptım. Hiç çizgi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…