Ya senin ilk sefer olmamasi ilk oldugu icin canim muhtemelen:) bence icini ferah tut ikinci olacak insallah. Raporsuz da deneme ama dondurulmus tedavi yapan bi yere gitmeni oneririm.canim bunu yapmayi bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim henüz :) yumurtlama gününü bilmeden olmaz deyip duruyor
Koldan da karından da yapılır ben karından yapmıştım.koldan tek başına yapamayabilirsin dik tutmak zor olur eşinden yardım al
Amin canım canı gönülden istiyorum hepimiz birlikte yaşayalım güzel günleri inşallahCanim ben senin yerinde olsam ilk etapta raporlu denerdim. Tamam durum olabilir ama ya da aileler yardim edebilir ama dusunsene suan calismiyorsun yanlış hatirlamiyorsam. Gidip o raporu cikarabilecek durumdasin hazir boyleyken bunu hallet. Olmazsa paranizla her yolu denersiniz. Olursa ki insallah oyle olurno parayi torunlarina harcarlar tontis ailelerin
Elcanki bulantilar baya erken baslamis doktor tedbir diye kan sulandirici da vermis masallah size elmol ne güzel duygular ya cok sevindim. Onsallah gözünün önünde yuvarlanıp oynadığı günler de yakın zaman çabuk geçiyor. Rabbim bize de nasip etsin insallah bu guzel duygulari
Tabi canım boyunu bile olcuyo bebeğin kalp atışı da flaş gibi yanıp sonuyokızlar bebegin kalp atışları için gittiğinizde ultrasonda da bebegi gösteriyorlar mı ? en azından keseyı ya da gelişimini işte
Cnm o Dr un ilgisine göre değişir.ilgili dr lar Detaylı bir şekilde herşeyi gösterir.ilgisiz Dr kar da baştan savma muayene eder kalbi atıyor der kaldırır.kızlar bebegin kalp atışları için gittiğinizde ultrasonda da bebegi gösteriyorlar mı ? en azından keseyı ya da gelişimini işte
Canim benim hic tup bebe raporum olmadi cikarttirmadim aslinda hakkim var herhalde ama doktorum hep ozelde yapiyorKizlar benim 2 kere daha tüp icin rapor hakkim var. aslında ben nisanda izmirin en iyi tüp bebek merkezine gidip raporsuz denemeyi düşünüyordum hatta bu sefer histeroskopi, bağışıklık serumu vs ne varsa hepsini yaptırmak istiyordum muhtemelen 10 bin lira filan tutar. aileler de destek olunca maddi yönü fazla sıkıntı olmayacak ama eşim diyorki ya o da tutmazsa ne olacak bu sefer herşeyi tüketmiş olacağızrapor hakkinla bi kere daha raporlu denesek diyor. burda rapor gecen 2 özel hastane var. birine daha önce 2 kere gittim zaten bi daha gitmem. diğeri de bize cok uzak nerden basaniz 3 aktarma ile 2buçuk saat filan sürer gitmem git gel cok yoruldum. raporlu 3bin tutar muhtemelen. bi de rapor cikartmaya onlar yardimci olmuyor ege universitesine gidip yine kendim uğraşmam gerekecek rapor çıkartmak icin. üstelik o kadar zorki tek başıma bu iş icin uğraşmak. kafam karman corman. acaba diyorum direk ege universitesine mi gitsem orda mi denesem 3.yü egeye gidip gelmem daha kolay ama arkadas gitti her seferinde başka doktor ilgilenmis filan cok sacma geldi.
3 seçenek var önümde
1. egeden rapor cikartip medicalparkta raporlu denicem (raporlu 3bin filan tutar heralde ama gidiş gelislerim cok zor olacak)
2. egeye gidip direk 3. denemeyi orda yapcam (sadece ilac parasi veririm 300 tl filan ve gidiş gelişim daha kolay)
3. irenbeye gidip raporsuz olarak yapilabilecek ne varsa yaptircam (10bin filan tutar ve orasi son umudum gibi)
siz olsaniz ne yapardiniz?
ZehreNur SaskinAnne Veson @Cok da Seyapmamak Lazim @denizege34 iiz @LeYLa_21 ve diğer ateş yoldaslarim...
işte bu da benim bakış açımCanım valla maddi olarak size destek olacakları için ben irenbe yi daha mantıklı buldum..bahçecide raporsuz ilaçlar dahil 10 bin harcadık biz..şimdi ikincide tüp bebek merkezi bin tl kadar indirim yapıyor birde dr rahime çizik embriyo cgh istediği için ekstra ücret cıkacak..bizim merkezde rapor gecerli oldugu için ben cıkartıcam sadece ilaçları indirimli alsam bile cok rahatlatacak..irenbede rapor gecmiyor değil mi?ama rapor olursa ilaçları indirimli alabilirsin bu açıdan 2. Raporu boyle kullanabilirsin..
Ben aşılama için arastırma hastanesine gitmiştim gerek ortam olsun gerekse drların halden anlamaz mahkeme suratları olmaları beni çok irite etmişti evrakları alıp arkama bakmadan kaçmıştım.bide devlette cok uzuyor işlemler drda her seferinde farklı oluyor.kısaca biz özel hastalarız ilgisiz drlar kötü ortam tedaviyi daha olumsuz etkiliyor diye düşünüyorum.
Ben transfer den sonra bile hemşiremi drumu rahatlıkla arayıp sorularıma cevap alıyordum devlette asla bu imkanım olmazdı..şunu da ekliyim devletin tüp bebek labı iyi değil mikroçip uygulamıyorlar sanırım..biliyosun lab iyi değilse bu işte basarı sansı azalıyor..
Sonucta 3. Denemen olacak bunda elinizden geleni yapıp tevekkül edin
İnşallah bu sefer olacak ben hissediyorum
Velevki olmadı Allah korusun niye son şansın olsunki tüp bölümünde okumussundur 5. De tutan 9. Tutan bile Rabbim o kadar bekletmesin ama her deneme birbirinden farklıdır der hep drlar.umutsuzluk yok dua var
Olana kadar mucadele ye devam edicez baska caremiz yok
canim zaten parayi toparlariz ama o kadar cok para harcadikki bu yolda üstelik 10bin verip pozitif sonuc alma garantim de yok ahhh olsa 20bin vereyimCanim ben senin yerinde olsam ilk etapta raporlu denerdim. Tamam durum olabilir ama ya da aileler yardim edebilir ama dusunsene suan calismiyorsun yanlış hatirlamiyorsam. Gidip o raporu cikarabilecek durumdasin hazir boyleyken bunu hallet. Olmazsa paranizla her yolu denersiniz. Olursa ki insallah oyle olurno parayi torunlarina harcarlar tontis ailelerin
Elcanki bulantilar baya erken baslamis doktor tedbir diye kan sulandirici da vermis masallah size elmol ne güzel duygular ya cok sevindim. Onsallah gözünün önünde yuvarlanıp oynadığı günler de yakın zaman çabuk geçiyor. Rabbim bize de nasip etsin insallah bu guzel duygulari
antalya tüp bebege gitmeyi bile düşünür oldum :) rapor geciyordu dimi orda? raporu onlar mi ayarliyor?Ya senin ilk sefer olmamasi ilk oldugu icin canim muhtemelen:) bence icini ferah tut ikinci olacak insallah. Raporsuz da deneme ama dondurulmus tedavi yapan bi yere gitmeni oneririm.
evet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorumCanim benim hic tup bebe raporum olmadi cikarttirmadim aslinda hakkim var herhalde ama doktorum hep ozelde yapiyor
Simdi bu is nasip isi bak benim ilki ozel bi hastanenin tup bebek merkezinde oldu oyle bagisiklik asisi pgt falan hicbiri yapilmadi tuttu
Ikincisi sirf bu isi yapan ozel bir tup bebek merkezinde oldu doktorum ikisinde de ayni dollenme olmadi
Rapor hakkin varsa ege de dene derim belki bakarsin olur kendiliginden orada ege diye bi doktor varmis o cok iyiymis ismi yablis hatirlamiyorum umarim
Benim bi arkadas irenbe de yaptırdı ama memnun kalmadi
Hakkini kullan dene derim olmazsa ozele gidersin yine
İstanbul a gelsen nerede kalıcaksın bahçecide rapor gecerliişte bu da benim bakış açımpuuufft eşim kafami allak bullak etti yine. bu denemede irenbeye gidip acaba o da olmazsa istanbulda filan rapor gecen iyi bi yere mi gitsem diye düşünüyorum ama öyle neresi var bilmiyorum. irenbede rapor gecmiyor cnm evet elimde biraz ilacim kaldi gecen denemeden.
Canim clexna gobek deligine 4 parmak olcerek asagiya dogru yarim ay ciz elinle o kisimlara vurabilirsin.bacak ve kol cok acitiyor beni.hergun ayni saatte yapmayi unutma tatlim.vuracagin yeri belirle iki parmaginla etini sik ve igneyi tam sapla sonra enjekte et yoksa morarir canim.Koldan dedi bana.. istedigin yerden yapabilirsin dedi sonra. Eczaci da koldan dedi ama??
Kuzum sana daha once yazdimmi hatirlamiyorumyakin arkadasimda senelerce cuk.kisti var saniyordu.asilama catlatma tup hep ozelde yapildi.evet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorumkariyerimi bile hic düşünmez oldum. özel ders vercem onu bile tüp bebek denicem diye erteleyip duruyorum
Bennnnkızlar ateş topiği olarak hatim yapıyoruz bize katılmak isteyenler olursa bildirimlerini bekliyorum
5. cüz senin cnm yakında seni konferans konuşmaya davet edeceğim biraz bekleyelim belki başka katılmak isteyenler olur mune ye toplu haber veririzBennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?