Tamam canım. Bana ne yapmam gerektiğini açıklar mısın özelden5. cüz senin cnm yakında seni konferans konuşmaya davet edeceğim biraz bekleyelim belki başka katılmak isteyenler olur mune ye toplu haber veririz
inşallah canım...bazen buraya yazıyorlar elde olmadan insan çok üzülüyor...birde kayıp olunca...diyorum şimdi hamileliğim devam etseydi bende yavrumdan böyle bahsederdim diyip üzülüyorum..Rabbim inşallah hepimize nasip etsin...
çift çizgiyi görünce allah ne verdi seHadi gözün aydın evet sonunda açılma başlamış. Bugünü de değerlendirecek misin? Nasıl oluyor çift çizgiyi yakaladıktan sonrası?
Bu arada ben saat 12.15 te son içeceği içtim ve 14.30 da test yaptım. Hiç çizgi çıkmadı.
senin birşey yapmana gerek yok cnm cüzünü okumaya başla yeter rabbim şimdiden kabul etsinTamam canım. Bana ne yapmam gerektiğini açıklar mısın özelden
çift çizgiyi görünce allah ne verdi se
Amin cumlemiz için olsunsenin birşey yapmana gerek yok cnm cüzünü okumaya başla yeter rabbim şimdiden kabul etsin
Ben ben ben!!kızlar ateş topiği olarak hatim yapıyoruz bize katılmak isteyenler olursa bildirimlerini bekliyorum
6. Cüz de senindir cnm Rabbim kabul etsinBen ben ben!!
Canim en iyi karari kendin verirsin yine devlette yaparsin tutmazsa keske dersin ozelin de garantisi yok benim tup bebek merkezlerine hic güvenim kalmadievet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorumkariyerimi bile hic düşünmez oldum. özel ders vercem onu bile tüp bebek denicem diye erteleyip duruyorum
Hadi darısı basına canımHadi gözün aydın evet sonunda açılma başlamış. Bugünü de değerlendirecek misin? Nasıl oluyor çift çizgiyi yakaladıktan sonrası?
Bu arada ben saat 12.15 te son içeceği içtim ve 14.30 da test yaptım. Hiç çizgi çıkmadı.
Kız korkuyorum yapmayaaaaaaa ayhhh izledim videosunu falan.. aciyor muuuuuuCanim clexna gobek deligine 4 parmak olcerek asagiya dogru yarim ay ciz elinle o kisimlara vurabilirsin.bacak ve kol cok acitiyor beni.hergun ayni saatte yapmayi unutma tatlim.vuracagin yeri belirle iki parmaginla etini sik ve igneyi tam sapla sonra enjekte et yoksa morarir canim.
sabah tablona baktım bana yumurta çatladı çatlayacak gibi geldi
ben kendimde azcik güç toplayinca hepsini sirayla arayip bilgi alcam ona göre karara varcam artik cnm mikro enjeksiyonu filan da sorarim. istanbulda akrabalar var ama onlarda kalirsam tüp bebek yaptirdigimi yine herkes öğrenir ben yine stres olurumİstanbul a gelsen nerede kalıcaksın bahçecide rapor gecerli
Madem oyle özele git 2.5 saat yol olan yere.oranın labı nasıl acaba sadece tüp bebek merkezi mi mikroenjeksiyon falan uyguluyor mu artık cogu yer yapıyormus gerci ama benim guvenim yok yinede bastan ogrenmek lazım
Biz İstanbul da işe git gel 4-5 saatimiz yolda geciyor zaten.şu ozel merkez iyiyse orasıda guzel secenek gibi
Canım yeni gordum mesajini tesekkur ederim son bişey dahaMore- settings -app ticker -customizeordan istediğin resmi koy cnm rulers ve sileders den seçim yapıp Done ye bas.
More-charting home page-YouR intro ya yaz save bas
telden giriyorsan üstte sağda üstüste üç çizgi var oraya tılka more sayfası çıkar ordan yazdıklarıma sıra ile girCanım yeni gordum mesajini tesekkur ederim son bişey daha
More yi bulamadım :-( o nerde
Saol canım test yapıyorm ama tam koyulasmadı bi türlü calısmaları attırayım en iyisisabah tablona baktım bana yumurta çatladı çatlayacak gibi geldi
bende simdi egeyi arastiriyorum bakalim hayirlisi olsun artik cnm... hic bilmiyorum orda prosedur nasil isliyor onlari ogrenicem. mesela aksam muaynesi ne bilmiyorum :)Kuzum sana daha once yazdimmi hatirlamiyorumyakin arkadasimda senelerce cuk.kisti var saniyordu.asilama catlatma tup hep ozelde yapildi.
Egede siraya girdi 4 ay bekledi prof.aksam muayenesine gitti..en son yumurta toplama isleminde dr sende yogun pakos var cuk.kisti degil bu karistirilabiliyor demis..
Az uzak kaliyo sana ama onlar cok deneyimli kimi duyduysam uniden cok memnun..insallah rabbim seninde emeklerinin karsiligini tez vakitte verir canim..
benim kimselere güvenim yok acikcasi :) gözümü karartip bi yere karar vermem lazimCanim en iyi karari kendin verirsin yine devlette yaparsin tutmazsa keske dersin ozelin de garantisi yok benim tup bebek merkezlerine hic güvenim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?