Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. cüz senin cnm yakında seni konferans konuşmaya davet edeceğim biraz bekleyelim belki başka katılmak isteyenler olur mune ye toplu haber veririz
Tamam canım. Bana ne yapmam gerektiğini açıklar mısın özelden

Leylosum nasılsın

Biliyomusun bende hamile haberi duyunca ok üzülüyorum elimde olmadan kendimi ağlarken buluyorum bu asla kıskançlık değil ama böyle hissettiğim için kendimede kızıyorum amamde değil işte çok üzülüyorum
Ruyalarimda hep evek seviyorum onlarla oynuyorum benim bebeğinde yaşasa şimdi tam sevilmelik olmuştu ooof ooof

evet cnm biraz da nasip meselesi. cok yoruldum artik. 3. denemede nokta atışı yapmak hamile kalip rahatlamak istiyorum kariyerimi bile hic düşünmez oldum. özel ders vercem onu bile tüp bebek denicem diye erteleyip duruyorum
Canim en iyi karari kendin verirsin yine devlette yaparsin tutmazsa keske dersin ozelin de garantisi yok benim tup bebek merkezlerine hic güvenim kalmadi

Hadi darısı basına canım
Ovulasyon topiğinde kızlar çift çizgi günü ve ertesi 2 gunu degerlendirmeyi tavsiye ediyor.yani çatladıgı gün silik çizgi birde ertesi gün.toplam 3 gün

Kız korkuyorum yapmayaaaaaaa ayhhh izledim videosunu falan.. aciyor muuuuuu

Selam kızlar işler yogun topiğe giremiyorm fazla Veson canım benim tabloya yorum yaparmısın

ben kendimde azcik güç toplayinca hepsini sirayla arayip bilgi alcam ona göre karara varcam artik cnm mikro enjeksiyonu filan da sorarim. istanbulda akrabalar var ama onlarda kalirsam tüp bebek yaptirdigimi yine herkes öğrenir ben yine stres olurum

More- settings -app ticker -customizeordan istediğin resmi koy cnm rulers ve sileders den seçim yapıp Done ye bas.

More-charting home page-YouR intro ya yaz save bas
Canım yeni gordum mesajini tesekkur ederim son bişey daha
More yi bulamadım :-( o nerde

bende simdi egeyi arastiriyorum bakalim hayirlisi olsun artik cnm... hic bilmiyorum orda prosedur nasil isliyor onlari ogrenicem. mesela aksam muaynesi ne bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…