Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay eşim bu ara dikkat edelim ilişkiye girmeyelim dedi.. şu kritik dönemi atlatalim dedi.. ben şok
Nedense bi üzüldüm böyle demesine

Ay eşim bu ara dikkat edelim ilişkiye girmeyelim dedi.. şu kritik dönemi atlatalim dedi.. ben şok
Canim bence eşin haklı bu ara biraz dikkat etseniz iyi olur. Zaten doktor da soyler ne olmasi gerektigini ama bir sor istersen.

Kız korkuyorum yapmayaaaaaaa ayhhh izledim videosunu falan.. aciyor muuuuuu
Evet yakiyor 1dk hissediyorsun hep dua ede ede yapiyorum bende 4.aya girdim gobegimde yer kalmadi :))
Kendin yap daha cesaretlice yapiyorsun bebisler icin hersey :)

bende simdi egeyi arastiriyorum bakalim hayirlisi olsun artik cnm... hic bilmiyorum orda prosedur nasil isliyor onlari ogrenicem. mesela aksam muaynesi ne bilmiyorum :)
Canim 100-150 tl para veriyorsun dr gore degisiyor..normal poliklinik degilde ozel dr gitmis gibi ilgileniyorlar sanirim evrak islerinide bu sekilde one alip oncelik veriyorlar.4ten sonraki muayeneler bu sekilde bakilabiliyor hepte prof doç oluyor dr.

Kizlar benim sol kasik dayanamayacağım kadar cok ağrıyor. Ki ben canı az biri de degilim ama kivrandiriyor. ignelerden falan olabilir mi? Daha dpo5teyim. Bir de gecen carsamba 18 ve 19 mm yumurtalarin ikisi de catlamis midir sizce? Dün iliski sırasında da çok canim yandi kasiklarima kadar vurdu ağrı.

Büyüklükleri birbirine yakın ardarda çatlamış Olmalı.neden şiddetli ağrıların oldu ki?? Ben de iğneler hiç Ağrı yapmıyordu.ama yumurtanın çatladığını iğne vurulduğum aylar daha net hissediyordum

Anlamadim ovulasyon zamani agrilarim olur benim hep ama ceyregi bile değil. Üşütme olabilir mi dedim 2 aksamdir ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum ama yok. Daha once hic boyle agrim olmadi. Kimyasal düşük hariç. Insallah iyiye işarettir. En azindan iliskiyi birakayim artik bari.

Biz 10 haftaya kadar kardeş olduk sonra ben dayanamadım bir iki bulantım geçince benim başka hormonlar fırladı

Of ya bugün hiç tadım yok. Niyeyse halsizlik var inşallah grip falan olmam
Bir de kızlar adet gelecek gibi ara ara ağrım oldu oysa çok erken bir de şu astım meselesine alışamadım, bugün çok rahatsız etti, valla iyi ki evdeymişim. Huysuz huysuz yattım

Depo 5 tr yum kalmaz ağrısı da kalmaz artık canım Allah Allah.b U neyin ağrısı acaba

Depo 5 tr yum kalmaz ağrısı da kalmaz artık canım Allah Allah.b U neyin ağrısı acaba
Yok canim yum agrisi degil cok bariz yani. Ama 2 yumurta vardi ya dedim artik catladiysa iliskiyi keseyim en azindan dun o da cok agri yapti. Valla ne agrisi cozemedim canim. Bakalim devam edecek mi

Canim bolca dinlen yerlesmede olabilir benim kasiklarim patlicak gibi agriyordu kendini sicak tut.

aaa iyiymis aklimda olsun. normal randevu alirken mi söyleniyor ki?

Biz 10 haftaya kadar kardeş olduk sonra ben dayanamadım bir iki bulantım geçince benim başka hormonlar fırladı
Ay bu da panikledi.. ben de bugün iki yanaştım nabiz ölçtüm baya kararlıydı hayir biraz zaman gecsin dedi bizde kardeş gibiyiz 4 gun olcak hahahaha rekor

bence kımsede kalmayacak bır çözüm bul. hıc ıyı fıkır degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…