TMM TEST İLE DESTEKLİYORSAN SORUN YOKSaol canım test yapıyorm ama tam koyulasmadı bi türlü calısmaları attırayım en iyisi
Canim bence eşin haklı bu ara biraz dikkat etseniz iyi olur. Zaten doktor da soyler ne olmasi gerektigini ama bir sor istersen.Ay eşim bu ara dikkat edelim ilişkiye girmeyelim dedi.. şu kritik dönemi atlatalim dedi.. ben şok
Nedense bi üzüldüm böyle demesine
Evet yakiyor 1dk hissediyorsun hep dua ede ede yapiyorum bende 4.aya girdim gobegimde yer kalmadi :))Kız korkuyorum yapmayaaaaaaa ayhhh izledim videosunu falan.. aciyor muuuuuu
Canim 100-150 tl para veriyorsun dr gore degisiyor..normal poliklinik degilde ozel dr gitmis gibi ilgileniyorlar sanirim evrak islerinide bu sekilde one alip oncelik veriyorlar.4ten sonraki muayeneler bu sekilde bakilabiliyor hepte prof doç oluyor dr.bende simdi egeyi arastiriyorum bakalim hayirlisi olsun artik cnm... hic bilmiyorum orda prosedur nasil isliyor onlari ogrenicem. mesela aksam muaynesi ne bilmiyorum :)
Büyüklükleri birbirine yakın ardarda çatlamış Olmalı.neden şiddetli ağrıların oldu ki?? Ben de iğneler hiç Ağrı yapmıyordu.ama yumurtanın çatladığını iğne vurulduğum aylar daha net hissediyordumKizlar benim sol kasik dayanamayacağım kadar cok ağrıyor. Ki ben canı az biri de degilim ama kivrandiriyor. ignelerden falan olabilir mi? Daha dpo5teyim. Bir de gecen carsamba 18 ve 19 mm yumurtalarin ikisi de catlamis midir sizce? Dün iliski sırasında da çok canim yandi kasiklarima kadar vurdu ağrı.
Anlamadim ovulasyon zamani agrilarim olur benim hep ama ceyregi bile değil. Üşütme olabilir mi dedim 2 aksamdir ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum ama yok. Daha once hic boyle agrim olmadi. Kimyasal düşük hariç. Insallah iyiye işarettir. En azindan iliskiyi birakayim artik bari.Büyüklükleri birbirine yakın ardarda çatlamış Olmalı.neden şiddetli ağrıların oldu ki?? Ben de iğneler hiç Ağrı yapmıyordu.ama yumurtanın çatladığını iğne vurulduğum aylar daha net hissediyordum
Biz 10 haftaya kadar kardeş olduk sonra ben dayanamadım bir iki bulantım geçince benim başka hormonlar fırladıAy eşim bu ara dikkat edelim ilişkiye girmeyelim dedi.. şu kritik dönemi atlatalim dedi.. ben şok
Nedense bi üzüldüm böyle demesine
Depo 5 tr yum kalmaz ağrısı da kalmaz artık canım Allah Allah.b U neyin ağrısı acabaKizlar benim sol kasik dayanamayacağım kadar cok ağrıyor. Ki ben canı az biri de degilim ama kivrandiriyor. ignelerden falan olabilir mi? Daha dpo5teyim. Bir de gecen carsamba 18 ve 19 mm yumurtalarin ikisi de catlamis midir sizce? Dün iliski sırasında da çok canim yandi kasiklarima kadar vurdu ağrı.
Yok canim yum agrisi degil cok bariz yani. Ama 2 yumurta vardi ya dedim artik catladiysa iliskiyi keseyim en azindan dun o da cok agri yapti. Valla ne agrisi cozemedim canim. Bakalim devam edecek miDepo 5 tr yum kalmaz ağrısı da kalmaz artık canım Allah Allah.b U neyin ağrısı acaba
Canim bolca dinlen yerlesmede olabilir benim kasiklarim patlicak gibi agriyordu kendini sicak tut.Kizlar benim sol kasik dayanamayacağım kadar cok ağrıyor. Ki ben canı az biri de degilim ama kivrandiriyor. ignelerden falan olabilir mi? Daha dpo5teyim. Bir de gecen carsamba 18 ve 19 mm yumurtalarin ikisi de catlamis midir sizce? Dün iliski sırasında da çok canim yandi kasiklarima kadar vurdu ağrı.
Dikkat ediyorum canim. Evde patik hirka ile geziyorum. Insallah öyledir. Zaten 3 gündür okullar tatil evdeyim. Agzindan bal damliyor valla.Canim bolca dinlen yerlesmede olabilir benim kasiklarim patlicak gibi agriyordu kendini sicak tut.
aaa iyiymis aklimda olsun. normal randevu alirken mi söyleniyor ki?Canim 100-150 tl para veriyorsun dr gore degisiyor..normal poliklinik degilde ozel dr gitmis gibi ilgileniyorlar sanirim evrak islerinide bu sekilde one alip oncelik veriyorlar.4ten sonraki muayeneler bu sekilde bakilabiliyor hepte prof doç oluyor dr.
Yapamadim canim girmedi gobusume.. cok acıdıEvet yakiyor 1dk hissediyorsun hep dua ede ede yapiyorum bende 4.aya girdim gobegimde yer kalmadi :))
Kendin yap daha cesaretlice yapiyorsun bebisler icin hersey :)
Ay bu da panikledi.. ben de bugün iki yanaştım nabiz ölçtüm baya kararlıydı hayir biraz zaman gecsin dediBiz 10 haftaya kadar kardeş olduk sonra ben dayanamadım bir iki bulantım geçince benim başka hormonlar fırladı
ilk keseyı gordugunde şu ultrason fılmını verıyorlar mı ?Hayir canim ben yaptirmadim birdaha.. keseyi gördük gerek görmedi
bence kımsede kalmayacak bır çözüm bul. hıc ıyı fıkır degılben kendimde azcik güç toplayinca hepsini sirayla arayip bilgi alcam ona göre karara varcam artik cnm mikro enjeksiyonu filan da sorarim. istanbulda akrabalar var ama onlarda kalirsam tüp bebek yaptirdigimi yine herkes öğrenir ben yine stres olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?