evet bazı hastanlerde normal muayene bıttıkten sonra özle bakıyorlar. gecen yıl 100 tl ydı ve profesorler bakıyor. her hastane de var mı bılmıyorum bak ıyı fıkır.aaa iyiymis aklimda olsun. normal randevu alirken mi söyleniyor ki?
İlşki günlerinden bir şey kaçırmamlşsın Cnm Ateş bir iki güne çıkar. Çalışmalara devam
bak yükselmişdüne çizgiyi çeker 2 gün sonra
1cift1tekannesi 13'te çizgi olacak gibi, hayırlısı olsun , inşallah bebek olur. Sen yine de çizgi çekene kadar çalışmalara devam et bence. Ff en az üç gün yüksek çıkarsa çizgi çekiyor
canım daha yeni gördüm yazdığını eşim gece çalışıyor bu hafta sabah geliyor 10 ocağı mı değerlendirsem daha iyi olurdu bugüne değerlendirebilriz 10 ocak değerlendiremdk . Ovu testi silikleşmeye devam ediyor tam kaybolmadı çizgi1cift1tekannesi canım dün çatlamış galiba yumurtan dün çalışman 2 kere oldugu ıcın yarın calısma yapabilirisn . bana sorarsan bugunde yapsan ıyı olur tabı
tam kaybolmasına gerek yok sılıklesme başladıysa catlamıstır . en erken zamanda degerlendırmelısınız. yapabilirsen sabahı kacırma o zaman. 12 saat yasıyor yumurta dıye bılıyoruz tabı istisnai durumar mutlaka vardır ama şans artık ocanım daha yeni gördüm yazdığını eşim gece çalışıyor bu hafta sabah geliyor 10 ocağı mı değerlendirsem daha iyi olurdu bugüne değerlendirebilriz 10 ocak değerlendiremdk . Ovu testi silikleşmeye devam ediyor tam kaybolmadı çizgi
bagısıklık güçlendırıcı ilaç olmayan takviyeler var canım eczaneden onlarda alOf ya bugün hiç tadım yok. Niyeyse halsizlik varinşallah grip falan olmam
Bir de kızlar adet gelecek gibi ara ara ağrım oldu oysa çok erkenbir de şu astım meselesine alışamadım, bugün çok rahatsız etti, valla iyi ki evdeymişim. Huysuz huysuz yattım
Veriyorlar tabii :))) fasulyecigin fotosuilk keseyı gordugunde şu ultrason fılmını verıyorlar mı ?
ben kendimde azcik güç toplayinca hepsini sirayla arayip bilgi alcam ona göre karara varcam artik cnm mikro enjeksiyonu filan da sorarim. istanbulda akrabalar var ama onlarda kalirsam tüp bebek yaptirdigimi yine herkes öğrenir ben yine stres olurum
bende gece boğaz ağrısıyla uyandım, yorganı komple atmışım üstümden, donmuşum. eşim de yok ki suçu atayım sen açtın üstümü diyeOf ya bugün hiç tadım yok. Niyeyse halsizlik varinşallah grip falan olmam
Bir de kızlar adet gelecek gibi ara ara ağrım oldu oysa çok erkenbir de şu astım meselesine alışamadım, bugün çok rahatsız etti, valla iyi ki evdeymişim. Huysuz huysuz yattım
Yok canim yum agrisi degil cok bariz yani. Ama 2 yumurta vardi ya dedim artik catladiysa iliskiyi keseyim en azindan dun o da cok agri yapti. Valla ne agrisi cozemedim canim. Bakalim devam edecek mi
Evet hatta bugün tekrar tahlil verdim bakalım geçmiş mi hiç öyle gibi durmuyo amaelmol ün de ağrısı çok fazla olmuştu kum döküyormuş galiba. fazlalaşırsa git bir acile olmazsa idrar testi verirsin canım
istanbul şuan benim icin en son çare ama daha olmadi dedigin gibi ya misafirhanesi olan bi yere gidicem ya da mecbur otel ayarlicam insallah o kadarina gerek kalmazistanbul için düşünürsen tatilsepetinden otellere bak canım biz gittiğimizde taksimdeki çok hoş bir otelde kaldık, tatil sepeti ile öğretmenevinden polisevinden çok daha uyguna geldi. bir de acıbademde mesela anlaşmalı misafirhane falan oluyormuş, bizim asıl niyet gezme idi sonra acıbademe de gidelim gelmişken diye gittik , öncesinde hiç soramadık ama eğer düşünürsen gideceğin hastaneyi de arayıp sorabilirsin anlaşmalı misafirhane var mı diye. benim 2 teyzem anneannem falan istanbuldaydı ama kimsede kalmayı sevmiyorum. giriş çıkış saatinde baskı altında gibi hissediyorum , işte çıksak ayıp mı olacak falan diye direk otelde kaldık.
moralim çok bozukkiki gündür kahve leke vardı yine dün de ilişki sonrası baya bi kanama oldu ne çarşaf kaldı ne bişey sinirimden oturup ağlayasım geldi napcam ben yaa kaç doktora dedim ilişki sonrası kanama yaşıyorum diye hiç bişi demiyolar cmt ye randevu bulabilirsem başka bi doktora yine gidiyim bari canımda acımıo zorladık desem
Devam ederse giderim zaten canim. Az degil çünkü agrisi. Yeni uyandim bakalim bugun nolcakelmol ün de ağrısı çok fazla olmuştu kum döküyormuş galiba. fazlalaşırsa git bir acile olmazsa idrar testi verirsin canım
Allah Allah.. kuzum doktorlar neden bir sey demiyor yaamoralim çok bozukkiki gündür kahve leke vardı yine dün de ilişki sonrası baya bi kanama oldu ne çarşaf kaldı ne bişey sinirimden oturup ağlayasım geldi napcam ben yaa kaç doktora dedim ilişki sonrası kanama yaşıyorum diye hiç bişi demiyolar cmt ye randevu bulabilirsem başka bi doktora yine gidiyim bari canımda acımıo zorladık desem
Canım ovulasyon sonrası mı oluyor bu kanamalar ? Bende de ovulasyondan sonra regle kadar oluyordu kanama bir Prof a gittim kist var dedi ilaç verdi. Bir ay sonra başka bir Dr a gittim dedim ara kanama yaşıyorum ovulasyondan sonra Dr bana kist var diye tarlusal verdi dedim. Kadın baktı sende kist falan Yok, ovu dan sonra başlıyorsa progesteron seviyen yeterince yükselmiyorsur o ara kanama yapar ve bu da hamile kalmanı zorlaştırır demek ki rahmin yeteri kadar kalınlaşmıyor eğer progesteron seviyem düşükse dedi. Bana progestan verdi iki aydır ara kanamadan eser Yok. Benim de ilişki sonrası yatak çarşaf falan kan olurdu ve çok rahatsız edici bir durum. Belki senin de böyle bir durumun olabilir.moralim çok bozukkiki gündür kahve leke vardı yine dün de ilişki sonrası baya bi kanama oldu ne çarşaf kaldı ne bişey sinirimden oturup ağlayasım geldi napcam ben yaa kaç doktora dedim ilişki sonrası kanama yaşıyorum diye hiç bişi demiyolar cmt ye randevu bulabilirsem başka bi doktora yine gidiyim bari canımda acımıo zorladık desem
canım kum , taş, idrar yolu enfeksiyonu falan da tek başına bulantı sebebi. belki de bulantıların o yüzden o kadar fazla.. gerçi benim taş kum bişey yoktu ama kürtaj olduğum hamileliğimde wcye yetişemiyordum kusmaya. evde wcye koşarken koridorun ortasına çıkarmışlığım vardı. temizlemeye çalışırken iyice kötü olup ağlayarak evden çıkmıştım. eşimi aradım dışarı çıkınca sağolsun işten izin alıp gelmiş yeri temizlemiş. cidden çok fenaydı ya.. 1 hafta yaşadım ben çok zordu.. işte pencere açık pencere kenarında yaşadım 1 hafta. evde mutfağa adım atamıyordum zaten..Evet hatta bugün tekrar tahlil verdim bakalım geçmiş mi hiç öyle gibi durmuyo ama
Evet canım doktor da o şekilde demişti bulantıni buda artiriyodur dedi kaç gece uykudan lavobaya zor yetiştim benim hep gece akşam tuttu bakalım sonuç ne çıkacak şimdicanım kum , taş, idrar yolu enfeksiyonu falan da tek başına bulantı sebebi. belki de bulantıların o yüzden o kadar fazla.. gerçi benim taş kum bişey yoktu ama kürtaj olduğum hamileliğimde wcye yetişemiyordum kusmaya. evde wcye koşarken koridorun ortasına çıkarmışlığım vardı. temizlemeye çalışırken iyice kötü olup ağlayarak evden çıkmıştım. eşimi aradım dışarı çıkınca sağolsun işten izin alıp gelmiş yeri temizlemiş. cidden çok fenaydı ya.. 1 hafta yaşadım ben çok zordu.. işte pencere açık pencere kenarında yaşadım 1 hafta. evde mutfağa adım atamıyordum zaten..
inşallah geçmiştir senin kum olayı da, içebildiğin kadar su iç bol bol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?