Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah Allah, bayadır da oluyor ya neden ki acaba? kist falan da yok

Gecmis olsun canim.
Doktorlardan aciklama alamayinca daha da morali bozuluyor insanin.

zafrina89 canim doktorun sana hemen adet sonrasi gel rahim inceyken bakalim demisti sanki sen gidemedin. Bir tekrar gitsen nasil olur? Gercekten cok sinir bozucu bir durum.

Kızlaar dün akşam Regl sancısı çektim 15 - 20 dk kadar sürdü gün boyu da ara ara yokladı. Dedim aha regl geliyor ama bu sabah ateşim yüksek çıktı. Ff ye göre yarın adet günüm ama benim dpo en fazla baktım 12 gün sürmüş. 12. Gün ateş düşmüş ve regl gelmiş. (Geçen ay ff çizgiyi 1. Yumurtlamaya çektiği için dpo uzun gibi görünüyor ama 2. Yumurtlamadan sayarsak yine 12. Gün adet olmuşum.) Bugün de 12. Gün ama ateş düşmedi. Ne dersiniz bu konuda ? iiz ve Elcanki keşke içinize doğan şey olsa

Elcanki clexane igneyi ilk olarak bir eczacı ile beraber yapın. O kadar korkulacak gibi degil. Vurduktan sonra 1-2 dk yakıyor. Sakın ovma morarmasin. Buz da koyabilirsin.

Canım tablona baktım da benim tabloma çok benziyor.. benim tablolarim merdiven gibi yukselince ben umutlaniyordum zaten.. yarın da yüksek çıkarsa test yap bence dpo 12 de geliyorsa baya umut var demektir... bence var bişeyler.. insAllah dusundugumuz gibi olurr yaa
Rabbim bekletmesin insAllahhh
Elcanki clexane igneyi ilk olarak bir eczacı ile beraber yapın. O kadar korkulacak gibi degil. Vurduktan sonra 1-2 dk yakıyor. Sakın ovma morarmasin. Buz da koyabilirsin.
Daha önce kullanan birisi yaptı koluma. Aksam yemekten sonra vuruyorum her gun ayni saat olsun diye eczanede vurdurmadim. Da insanin kendi cani olunca zorlanıyormuş baya kendi kendime nasil igne batirayim mantiği sen de mi vuruluyorsun? Yalniz bana coraspin de verdi ikisini kullanmam sakincali olabilir mi?? Arayacaktım doktoru da bilen varsa bilgilendirirse aramama gerek kalmaz

inşallah hamilesindir, ama progesteron kullanıyorsun şu anda değil mi? bıraktın mı ilacı? ben progestanı bırakmadan ateş de düşmedi regl de gelmedi ya ondan bişey diyemedim canım. inşallah yeşillensin tablon.

eşimle konuşurken nerde kurs falan diye sordum kızlar, işte yerini falan tarif etti ben de esprisine her an süpriz yapabilirim dedim. "vizeler , finaller var ben sana geleceğin tarihi söylerim, sınavlardan sonra gel " dedi ayy ben ovu günlerine denk gelsin, o ki gidicem gidince de şansı değerlendirelimin peşindeyim adam kursta derece yapmanın peşinde

zaten gidesim yoktu çok, iyice kaçtı yok bitmiyor bu adamın hedefleri istekleri bakalım kurs bitince ne çıkarıcak bu defa

Aaa bak evet progestan kullanıyorum. Geçen ay da önce kan testiyle gebe olmadığımı öğrendim sonra ilacı bıraktım ertesi gün regl geldi. Acaba kullanmaya devam etsem regl gelir miydi bilmiyorum. Bu ay bakalım nolacak.

beni de zaman zaman heyecan alıyor zaman zaman umutsuzluk. yarına kan vereyim dedim ama moralim bozulacak negatif çıkarsa hiç canım çekmedi şimdi. ama progesteron kullanırken de reglim gelmiyor ilacı ne zaman bırakıcam test yapmadan yapsam bir türlü yapmasam bir türlü... pazartesiye erteleyeyim diye düşünüyorum.. bilemedim yaaa

kiyamam yaa cok asiri kanama oluyor filan mi desen ilgilenmeleri icin napsan bilemedim ki. ama kesin bi yerde bi sorun var ki kaniyor
evet mutlaka bi sorun var eşimde üzülmiyim kafama takmıyım diye tahriş olmuştur fln diyo ama tahriş işi diil smear de 1.5 yıl oldu demiştim onu da yenilemesiler ztn özele gidiyorum parasıyla diil mi neden bida yapmadılar anlamadım normalde akıntının içinde ip gibi görüyodum kanı bu sefer baya yoğundu ağrı sızı yanma da yok kafayı yemem an meselesi

çok rahatsız edici tabi ilişki istemio insan rezil oluyorum gibi hissediyorum yok tatlım regl dönemim 32 gün klomen kullandığım aylarda bile 15 16dn önce ovu olmadı daha cd 12 deyim 9 10 11 kahve leke vardı ama sürekli gelen bi kahve akıntı ara ara diil yani dünde kanama

tablon cok guzel cnm masallah

Aslında adamin yükselme hedefleri olması güzel.. kimisinde de o yok.. iyi yönünden bak, maddi açıdan da daha rahat edeceksiniz mesela.. belki de Rabbim bunu bahane görüyordur.. zamanında verecektir en güzelini.. belki gjtmene bilegerek kalmaz bu ay gebe kalırsın.. bi bu ayi atlatalim kuzu, sen biye önümüzdeki aya hazırlandın hemen.. bu progestanlar senin kafani karistiriyo.. ama bak ben de kullaniyorum gebeligimi ogrendigimden beri benimki de düşmüyor şükür, ama bebekte var.. insAllah saglikli buyumeye devam eder. Senin dollenmene de yardimci olur belki... bu ayi bi atlat, olmazsa sonraki ay düşünürsün... canını sıkma durduk yere.. gez dolaş, kendine kocamaaan bi hamburger ismarlaa... ahh olsa da yesek

zafrina89 canim doktorun sana hemen adet sonrasi gel rahim inceyken bakalim demisti sanki sen gidemedin. Bir tekrar gitsen nasil olur? Gercekten cok sinir bozucu bir durum.
evet ben polip mi var acaba deyince öyle demişti sonra babamın ameliyatı fln çıktı gün denk gelmedi gidemedim cmt ye randevu aldm ama başka doktora yer yok kendi doktoruma alabildim bakalım ne dicek hiç diilse smear i yeniletirim

ayy test ne zaman bnm de gözüm üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…