Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçlarım bu şekilde kahvaltı yaptığım için glukoz biraz yüksek çıkmış alt yine yüksek de ritis ne bilmiyorum idrarda zaten enfeksiyon bolca su içemiyorum çok midemi bulandırıyor

Eklentiler

• Screenshot_20170111-113827_1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20170111-113759_1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
Cnm iğne akşam oluyorsan sabah da aspirini al ben öyle yapıyordum 12 saat ara ile kullan.göbekten yapmak istersen önce buz koy göbeğine birşey hissetmezsin

elmol çok geçmiş olsun kurtulamadın bir türlü enfeksiyondan
zafrina89 cnm bu kanamalar hiç normal değil gibi elbet bir nedeni var inşallah basit bir şeydir de bir an önce kurtulursun

Cnm iğne akşam oluyorsan sabah da aspirini al ben öyle yapıyordum 12 saat ara ile kullan.göbekten yapmak istersen önce buz koy göbeğine birşey hissetmezsin
Öyleymiş canim aradim doktorumu. Simdi aldim ilaclarimi aksam 8bucukta vuruyorum igneyi.. arada 8 bucuk saat var hemen hemen.. bi problem olmaz herhalde

Öyleymiş canim aradim doktorumu. Simdi aldim ilaclarimi aksam 8bucukta vuruyorum igneyi.. arada 8 bucuk saat var hemen hemen.. bi problem olmaz herhalde
Bir dahaki sefere 12 saate çıkar bazı kişilerde burun kanaması yaptığını okumuştum

elmol çok geçmiş olsun kurtulamadın bir türlü enfeksiyondan
zafrina89 cnm bu kanamalar hiç normal değil gibi elbet bir nedeni var inşallah basit bir şeydir de bir an önce kurtulursun
Gerçekten kurtulamadım çok çektim yaa sabahları idrara çıkmak öyle bir işkence ki tarifi yok

Canım olctum bu sabahta simdi veri girebildim. 35.9 cıktı dusmus atesim. Regl gelecek bugun sanırım.
Canim cok ilginç bi tablon var ya.. birden okdr artıs ve düşüş ilginç geldi bana.. boyle ilginc tablolarda gebeliler oluyor valla. Ne yalan soyliyim kirmizi gelmeden benim umut kesilmedi:/

Canim cok ilginç bi tablon var ya.. birden okdr artıs ve düşüş ilginç geldi bana.. boyle ilginc tablolarda gebeliler oluyor valla. Ne yalan soyliyim kirmizi gelmeden benim umut kesilmedi:/

Tupten sonra ilk defa 27. Gunu goruyorum. Bakalım canım adet gelmedikce bekliyorum bende sizinle. Sabaha karsı cok usumusum zaten olctum boyle cıktı. Nasip kısmet.

olsa da yesek kız, küçücük ilçedeyim ben hamburgeri nerden bulucam. gezicek yer de yok burası köyden hallice bir yer işte.

canım yükselme hedefi olsun bişey demiyorum da 4 senedir uğraşıyoruz çocuk için, adam ne olsa "bunca senedir olmuyor bikaç ay daha olmasın nolcak" diyor maddi açıdan yükselmesinin bize bir katkısı yok canım 100-200 lira artıyor maaşı. bunca uğraşa hiç değecek bişey yok yani. maddi açıdan rahatız da zaten çok şükür, yani adam bizi düşünerek değil kendini düşünerek çabalıyor sadece.

gitme nedenim zaten özlerim diyeydi, ama gitmişken de ovu zamanına denk gelir bir taşla iki kuş vururum diyordum, hiç kuş kalmadı

Ayy insAllah bu ay gebe olursun da o kendi gelirr vallaa benim koca benim üzerime cok düşer oldu.. ya git hadi akşam arkadaşlarınla otur diyorum pijamalarini giyiyor tv izliyor notebookla ugrasiyor falan.. maasAllah maasAllah.. ben nazar edicem maazallah 10 gun sonra ben gidiyorum yurtdışına onun gerginliği var üstünde.. kıyamam ya:) bu gebelik baya etkiledi

Canım rapor hakkını kullanmak mantıklı tabiki. Ama ben olsam medicalpark ı düşünürdüm sanırım. Ege de doktorunla ne kadar iletişim halinde olabilirsin ya da embriyolar hakkında yeterli bilgi veriyorlar mı? Bir de sen dondurulmuş transferi olmak istiyorsun Ege de onu isteme şansın olmayabilir ama medicalpark ta konuşabilirsin bu durumu. Bu stresli bir süreç biliyorsun gidip devlet hastanesinde ekstra başka şeylere üzülme. Ayrıca nisan gibi düşünüyorsun İzmir de hava süper oluyor o zamanlar, medicalpark ta Karşıyaka da bildiğim kadarıyla yolu çok büyütme gözünde gittiğinde gezersinde ne güzel:) ahh ben orda olaydım:)) Ben diğer iki tüp bebek denememi Bursa da yaptım ve İstanbul dan oraya gidip geldim kontrol için.
Ama Ege nin ve medicalpark ın başarı durumlarını bilmiyorum sadece özel devlet ayrımı olarak düşüncelerim bunlar. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Melissa81 canım ne güzel bir haber hem erkek annesi hem kız annesi olacaksın Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşalah:) Hep böyle yüzünü güldürsünler:)

Elcanki keseyi görmüşün, darısı kalp atışlarına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…