- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
BirAsilAnnesi canim ates düşmüş baya bir. Insallah yukselir canim ya. Umutliydim senden.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah yüzün güler.Ben beklemiyordum zaten ama dun yuksek cıkınca ben bile mi acaba demistim ama adet gelecek belli. Kısmet canım ne diyeyim. Zaten ikinci denemem icin doktora gidecegim.
Geçmiyor ve artmış resmen üstelik
kızlar selam. dün tablomu atmıştım 2 gün önce 35.3 çıkan vücut ısım bu sabah 36.0 çıktı. ve dün akşam sağ kasık ağrım oldu . sanırım yumurtladımha bi de dün akşam çalışma oldu
bende gece boğaz ağrısıyla uyandım, yorganı komple atmışım üstümden, donmuşum. eşim de yok ki suçu atayım sen açtın üstümü diyekalktım polar sabahlığımı giydim yorganın içine gömüldüm sabah kalktım geçmiş çok şükür..
moralim çok bozukkiki gündür kahve leke vardı yine dün de ilişki sonrası baya bi kanama oldu ne çarşaf kaldı ne bişey sinirimden oturup ağlayasım geldi napcam ben yaa kaç doktora dedim ilişki sonrası kanama yaşıyorum diye hiç bişi demiyolar cmt ye randevu bulabilirsem başka bi doktora yine gidiyim bari canımda acımıo zorladık desem
İnşakllah geçer gider bugün olmaz canım, kum da zor iş yani...Devam ederse giderim zaten canim. Az degil çünkü agrisi. Yeni uyandim bakalim bugun nolcak
Evet canım doktor da o şekilde demişti bulantıni buda artiriyodur dedi kaç gece uykudan lavobaya zor yetiştim benim hep gece akşam tuttu bakalım sonuç ne çıkacak şimdi
Kızlaar dün akşam Regl sancısı çektim 15 - 20 dk kadar sürdü gün boyu da ara ara yokladı. Dedim aha regl geliyor ama bu sabah ateşim yüksek çıktı. Ff ye göre yarın adet günüm ama benim dpo en fazla baktım 12 gün sürmüş. 12. Gün ateş düşmüş ve regl gelmiş. (Geçen ay ff çizgiyi 1. Yumurtlamaya çektiği için dpo uzun gibi görünüyor ama 2. Yumurtlamadan sayarsak yine 12. Gün adet olmuşum.) Bugün de 12. Gün ama ateş düşmedi. Ne dersiniz bu konuda ? @iiz veElcanki keşke içinize doğan şey olsa
beni de zaman zaman heyecan alıyor zaman zaman umutsuzluk. yarına kan vereyim dedim ama moralim bozulacak negatif çıkarsa hiç canım çekmedi şimdi. ama progesteron kullanırken de reglim gelmiyor ilacı ne zaman bırakıcam test yapmadanyapsam bir türlü yapmasam bir türlü... pazartesiye erteleyeyim diye düşünüyorum.. bilemedim yaaa
Canim universitenin tip fakultesi sayfasinda yazmasi lazim netten bak.mesai disi randevu gibi birseydi adi teli orda vardi.evet ozel gibi olmasi iyi ben romatizmadan oturu gittim kan verme film vs oncelikli oluyor enazindan sinir latsayin artmiyor isler hizlica oluyor.birde prof doc olmasida iyi.o arkadasimda bir bayana gitmisti gulnazdi sanirim adi aklinda bulunsun :)aaa iyiymis aklimda olsun. normal randevu alirken mi söyleniyor ki?
Kuzum yinede sen denersen once islak mendille sil oyle yap kolanyali pamukla silince acitiyor.ayyy benim kolum cok aciyo yapamiyorum ordanYapamadim canim girmedi gobusume.. cok acıdıkayinbabam koluma yaptı artık
Evet senin durumun da kafa karıştırıcıbeni de zaman zaman heyecan alıyor zaman zaman umutsuzluk. yarına kan vereyim dedim ama moralim bozulacak negatif çıkarsa hiç canım çekmedi şimdi. ama progesteron kullanırken de reglim gelmiyor ilacı ne zaman bırakıcam test yapmadanyapsam bir türlü yapmasam bir türlü... pazartesiye erteleyeyim diye düşünüyorum.. bilemedim yaaa
bakalım eşim taktı tek gitme diye kardeşim annem flnda babamla uğraşıolar malum haftaya kemoterapiye başlıo ameliyat sonrası önerdiler cerrahi sınır çok az sıçrama ihtimaline karşı diyezafrina89 cnm bozma moralini, belki kist falan vardı geçen aydan oda ara kanama yapıyormuş. Önemli olsa doktor mutlaka araştırırdı, umarım ciddi bir şey değildir. Sen bir an önce rahim filmini planla bence..
elmol geçmiş olsun cnm, az kaldı 12 haftanın bitmesine mide bulantısı yönünden biraz rahatlarsın umarım. Su içemiyorsan serum alsan aslında iyi olur sanki.
bide normalde benim eşim pek istekli diil şu bi kaç aydır düzenli çalışalım diyoruz onda da lekeler kanamalae izin vermiyo bide sürekli hastayım bi problem var psikolojisi oluşturuyo bende smear 1.5 yıl oldu yenileyelm ddim geçenlerde gerek yok dedi bunsefer aldırcam ama cmtye aldm randevu adet bitiminde de hsg yi halledicem inşallahGözün aydın canım, demiştim daha olmadı diyeff çizgi çekene kadar çalışmaya devam et. Ne olur ne olmaz, bazen ani çıkış ve iniş oluyor. Sonuçta ff üç gün üst üste yüksek ısıyı kabul edecek.
Aman aman kendine dikkat et vanım, yalnızsın da artık. Hasta olma. Ben de bugün iyi uyandım. Dün verimsiz bir uyyku uyumuştum, onun da etkisi oldu
Semra almak için deliren doktorlar şimdi niye almıyor anlamadım balla, canım doktora bu yaşadıklarını yek tek anlat, bunun psikolojik tarafı da var sonuçta demişsin burada utanıyorum diye. Haklısın da, ısrar et bence de.
İnşakllah geçer gider bugün olmaz canım, kum da zor iş yani...
Geçmiş olsun canım, vallahi tam bir çıkmaz olmuş senin işin, su içersen kusarsın içmezsen enfekte kalırsın.... rabbim şifa versin canım. Yudum yudum da olsa sık içmeye bakacaksın, demesi kolay biliyorum ama yavru için... bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun, değil mi?
Hadi inşallah senden de güzel haber alırız canım. Progesteronu Dr um bana 12, bilemedin 14 gün kullandırıyor, bıraktırıyor. Sen de öyle yapacaksın değil mi?
Canım aşılama ya da tüp bebekte standart 12. Gün kandan test yapılır sonuca göre ilaç bırakılır. Niye kendince Yen'i bir takvim için düşünüyorsun? Sabırsızlık mı başka bir aciliyet mi var? Hani ne bileyim kan sulandırıcı acil başlama falan gibi... Eğer bir zorunluluk yoksa takvime uy bence. Sonuçta hormon ilaçları bunlar, döngümüze göre kullanıyoruz.
Canim bende coraspin ve clexna kullaniyorum hergun dr verdiyse kullanabilirsin..yanliz elini ayagini kesme dikkat et o tip seylere kan akisi hizlandigi icin durdurulamiyor.birde burun icinde kabuklu kanama yapabiliyor korkmaCanım tablona baktım da benim tabloma çok benziyor.. benim tablolarim merdiven gibi yukselince ben umutlaniyordum zaten.. yarın da yüksek çıkarsa test yap bence dpo 12 de geliyorsa baya umut var demektir... bence var bişeyler.. insAllah dusundugumuz gibi olurr yaa
Rabbim bekletmesin insAllahhh
Daha önce kullanan birisi yaptı koluma. Aksam yemekten sonra vuruyorum her gun ayni saat olsun diye eczanede vurdurmadim. Da insanin kendi cani olunca zorlanıyormuş bayakendi kendime nasil igne batirayim mantiği sen de mi vuruluyorsun? Yalniz bana coraspin de verdi ikisini kullanmam sakincali olabilir mi?? Arayacaktım doktoru da bilen varsa bilgilendirirse aramama gerek kalmaz
Sen ayarlayip geliyorsun, oradan cikarttirip getirmen lazim. Ama yatakhanesi falan var geldiginde ucretsiz dusunebilirsin cok temiz.antalya tüp bebege gitmeyi bile düşünür oldum :) rapor geciyordu dimi orda? raporu onlar mi ayarliyor?
Zayif sayilmam canim 58 kiloyum. Ama gobegim gergin yagli degil.. siskin yani.. o yuzden de girememe sorunu oluyor:/Elcanki zayıf mısın canım? Benim göbekte yağ var ne kadar olsa tüp denemeleri yağlandırd göbek bölgemi, o yağlı bölge sayesinde anlık bir acı yaşıyorum bazen hiç hissetmiyorum. Ama tabi sende kendine vurma fikri de sorun oldu galiba
Canım Dr bana adet olana kadar kullan dedi progestanı. Adetin geçer geçmez gel yanıma dedi. Dün gece 14. İlacı içtim. Şimdi napsam bıraksam mı devam mı etsem ? Ff ye göre regl günüm yarın.Gözün aydın canım, demiştim daha olmadı diyeff çizgi çekene kadar çalışmaya devam et. Ne olur ne olmaz, bazen ani çıkış ve iniş oluyor. Sonuçta ff üç gün üst üste yüksek ısıyı kabul edecek.
Aman aman kendine dikkat et vanım, yalnızsın da artık. Hasta olma. Ben de bugün iyi uyandım. Dün verimsiz bir uyyku uyumuştum, onun da etkisi oldu
Semra almak için deliren doktorlar şimdi niye almıyor anlamadım balla, canım doktora bu yaşadıklarını yek tek anlat, bunun psikolojik tarafı da var sonuçta demişsin burada utanıyorum diye. Haklısın da, ısrar et bence de.
İnşakllah geçer gider bugün olmaz canım, kum da zor iş yani...
Geçmiş olsun canım, vallahi tam bir çıkmaz olmuş senin işin, su içersen kusarsın içmezsen enfekte kalırsın.... rabbim şifa versin canım. Yudum yudum da olsa sık içmeye bakacaksın, demesi kolay biliyorum ama yavru için... bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun, değil mi?
Hadi inşallah senden de güzel haber alırız canım. Progesteronu Dr um bana 12, bilemedin 14 gün kullandırıyor, bıraktırıyor. Sen de öyle yapacaksın değil mi?
Canım aşılama ya da tüp bebekte standart 12. Gün kandan test yapılır sonuca göre ilaç bırakılır. Niye kendince Yen'i bir takvim için düşünüyorsun? Sabırsızlık mı başka bir aciliyet mi var? Hani ne bileyim kan sulandırıcı acil başlama falan gibi... Eğer bir zorunluluk yoksa takvime uy bence. Sonuçta hormon ilaçları bunlar, döngümüze göre kullanıyoruz.
Canim bugun idrar testi yapsan cikar bence 11.gun oluyor yanlis bakmadimsa benim 10 11 12 gunlerde incecik cizgi vardibeni de zaman zaman heyecan alıyor zaman zaman umutsuzluk. yarına kan vereyim dedim ama moralim bozulacak negatif çıkarsa hiç canım çekmedi şimdi. ama progesteron kullanırken de reglim gelmiyor ilacı ne zaman bırakıcam test yapmadanyapsam bir türlü yapmasam bir türlü... pazartesiye erteleyeyim diye düşünüyorum.. bilemedim yaaa
Burda sağlık Ocağında da alıyorlarmış ben de ayarlayabilirsem şu kaşıntı için aldırmayı düşünüyorumbide normalde benim eşim pek istekli diil şu bi kaç aydır düzenli çalışalım diyoruz onda da lekeler kanamalae izin vermiyo bide sürekli hastayım bi problem var psikolojisi oluşturuyo bende smear 1.5 yıl oldu yenileyelm ddim geçenlerde gerek yok dedi bunsefer aldırcam ama cmtye aldm randevu adet bitiminde de hsg yi halledicem inşallah
Göbek bölgesi için demiştim canım, o yüzden zor olmuş senin. Kolay gelsin vallahi, şifa olsun da sen iğneyi ne kadar süre kullanacaksın?Zayif sayilmam canim 58 kiloyum. Ama gobegim gergin yagli degil.. siskin yani.. o yuzden de girememe sorunu oluyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?