Canim cok gecmis olsunevet mutlaka bi sorun var eşimde üzülmiyim kafama takmıyım diye tahriş olmuştur fln diyo ama tahriş işi diil smear de 1.5 yıl oldu demiştim onu da yenilemesiler ztn özele gidiyorum parasıyla diil mi neden bida yapmadılar anlamadım normalde akıntının içinde ip gibi görüyodum kanı bu sefer baya yoğundu ağrı sızı yanma da yok kafayı yemem an meselesi
12. Gün değil ki taaa ayın 17 si test tarihim. 15. Güne verdiler. Glifora yine öyle böyle alıştım da hormonlara alışamadım. 15 gün progestan kullanmanın bir anlamı yok ki gebelik yoksa. Hani progestan kullanmasam dicem test yapmayayım adeti bekleyeyim ama progestan kullanılırken adet de olmuyorum. Ay ben de bilemedim. Yarına canım çekmedi zaten, en iyisi pazartesiye kadar daha bekleyeyim pazartesi psikolojime göre karar vereyimGözün aydın canım, demiştim daha olmadı diyeff çizgi çekene kadar çalışmaya devam et. Ne olur ne olmaz, bazen ani çıkış ve iniş oluyor. Sonuçta ff üç gün üst üste yüksek ısıyı kabul edecek.
Aman aman kendine dikkat et vanım, yalnızsın da artık. Hasta olma. Ben de bugün iyi uyandım. Dün verimsiz bir uyyku uyumuştum, onun da etkisi oldu
Semra almak için deliren doktorlar şimdi niye almıyor anlamadım balla, canım doktora bu yaşadıklarını yek tek anlat, bunun psikolojik tarafı da var sonuçta demişsin burada utanıyorum diye. Haklısın da, ısrar et bence de.
İnşakllah geçer gider bugün olmaz canım, kum da zor iş yani...
Geçmiş olsun canım, vallahi tam bir çıkmaz olmuş senin işin, su içersen kusarsın içmezsen enfekte kalırsın.... rabbim şifa versin canım. Yudum yudum da olsa sık içmeye bakacaksın, demesi kolay biliyorum ama yavru için... bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun, değil mi?
Hadi inşallah senden de güzel haber alırız canım. Progesteronu Dr um bana 12, bilemedin 14 gün kullandırıyor, bıraktırıyor. Sen de öyle yapacaksın değil mi?
Canım aşılama ya da tüp bebekte standart 12. Gün kandan test yapılır sonuca göre ilaç bırakılır. Niye kendince Yen'i bir takvim için düşünüyorsun? Sabırsızlık mı başka bir aciliyet mi var? Hani ne bileyim kan sulandırıcı acil başlama falan gibi... Eğer bir zorunluluk yoksa takvime uy bence. Sonuçta hormon ilaçları bunlar, döngümüze göre kullanıyoruz.
Yarınki ateşine bak ona göre yüksek çıkarsa istersen test yap ilacı bırakıp bırakmama konusunda öyle karar al istersenCanım Dr bana adet olana kadar kullan dedi progestanı. Adetin geçer geçmez gel yanıma dedi. Dün gece 14. İlacı içtim. Şimdi napsam bıraksam mı devam mı etsem ? Ff ye göre regl günüm yarın.
O zaman yarından sonraki gün için Dr gel diyor. Adetin geçer geçmez demiş ve kullanmaya devam et demiş. Benim hem progesteron kullanırken adet olduğum oldu hem kullanmayı bırakınca adet olduğum oldu. Bu hormon adeti sonsuza kadar tutmuyor, adet gelecekse leke leke de olsa illa ki geliyor.Canım Dr bana adet olana kadar kullan dedi progestanı. Adetin geçer geçmez gel yanıma dedi. Dün gece 14. İlacı içtim. Şimdi napsam bıraksam mı devam mı etsem ? Ff ye göre regl günüm yarın.
Progestana rağmen adet olanlar var cnm sıkıntı yapma12. Gün değil ki taaa ayın 17 si test tarihim. 15. Güne verdiler. Glifora yine öyle böyle alıştım da hormonlara alışamadım. 15 gün progestan kullanmanın bir anlamı yok ki gebelik yoksa. Hani progestan kullanmasam dicem test yapmayayım adeti bekleyeyim ama progestan kullanılırken adet de olmuyorum. Ay ben de bilemedim. Yarına canım çekmedi zaten, en iyisi pazartesiye kadar daha bekleyeyim pazartesi psikolojime göre karar vereyim
Salı da test günümmüş zaten
12. Gün değil ki taaa ayın 17 si test tarihim. 15. Güne verdiler. Glifora yine öyle böyle alıştım da hormonlara alışamadım. 15 gün progestan kullanmanın bir anlamı yok ki gebelik yoksa. Hani progestan kullanmasam dicem test yapmayayım adeti bekleyeyim ama progestan kullanılırken adet de olmuyorum. Ay ben de bilemedim. Yarına canım çekmedi zaten, en iyisi pazartesiye kadar daha bekleyeyim pazartesi psikolojime göre karar vereyim
Salı da test günümmüş zaten
Cnm eğer hastalıktan ötürü Ateş'in varsa ovulasyonu anlamak güçleşir.ilk sayfada Detaylı bilgi var istersen bir göz atMrb.. bnde ateş takibi ile yumurtlama tahmini yapmak istiyorm ama rahatsizm biraz sanırım ateşimde var hep 37 üzeri çıkıyor bn bu şekilde anlayamam dimi yumurtlama gününü ??
cok teşekkür ederim cnm :) medicali aricam bakalim eger raporu direk onlar cikariyorsa ne güzel olur öteki türlü ege ye gidip rapor cikartmam gerekcek ve inan cok ugrastiriyorlar gecen sefer ağlaya ağlaya ikna etmistim hemsireyiCanım rapor hakkını kullanmak mantıklı tabiki. Ama ben olsam medicalpark ı düşünürdüm sanırım. Ege de doktorunla ne kadar iletişim halinde olabilirsin ya da embriyolar hakkında yeterli bilgi veriyorlar mı? Bir de sen dondurulmuş transferi olmak istiyorsun Ege de onu isteme şansın olmayabilir ama medicalpark ta konuşabilirsin bu durumu. Bu stresli bir süreç biliyorsun gidip devlet hastanesinde ekstra başka şeylere üzülme. Ayrıca nisan gibi düşünüyorsun İzmir de hava süper oluyor o zamanlar, medicalpark ta Karşıyaka da bildiğim kadarıyla yolu çok büyütme gözünde gittiğinde gezersinde ne güzel:) ahh ben orda olaydım:)) Ben diğer iki tüp bebek denememi Bursa da yaptım ve İstanbul dan oraya gidip geldim kontrol için.
Ama Ege nin ve medicalpark ın başarı durumlarını bilmiyorum sadece özel devlet ayrımı olarak düşüncelerim bunlar. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Bugün dpo 8 canım 11 değil. İdrar testi yok evde , kan verme imkanım var rahatça. Pazartesiye kadar daha beklemeye karar verdim.. pazartesi kan verir duruma göre ilacı bırakırım.Canim bugun idrar testi yapsan cikar bence 11.gun oluyor yanlis bakmadimsa benim 10 11 12 gunlerde incecik cizgi vardi
Canım tüp raporu sadece araştırma hastaneleri ve tıp fakultelerinde çıkıyor. Özellerde olmuyor maalesefcok teşekkür ederim cnm :) medicali aricam bakalim eger raporu direk onlar cikariyorsa ne güzel olur öteki türlü ege ye gidip rapor cikartmam gerekcek ve inan cok ugrastiriyorlar gecen sefer ağlaya ağlaya ikna etmistim hemsireyi
Canim su icmedigin icin o sekilde cikiyor dansitite nerdeyse herkeste yuksek cikar.alt kafana cok takma karaciger fonksyn testleri onlar.dr enaz 15-20 rakam fark olunca onemsiyor onlari.sekerin sinirda ona dikkat et tatli tarzi yiyorsan meyvelerden almaya calis.su icmeye calis bulanti varken zor biliyorum ama baskada cozumu yokSonuçlarım bu şekilde kahvaltı yaptığım için glukoz biraz yüksek çıkmış alt yine yüksek de ritis ne bilmiyorum idrarda zaten enfeksiyon bolcasu içemiyorum çok midemi bulandırıyor
Sağlık ocağı ve toplum sağlığında 5 sene şartı var ondanBurda sağlık Ocağında da alıyorlarmış ben de ayarlayabilirsem şu kaşıntı için aldırmayı düşünüyorum
canim eğer gittigim özel hastane bi universiteye bagliysa rapor cikartabiliyorlar. bizim burda eskiden sifa hastaneleri vardi özel sifa universitesine bagliydi tüp bebek raporu cikartiyordu. medicalparkta bi universiteye bagliydi cikariyordu ama hepsi feto olaylarindan kapatıldıCanım tüp raporu sadece araştırma hastaneleri ve tıp fakultelerinde çıkıyor. Özellerde olmuyor maalesefşartların uyuyor zaten, ikna etme olayına neden gerek kaldı ki? Uymayan bir durum mu vardı?
Hayirlisi canim insallah guzel habetler vermek nasip olsunBugün dpo 8 canım 11 değil. İdrar testi yok evde , kan verme imkanım var rahatça. Pazartesiye kadar daha beklemeye karar verdim.. pazartesi kan verir duruma göre ilacı bırakırım.
çılgın, yazarken daha fikrini değiştirmişsin
Kararın senin hayrına olsun
5sene Şartı daha önce devlette yaptırdım 1,5 sene falan oldu ben de mi yaptıramam.
Peki canm normalde 36.5 faln çıkar iki gündür 37.1 37.2 çıkıyor sanırım rahatsızlıktan bugün adetn 12 günü tahmini yumurtlama günü 16.gun olması smdi olmamıştır demi yumurtlama ???Cnm eğer hastalıktan ötürü Ateş'in varsa ovulasyonu anlamak güçleşir.ilk sayfada Detaylı bilgi var istersen bir göz at
Amin canim insallah cok tesekkurler rabbim bu guzel duygulari isteyen herkese nasip etsin.senin keyfin nasil bebisin nasil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?