Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok gecmis olsun
Sen gercekten ufak bir arastirma yapip iyi bir dr bulmalisin canim bence.gerekirse bir iki gun rapor al iside bosver kendine yogunlas.buarada baban nasil oldu canim

12. Gün değil ki taaa ayın 17 si test tarihim. 15. Güne verdiler. Glifora yine öyle böyle alıştım da hormonlara alışamadım. 15 gün progestan kullanmanın bir anlamı yok ki gebelik yoksa. Hani progestan kullanmasam dicem test yapmayayım adeti bekleyeyim ama progestan kullanılırken adet de olmuyorum. Ay ben de bilemedim. Yarına canım çekmedi zaten, en iyisi pazartesiye kadar daha bekleyeyim pazartesi psikolojime göre karar vereyim

Salı da test günümmüş zaten

Canım Dr bana adet olana kadar kullan dedi progestanı. Adetin geçer geçmez gel yanıma dedi. Dün gece 14. İlacı içtim. Şimdi napsam bıraksam mı devam mı etsem ? Ff ye göre regl günüm yarın.
Yarınki ateşine bak ona göre yüksek çıkarsa istersen test yap ilacı bırakıp bırakmama konusunda öyle karar al istersen

Canım Dr bana adet olana kadar kullan dedi progestanı. Adetin geçer geçmez gel yanıma dedi. Dün gece 14. İlacı içtim. Şimdi napsam bıraksam mı devam mı etsem ? Ff ye göre regl günüm yarın.
O zaman yarından sonraki gün için Dr gel diyor. Adetin geçer geçmez demiş ve kullanmaya devam et demiş. Benim hem progesteron kullanırken adet olduğum oldu hem kullanmayı bırakınca adet olduğum oldu. Bu hormon adeti sonsuza kadar tutmuyor, adet gelecekse leke leke de olsa illa ki geliyor.

Progestana rağmen adet olanlar var cnm sıkıntı yapma

çılgın, yazarken daha fikrini değiştirmişsin
Kararın senin hayrına olsun

Mrb.. bnde ateş takibi ile yumurtlama tahmini yapmak istiyorm ama rahatsizm biraz sanırım ateşimde var hep 37 üzeri çıkıyor bn bu şekilde anlayamam dimi yumurtlama gününü ??
Cnm eğer hastalıktan ötürü Ateş'in varsa ovulasyonu anlamak güçleşir.ilk sayfada Detaylı bilgi var istersen bir göz at

cok teşekkür ederim cnm :) medicali aricam bakalim eger raporu direk onlar cikariyorsa ne güzel olur öteki türlü ege ye gidip rapor cikartmam gerekcek ve inan cok ugrastiriyorlar gecen sefer ağlaya ağlaya ikna etmistim hemsireyi

Canim bugun idrar testi yapsan cikar bence 11.gun oluyor yanlis bakmadimsa benim 10 11 12 gunlerde incecik cizgi vardi
Bugün dpo 8 canım 11 değil. İdrar testi yok evde , kan verme imkanım var rahatça. Pazartesiye kadar daha beklemeye karar verdim.. pazartesi kan verir duruma göre ilacı bırakırım.

Canım tüp raporu sadece araştırma hastaneleri ve tıp fakultelerinde çıkıyor. Özellerde olmuyor maalesef şartların uyuyor zaten, ikna etme olayına neden gerek kaldı ki? Uymayan bir durum mu vardı?

Sonuçlarım bu şekilde kahvaltı yaptığım için glukoz biraz yüksek çıkmış alt yine yüksek de ritis ne bilmiyorum idrarda zaten enfeksiyon bolca su içemiyorum çok midemi bulandırıyor
Canim su icmedigin icin o sekilde cikiyor dansitite nerdeyse herkeste yuksek cikar.alt kafana cok takma karaciger fonksyn testleri onlar.dr enaz 15-20 rakam fark olunca onemsiyor onlari.sekerin sinirda ona dikkat et tatli tarzi yiyorsan meyvelerden almaya calis.su icmeye calis bulanti varken zor biliyorum ama baskada cozumu yok

Burda sağlık Ocağında da alıyorlarmış ben de ayarlayabilirsem şu kaşıntı için aldırmayı düşünüyorum
Sağlık ocağı ve toplum sağlığında 5 sene şartı var ondan zafrina89 dan alınmaz orda da. 5 senede bir tekrarlanıyor smear. Bir de 30 üstüne alınıyor sağlık ocağında. zafrina89 sen kaç yaşındaydın?

Senin hala devam ediyor mu kaşıntı? Ediyorsa eşli tedavi olun bu defa olmazsa..

Canım tüp raporu sadece araştırma hastaneleri ve tıp fakultelerinde çıkıyor. Özellerde olmuyor maalesef şartların uyuyor zaten, ikna etme olayına neden gerek kaldı ki? Uymayan bir durum mu vardı?
canim eğer gittigim özel hastane bi universiteye bagliysa rapor cikartabiliyorlar. bizim burda eskiden sifa hastaneleri vardi özel sifa universitesine bagliydi tüp bebek raporu cikartiyordu. medicalparkta bi universiteye bagliydi cikariyordu ama hepsi feto olaylarindan kapatıldı

çılgın, yazarken daha fikrini değiştirmişsin
Kararın senin hayrına olsun

Ya normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.

Ayyy nereye bağladım olayı ben susayım artık

5sene Şartı daha önce devlette yaptırdım 1,5 sene falan oldu ben de mi yaptıramam.

Kaşıntı tam olarak geçmedi.ilişki yok hijyene kuruluşa falan dikkat ediyorum biraz rahat ama dikkat etmediğim an Başlıyor kendini hissettirmeye.eşim de de Anlayış yok ki.rahat bıraksa beni bir sonraki Çalışmalara kadar Dükkanı kapattımnerde görse sıkıştırıyor artık daha ne kadar uzak tutabilirim bilmiyorum

Cnm eğer hastalıktan ötürü Ateş'in varsa ovulasyonu anlamak güçleşir.ilk sayfada Detaylı bilgi var istersen bir göz at
Peki canm normalde 36.5 faln çıkar iki gündür 37.1 37.2 çıkıyor sanırım rahatsızlıktan bugün adetn 12 günü tahmini yumurtlama günü 16.gun olması smdi olmamıştır demi yumurtlama ???

Amin canim insallah cok tesekkurler rabbim bu guzel duygulari isteyen herkese nasip etsin.senin keyfin nasil bebisin nasil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…