Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım şeker aç gitmediğim için öyle çıkmış olabilir geçen açken 85 çıktı su içebilsem keşke içmeye çalışıyorum yine de hiç içmeden durmuyorum sade soda içiyorum mutlaka şimdi de yanlarımda sancı var çıkışta bi acile gidebilirim belki serum yerim biraz rahatlatır ne bileyim

Haa anladım canım şifa üniversitesinin tıp fakültesi vardı yani.. inşallah medikal de bir yere bağlıdır. Trabzonda benim gittiğim de medikalparktı ya herkes tıp fakültesinde rapor çıkarıp öyle medikale gidiyordu. İnşallah ordaki dediğin gibi bağlıdır bir yere

Peki canm normalde 36.5 faln çıkar iki gündür 37.1 37.2 çıkıyor sanırım rahatsızlıktan bugün adetn 12 günü tahmini yumurtlama günü 16.gun olması smdi olmamıştır demi yumurtlama ???
Kurallara uygun ölçüyorsan çatlamış olabilir.ama Dediğin gibi rahatsızlıktan dolayı da yükselmiş olabilir.bu Yüzden ölçmeye devam eğer rahatsızlık ise yavaş yavaş ateş düşecektir yoksa bu şekilde yüksek devam eder

çıkışta gidicem muhtemelen bi acile yanlarımda sancı yapmaya başladı sabahları da çok kıvranıyorum biraz rahatlatsın beni serum verilir umarım
Benim de aynı canım.
Her kontrolde doktor şu tek kullanımlık tozdan veriyor.
O da fayda sağlamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
benim de normalde zaten çok sık tekrarlar şimdi hiç bırakmadı yakamı
FreeSoull ah canım su içmeye zorluyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum üşütmüyorum benim zaten kronikleşmişti bu durum şimdi hiç gitmez oldu

Himmm anladm tsklr . Yarn belli olur o zamn hangisindrn olduğu :)

Evet hatırlıyorum senin hemen kan tahlili yaptırdığın zamanları. Oyy düşününce ne kadar uzun zamandır bu topikteyim kk dayım çok ilginç zaman şu gibi akıp geçiyor resmen.

zafrina89 canım gecmiş olsun sende benim gibi kurtulamadın şu rahatsızlıktan bak benim bir seneyi gecti hala iyilesemedim biran once iyi bi dr bulup tekrar gorun ihmal etme

elmol cum cok gecmis olsun Allah şifa versin

Evet hatırlıyorum senin hemen kan tahlili yaptırdığın zamanları. Oyy düşününce ne kadar uzun zamandır bu topikteyim kk dayım çok ilginç zaman şu gibi akıp geçiyor resmen.

Aynen canim serum rahatlatir siki giy buarada usutmeyesin kendini..

üşütmüyorum da canım kronik artık bende kesinlikle mide bulantımı da artıran bu oldu sanırım
Allah yardimcin olsun canim ya dr bir ilac felan vermiyormu sen olursa serum taktirda biraz dinsin agrin.rapor alip evde kalsan ben bu hafta evdeyim valla belime felan iyi geldi evde kalmak.

Allah yardimcin olsun canim ya dr bir ilac felan vermiyormu sen olursa serum taktirda biraz dinsin agrin.rapor alip evde kalsan ben bu hafta evdeyim valla belime felan iyi geldi evde kalmak.
bilmiyorum ki canım rapor verir mi acile bi gideyim de bi defa acile gittim bana gebelikte beklenen bi durum bu bol su içiceksin bide monurol şaseyi söyledi işte onu da alıp içeyim bari

Anlatmayın bana böyle şeyleri artık canım çeker şaka şaka bekarlık güzel , özlemişim

Canım bizim burda 5 sene şartı var kesin. Sisteme bakıyorlar 5 sene dolmamışsa almıyorlar. Hpv de smear da öyle. Ama istersen bir sor sen yine oraya.30 yaş sınırı sağlık ocağında var ama hastanede yok mesela benden 3 sene önce alınmıştı ilk kimyasal zamanları. Ama sağlık ocağında 29 olsa almıyorlar sisteme giriş yapılmıyormuş.

Diyorum sana yazarken daha fikir değiştiriyorsun
Delü

Yavvv....zor ama bu...

missdincer üşenmesem de bir Çengelköy'e gitseeemmmm... alsam karışımdan ne güzel olur. Kar da durdu, yağmur dayok Hava da alırım.
Ben neredeyse her gün önünden geçiyorum :) benim karışım da bitmek üzere bu ay yetmez ama acaba karışımı bırakırsam hemen yumurtlamam azalır mı merak ediyorum

evet canım bundan sonraki günler de 36 nın üstünde çıkarsa tmm diycem de Allahın izniyle beklemedeyim

Yarınki ateşine bak ona göre yüksek çıkarsa istersen test yap ilacı bırakıp bırakmama konusunda öyle karar al istersen
Aynen bence de yarını beklemek daha iyi olacak.
Bugün de alayım ilacı yarınki ateş yüksek olursa idrar tahlili yaparım sonuca göre Dr a giderim.

Veson ben o zaman eşimi yılın en anlayışlı kocası ilan ediyorum bu ay hiç olmadı diğer aylarda da bir iki anca
Rekorumuz ise tüp bebek doneminde 3 ay tamamen kankaya bagladık.kvmin hayatı daha renklidir valla
Sen iyileş yeterki diyor garibim..ah ahh ben cok ozledim kocamı ya nyse kızlar psikolojim çok bozuldu valla dua edin banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…