canım şeker aç gitmediğim için öyle çıkmış olabilir geçen açken 85 çıktı su içebilsem keşke içmeye çalışıyorum yine de hiç içmeden durmuyorum sade soda içiyorum mutlaka şimdi de yanlarımda sancı var çıkışta bi acile gidebilirim belki serum yerim biraz rahatlatır ne bileyimCanim su icmedigin icin o sekilde cikiyor dansitite nerdeyse herkeste yuksek cikar.alt kafana cok takma karaciger fonksyn testleri onlar.dr enaz 15-20 rakam fark olunca onemsiyor onlari.sekerin sinirda ona dikkat et tatli tarzi yiyorsan meyvelerden almaya calis.su icmeye calis bulanti varken zor biliyorum ama baskada cozumu yok
Haa anladım canım şifa üniversitesinin tıp fakültesi vardı yani.. inşallah medikal de bir yere bağlıdır. Trabzonda benim gittiğim de medikalparktı ya herkes tıp fakültesinde rapor çıkarıp öyle medikale gidiyordu. İnşallah ordaki dediğin gibi bağlıdır bir yerecanim eğer gittigim özel hastane bi universiteye bagliysa rapor cikartabiliyorlar. bizim burda eskiden sifa hastaneleri vardi özel sifa universitesine bagliydi tüp bebek raporu cikartiyordu. medicalparkta bi universiteye bagliydi cikariyordu ama hepsi feto olaylarindan kapatıldı
Kurallara uygun ölçüyorsan çatlamış olabilir.ama Dediğin gibi rahatsızlıktan dolayı da yükselmiş olabilir.bu Yüzden ölçmeye devam eğer rahatsızlık ise yavaş yavaş ateş düşecektir yoksa bu şekilde yüksek devam ederPeki canm normalde 36.5 faln çıkar iki gündür 37.1 37.2 çıkıyor sanırım rahatsızlıktan bugün adetn 12 günü tahmini yumurtlama günü 16.gun olması smdi olmamıştır demi yumurtlama ???
çıkışta gidicem muhtemelen bi acile yanlarımda sancı yapmaya başladı sabahları da çok kıvranıyorum biraz rahatlatsın beni serum verilir umarımzafrina89 cnm bozma moralini, belki kist falan vardı geçen aydan oda ara kanama yapıyormuş. Önemli olsa doktor mutlaka araştırırdı, umarım ciddi bir şey değildir. Sen bir an önce rahim filmini planla bence..
elmol geçmiş olsun cnm, az kaldı 12 haftanın bitmesine mide bulantısı yönünden biraz rahatlarsın umarım. Su içemiyorsan serum alsan aslında iyi olur sanki.
benim de normalde zaten çok sık tekrarlar şimdi hiç bırakmadı yakamıBenim de aynı canım.
Her kontrolde doktor şu tek kullanımlık tozdan veriyor.
O da fayda sağlamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Himmm anladm tsklr . Yarn belli olur o zamn hangisindrn olduğu :)Kurallara uygun ölçüyorsan çatlamış olabilir.ama Dediğin gibi rahatsızlıktan dolayı da yükselmiş olabilir.bu Yüzden ölçmeye devam eğer rahatsızlık ise yavaş yavaş ateş düşecektir yoksa bu şekilde yüksek devam eder
Evet hatırlıyorum senin hemen kan tahlili yaptırdığın zamanları. Oyy düşününce ne kadar uzun zamandır bu topikteyim kk dayım çok ilginç zaman şu gibi akıp geçiyor resmen.Ya normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.
Ayyy nereye bağladım olayıben susayım artık
Evet hatırlıyorum senin hemen kan tahlili yaptırdığın zamanları. Oyy düşününce ne kadar uzun zamandır bu topikteyim kk dayım çok ilginç zaman şu gibi akıp geçiyor resmen.Ya normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.
Aynen canim serum rahatlatir siki giy buarada usutmeyesin kendini..canım şeker aç gitmediğim için öyle çıkmış olabilir geçen açken 85 çıktı su içebilsem keşke içmeye çalışıyorum yine de hiç içmeden durmuyorum sade soda içiyorum mutlaka şimdi de yanlarımda sancı var çıkışta bi acile gidebilirim belki serum yerim biraz rahatlatır ne bileyim
üşütmüyorum da canım kronik artık bende kesinlikle mide bulantımı da artıran bu oldu sanırımAynen canim serum rahatlatir siki giy buarada usutmeyesin kendini..
Allah yardimcin olsun canim ya dr bir ilac felan vermiyormu sen olursa serum taktirda biraz dinsin agrin.rapor alip evde kalsan ben bu hafta evdeyim valla belime felan iyi geldi evde kalmak.üşütmüyorum da canım kronik artık bende kesinlikle mide bulantımı da artıran bu oldu sanırım
bilmiyorum ki canım rapor verir mi acile bi gideyim de bi defa acile gittim bana gebelikte beklenen bi durum bu bol su içiceksin bide monurol şaseyi söyledi işte onu da alıp içeyim bariAllah yardimcin olsun canim ya dr bir ilac felan vermiyormu sen olursa serum taktirda biraz dinsin agrin.rapor alip evde kalsan ben bu hafta evdeyim valla belime felan iyi geldi evde kalmak.
Anlatmayın bana böyle şeyleri artık canım çeker5sene Şartı daha önce devlette yaptırdım 1,5 sene falan oldu ben de mi yaptıramam.
Kaşıntı tam olarak geçmedi.ilişki yok hijyene kuruluşa falan dikkat ediyorum biraz rahat ama dikkat etmediğim an Başlıyor kendini hissettirmeye.eşim de de Anlayış yok ki.rahat bıraksa beni bir sonraki Çalışmalara kadar Dükkanı kapattımnerde görse sıkıştırıyor artık daha ne kadar uzak tutabilirim bilmiyorum
Diyorum sana yazarken daha fikir değiştiriyorsunYa normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.
Yavvv....zor ama bu...çıkışta gidicem muhtemelen bi acile yanlarımda sancı yapmaya başladı sabahları da çok kıvranıyorum biraz rahatlatsın beni serum verilir umarım
benim de normalde zaten çok sık tekrarlar şimdi hiç bırakmadı yakamı
FreeSoull ah canım su içmeye zorluyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum üşütmüyorum benim zaten kronikleşmişti bu durum şimdi hiç gitmez oldu
evet özellikle bugünü de değerlendircezBirkaç gün daha ilişki olsun sonra beklemeye geçersin cnm
Ben neredeyse her gün önünden geçiyorum :) benim karışım da bitmek üzere bu ay yetmez ama acaba karışımı bırakırsam hemen yumurtlamam azalır mı merak ediyorummissdincer üşenmesem de bir Çengelköy'e gitseeemmmm... alsam karışımdan ne güzel olur. Kar da durdu, yağmur dayok Hava da alırım.
evet canım bundan sonraki günler de 36 nın üstünde çıkarsa tmm diycem de Allahın izniyle beklemedeyimGözün aydın canım, demiştim daha olmadı diyeff çizgi çekene kadar çalışmaya devam et. Ne olur ne olmaz, bazen ani çıkış ve iniş oluyor. Sonuçta ff üç gün üst üste yüksek ısıyı kabul edecek.
Aman aman kendine dikkat et vanım, yalnızsın da artık. Hasta olma. Ben de bugün iyi uyandım. Dün verimsiz bir uyyku uyumuştum, onun da etkisi oldu
Semra almak için deliren doktorlar şimdi niye almıyor anlamadım balla, canım doktora bu yaşadıklarını yek tek anlat, bunun psikolojik tarafı da var sonuçta demişsin burada utanıyorum diye. Haklısın da, ısrar et bence de.
İnşakllah geçer gider bugün olmaz canım, kum da zor iş yani...
Geçmiş olsun canım, vallahi tam bir çıkmaz olmuş senin işin, su içersen kusarsın içmezsen enfekte kalırsın.... rabbim şifa versin canım. Yudum yudum da olsa sık içmeye bakacaksın, demesi kolay biliyorum ama yavru için... bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun, değil mi?
Hadi inşallah senden de güzel haber alırız canım. Progesteronu Dr um bana 12, bilemedin 14 gün kullandırıyor, bıraktırıyor. Sen de öyle yapacaksın değil mi?
Canım aşılama ya da tüp bebekte standart 12. Gün kandan test yapılır sonuca göre ilaç bırakılır. Niye kendince Yen'i bir takvim için düşünüyorsun? Sabırsızlık mı başka bir aciliyet mi var? Hani ne bileyim kan sulandırıcı acil başlama falan gibi... Eğer bir zorunluluk yoksa takvime uy bence. Sonuçta hormon ilaçları bunlar, döngümüze göre kullanıyoruz.
Aynen bence de yarını beklemek daha iyi olacak.Yarınki ateşine bak ona göre yüksek çıkarsa istersen test yap ilacı bırakıp bırakmama konusunda öyle karar al istersen
Bugün de alayım ilacı yarınki ateş yüksek olursa idrar tahlili yaparım sonuca göre Dr a giderim.O zaman yarından sonraki gün için Dr gel diyor. Adetin geçer geçmez demiş ve kullanmaya devam et demiş. Benim hem progesteron kullanırken adet olduğum oldu hem kullanmayı bırakınca adet olduğum oldu. Bu hormon adeti sonsuza kadar tutmuyor, adet gelecekse leke leke de olsa illa ki geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?