ahahahhahaVeson ben o zaman eşimi yılın en anlayışlı kocası ilan ediyorum bu ay hiç olmadı diğer aylarda da bir iki anca
Rekorumuz ise tüp bebek doneminde 3 aytamamen kankaya bagladık.kvmin hayatı daha renklidir valla
Sen iyileş yeterki diyor garibim..ah ahh ben cok ozledim kocamıya nyse kızlar psikolojim çok bozuldu valla dua edin banada
Amin gülüm yaa amiiinnnahahahhahakv mi hayal ettim bir an Allah şifa versin en kısa sürede inşallah, geçsin iyileşsin artık..
cnm erken basladigin icin öyle oCd10...
Sevgili günlük,
Ovu testinde çizgi hayaletdiyorum çünkü bu ne acele
Üzeresin, kalk, önce KV de kahve iç sonra git çengelköye baharatçıya mış olursun biraz, kar tatili diye yattın da yattın
amaaann bitmiyo o silmeler süpürmeler. kadrolu ev hanimi olarak söylüyorumYa normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.
Ayyy nereye bağladım olayıben susayım artık
yoldayım valla... gidiyorumBen neredeyse her gün önünden geçiyorum :) benim karışım da bitmek üzere bu ay yetmez ama acaba karışımı bırakırsam hemen yumurtlamam azalır mı merak ediyorum
Inşallah sağlığına kavusurusn canım. KV deme bana . Gözümde canlandıVeson ben o zaman eşimi yılın en anlayışlı kocası ilan ediyorum bu ay hiç olmadı diğer aylarda da bir iki anca
Rekorumuz ise tüp bebek doneminde 3 aytamamen kankaya bagladık.kvmin hayatı daha renklidir valla
Sen iyileş yeterki diyor garibim..ah ahh ben cok ozledim kocamıya nyse kızlar psikolojim çok bozuldu valla dua edin banada
eskiden bağlıydı ne güzelHaa anladım canım şifa üniversitesinin tıp fakültesi vardı yani.. inşallah medikal de bir yere bağlıdır. Trabzonda benim gittiğim de medikalparktı ya herkes tıp fakültesinde rapor çıkarıp öyle medikale gidiyordu. İnşallah ordaki dediğin gibi bağlıdır bir yere
Yok ya adam ben hamile iken 9ay yanaşmadı.bir de üstüne lohusalık.ama şimdi kendisine diyorum gerçekten öyle mi oldu diyor kendisi bile kendisine inanamıyorVeson ben o zaman eşimi yılın en anlayışlı kocası ilan ediyorum bu ay hiç olmadı diğer aylarda da bir iki anca
cnm erken basladigin icin öyle o
amaaann bitmiyo o silmeler süpürmeler. kadrolu ev hanimi olarak söylüyorum
bi gün mutfakla oturma odasini supurup siliyorum, bigun yatak odasi kordior, bigun banyo... sonra bakiyorum mutfak falan tekrat toz olmuş hoooop başa dönüyor döngü
40 ını bekleyeyim o zaman benimkinde hala umut var deseneYok ya adam ben hamile iken 9ay yanaşmadı.bir de üstüne lohusalık.ama şimdi kendisine diyorum gerçekten öyle mi oldu diyor kendisi bile kendisine inanamıyorben kaçtıkça adama bir haller oluyor.erkekler 40 ından sonra azar derler ya öyle de olmuş olabilir
Rabbim şifa versin sana da
LOC kullansan hem dahada masrafı olur hem diğerlerine göre daha sağlıklı aslındayaa eşim gitti ya arkadaşlar "artık akşamları sendeyiz" dediler yüreğime iniyorduevi şey götürüyordu yine. şimdi tekim ya bir temizlesem artık o kadar batmaz , aldığımı yerine koyarım. misafir geleceğini duyunca panik atak geçirmem hiç değilse
temizliğe gelen yardımcılar da fiyatı 1 senede %50 artırdılar. geçen sene 80 di , 1-2 ayda 100 e çıktı, daha sene olmadı 120 yapmışlar. bir de deterjan kullanmıyordum ya ben, yeniden başladım deterjana olmuyor çıkmıyor lekeler sarılıklar falan diye. geçen ay yardımcı bir geldi gitti daha yeni aldığım 10 çeşit deterjan bitmişsu niyetine mi kullanmış napmış! tabi sonra kurudu camlar kapılar hep deterjan lekesi. güya deterjan kullanmadım 1 sene , 1 senelik deterjanı 1 defada solumuş oldum
şimdi kendim yapıyorum lekeli yerlere az az kullanıyorum işte. koca domestos , yağ çöz, tuz ruhu, cif nasıl bir temizlikte biter ki? abartmayayım da bana 1 sene gidiyor bunlar hadi 6 ay olsun
Evet, hep o kasık sancıları yüzünden oldu. Merak ettim ben de tabiicnm erken basladigin icin öyle o
amaaann bitmiyo o silmeler süpürmeler. kadrolu ev hanimi olarak söylüyorum
bi gün mutfakla oturma odasini supurup siliyorum, bigun yatak odasi kordior, bigun banyo... sonra bakiyorum mutfak falan tekrat toz olmuş hoooop başa dönüyor döngü
loc u çok duydum canım ama hiç kullanmadım, yüzey temizleyici mi o? yoksa genel aspirin gibi herşeye oluyor mu?LOC kullansan hem dahada masrafı olur hem diğerlerine göre daha sağlıklı aslında
babam ameliyat sonrası anca toparladı kendini ağrı sızı yok çok şükür nefesi çabuk tükeniyo ama yavaş yavaş açılcak dediler cerrahi kesi sınırı çok az mış nolur nolmaz diye kemoterapi önerdiler devlet hastanesinden orası da uzak yakında büyük bi özel hastane var medicana international ssk karşılıomuş tedaviyi orda başlıcak inşallah radyoterapiye gerek kalmadan kurtulurCanim cok gecmis olsun
Sen gercekten ufak bir arastirma yapip iyi bir dr bulmalisin canim bence.gerekirse bir iki gun rapor al iside bosver kendine yogunlas.buarada baban nasil oldu canim
babam ameliyat sonrası anca toparladı kendini ağrı sızı yok çok şükür nefesi çabuk tükeniyo ama yavaş yavaş açılcak dediler cerrahi kesi sınırı çok az mış nolur nolmaz diye kemoterapi önerdiler devlet hastanesinden orası da uzak yakında büyük bi özel hastane var medicana international ssk karşılıomuş tedaviyi orda başlıcak inşallah radyoterapiye gerek kalmadan kurtulurCanim cok gecmis olsun
Sen gercekten ufak bir arastirma yapip iyi bir dr bulmalisin canim bence.gerekirse bir iki gun rapor al iside bosver kendine yogunlas.buarada baban nasil oldu canim
canım senin derdin belli derman arıosun Rabbim tez zamanda dermanı buldursun benim derdimi bulamadılar ki çözüm arıyım
bnm 1.5 yıl ıldu demiştim özele yenisi almadılar gerek yok dediler sağlık ocağıyla uğraşamam ztn bizim burdada kadın sağlığı merkezleri alıo mamografi smear fln ama senin dediğin gibi yaş sınırı fln var ben 27 yim daha :) özele veririm vaktim yok ztn
bakalım eşim taktı tek gitme diye kardeşim annem flnda babamla uğraşıolar malum haftaya kemoterapiye başlıo ameliyat sonrası önerdiler cerrahi sınır çok az sıçrama ihtimaline karşı diye
echomar şişliye gitmek istiyorum bu adet dönemi eşimin tatiline gelicek inşallah birlikte gidip hallederiz
cok teşekkür ederim cnm :) medicali aricam bakalim eger raporu direk onlar cikariyorsa ne güzel olur öteki türlü ege ye gidip rapor cikartmam gerekcek ve inan cok ugrastiriyorlar gecen sefer ağlaya ağlaya ikna etmistim hemsireyi
Amin canim insallah cok tesekkurler rabbim bu guzel duygulari isteyen herkese nasip etsin.senin keyfin nasil bebisin nasil canim
LOC kullansan hem dahada masrafı olur hem diğerlerine göre daha sağlıklı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?