Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahahahhaha kv mi hayal ettim bir an Allah şifa versin en kısa sürede inşallah, geçsin iyileşsin artık..

cnm erken basladigin icin öyle o
amaaann bitmiyo o silmeler süpürmeler. kadrolu ev hanimi olarak söylüyorum
bi gün mutfakla oturma odasini supurup siliyorum, bigun yatak odasi kordior, bigun banyo... sonra bakiyorum mutfak falan tekrat toz olmuş hoooop başa dönüyor döngü

Ben neredeyse her gün önünden geçiyorum :) benim karışım da bitmek üzere bu ay yetmez ama acaba karışımı bırakırsam hemen yumurtlamam azalır mı merak ediyorum
yoldayım valla... gidiyorum

Inşallah sağlığına kavusurusn canım. KV deme bana . Gözümde canlandı

eskiden bağlıydı ne güzel 4 ay önce aradim raporu siz cikartcaniz artik dediler. bi ara tekrar arayip sorcam bakalim

Yok ya adam ben hamile iken 9ay yanaşmadı.bir de üstüne lohusalık.ama şimdi kendisine diyorum gerçekten öyle mi oldu diyor kendisi bile kendisine inanamıyorben kaçtıkça adama bir haller oluyor.erkekler 40 ından sonra azar derler ya öyle de olmuş olabilir

Rabbim şifa versin sana da

yaa eşim gitti ya arkadaşlar "artık akşamları sendeyiz" dediler yüreğime iniyordu evi şey götürüyordu yine. şimdi tekim ya bir temizlesem artık o kadar batmaz , aldığımı yerine koyarım. misafir geleceğini duyunca panik atak geçirmem hiç değilse

temizliğe gelen yardımcılar da fiyatı 1 senede %50 artırdılar. geçen sene 80 di , 1-2 ayda 100 e çıktı, daha sene olmadı 120 yapmışlar. bir de deterjan kullanmıyordum ya ben, yeniden başladım deterjana olmuyor çıkmıyor lekeler sarılıklar falan diye. geçen ay yardımcı bir geldi gitti daha yeni aldığım 10 çeşit deterjan bitmiş su niyetine mi kullanmış napmış! tabi sonra kurudu camlar kapılar hep deterjan lekesi. güya deterjan kullanmadım 1 sene , 1 senelik deterjanı 1 defada solumuş oldum

şimdi kendim yapıyorum lekeli yerlere az az kullanıyorum işte. koca domestos , yağ çöz, tuz ruhu, cif nasıl bir temizlikte biter ki? abartmayayım da bana 1 sene gidiyor bunlar hadi 6 ay olsun

40 ını bekleyeyim o zaman benimkinde hala umut var desene ben sırnaşmasam kendi isteğiyle gelir mi acep bir gün

kaçan kovalanır kısmı da doğru da valla rüyamda bile benimki kaçıyor

LOC kullansan hem dahada masrafı olur hem diğerlerine göre daha sağlıklı aslında

Evet, hep o kasık sancıları yüzünden oldu. Merak ettim ben de tabii

Canim cok gecmis olsun
Sen gercekten ufak bir arastirma yapip iyi bir dr bulmalisin canim bence.gerekirse bir iki gun rapor al iside bosver kendine yogunlas.buarada baban nasil oldu canim
babam ameliyat sonrası anca toparladı kendini ağrı sızı yok çok şükür nefesi çabuk tükeniyo ama yavaş yavaş açılcak dediler cerrahi kesi sınırı çok az mış nolur nolmaz diye kemoterapi önerdiler devlet hastanesinden orası da uzak yakında büyük bi özel hastane var medicana international ssk karşılıomuş tedaviyi orda başlıcak inşallah radyoterapiye gerek kalmadan kurtulur

Canim cok gecmis olsun
Sen gercekten ufak bir arastirma yapip iyi bir dr bulmalisin canim bence.gerekirse bir iki gun rapor al iside bosver kendine yogunlas.buarada baban nasil oldu canim
babam ameliyat sonrası anca toparladı kendini ağrı sızı yok çok şükür nefesi çabuk tükeniyo ama yavaş yavaş açılcak dediler cerrahi kesi sınırı çok az mış nolur nolmaz diye kemoterapi önerdiler devlet hastanesinden orası da uzak yakında büyük bi özel hastane var medicana international ssk karşılıomuş tedaviyi orda başlıcak inşallah radyoterapiye gerek kalmadan kurtulur

zafrina89 canım gecmiş olsun sende benim gibi kurtulamadın şu rahatsızlıktan bak benim bir seneyi gecti hala iyilesemedim biran once iyi bi dr bulup tekrar gorun ihmal etme

@elmol cum cok gecmis olsun Allah şifa versin
canım senin derdin belli derman arıosun Rabbim tez zamanda dermanı buldursun benim derdimi bulamadılar ki çözüm arıyım

bnm 1.5 yıl ıldu demiştim özele yenisi almadılar gerek yok dediler sağlık ocağıyla uğraşamam ztn bizim burdada kadın sağlığı merkezleri alıo mamografi smear fln ama senin dediğin gibi yaş sınırı fln var ben 27 yim daha :) özele veririm vaktim yok ztn

echomar da çok sıkıntı olmuyormuş aslında tek gitsende olur ama ben hiç çekilmedim tabi bilemiyorum. Kaç kür alacak kemoterapiyi belli mi? Bizimde anneannemde çıktı bu illet daha çok yeni hiçbir yere sıçramamış ama ne ameliyatı kaldırabilir ne de kemoterapiyi dediler. Işın vereceklermiş. Zaten başka sıkıntıları da vardı bir de bu çıktı Allah bu derdi çeken herkese yardım etsin. İnşallah babanda atlatır bu süreci bir an önce.

hemşireyle ne gibi sorun oldu canım. Ben hiç bilmiyorum bu rapor sürecini, tekrar tekrar testleri yeniletiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…