Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim drum Claxane igneye geçince crospini biraktirdi. Bazıları biraktirmayabiliyor. Ama bilinen belli bir pıhtılaşma yoksa kullanmayabilirsin. Igneyi de gobekten vurulmani tavsiye ederim. Su an ben hepsini bıraktım. Kanama alanım vardi. Baska bir drla devam ediyorum. O da birakmami soylemisti. Seninki de sanırım onlem amaçlı vermis

Kanama alanın geçti mi canım. benimde vardı şu an çok merak ediyorum ne durumda?

FreeSoull Canım adam bana bir de hayıt tohumu ekstratı vermişti şurup gibi. Ondan da al ben ikisini birlikte kullanıyorum çünkü. Bu arada adamda çeşit çeşit karışım tarifleri var. De ki yumurtlamayı kolaylaştıran hormonları düzene sokan karışım istiyorum. İçinde maca ginsengi olandan. Karışımı hazırlaması 20 dk falan sürüyor. İnşallah işe yarar sende de.

zafrina89 canım echomar Şişli de hsg çok kolay hiç öyle tek gidemem falan diye düşünme. Ben eşimle gittim ama arabayla gitmek için :) tabi arabamaızı çekmişler çıkışta arabayı bulamadık orası ayrı mevzu :) Öncelikle seni sırayla içeri çağırıyorlar. İçeride sana bir soyunma kabinini anahtarıyla birlikte veriyorlar sen üzerini çıkarıp mavi önlük giyiyorsun, terlik de veriyorlar. Sen hazır olunca röntgen odasına alıyorlar ve 5 dk içinde bitiyor. Hemşire seni hazırlıyor, hsg çekecek kadın yanına gelip anlatıyor böyle böyle olacak diye. Senin de görmen için bir ekran var oradan ilacın geçişini izleyebiliyorsun. Sonra bitiyor :) gidip giyiniyorsun. Çıkışta da raporunu ve görüntüyü veriyorlar o kadar. Hiiiiç korkma hiç. İstersen YouTube dan hsg çekimi yaz o videodaki yerde çektireceksin sen de.

Su an oradayım. Karistiriyorlar valla. Bende o Hayit ekstrati vardı aynısı çıktı. Ben yanına Civan percemi ekstrati alıyorum. Bana boş şişe verecek. Hayıt ve cicim percemini ayrıca ben karıştırıp kullanacağım. Icin ne koyduğunu yazdım ama gramajlari değil tabi
Adamın defterinde onlar

Kızlar erkekler için isteklendirici varmış alsam mi acaba
Evet adam deftere bakarak yapıyor :) ben eşime de karışım hazırlatmıştım onun da sperm testi iyi çıktı :) bu işler tek taraflı olmuyor

Göbek bölgesi için demiştim canım, o yüzden zor olmuş senin. Kolay gelsin vallahi, şifa olsun da sen iğneyi ne kadar süre kullanacaksın?
10 gun sonra kalp atisini duymaya gidecegim nasip olursa.. ondan sonra doktor ne der bilmiyorum:) bugun kendim vurmaya çalışacağım

Evet canim onlem amacli verdi.. progestan da kullaniyorum.. insaAllah bi problem olmaz canim. Sen ne kadar sure kullandın ?

Ben iyiyim canım da bebiş nasıl bilmiyorum:) yarın kontrol var heyecanla bekliyorum. hala jelle birlikte kahve tortular gelmeye devam ediyor
Canim kahve renkli akıntıları problem olarak gormuyorlar.. kirmiziya donmedigi surece.. eskiden kalan bir sey diye düşünüyorlar... sen yine de sor da belki sana da ilac falan bisey verir.. sen kullanıyor muydun ilac?

Insallah canim yorucu bir surec ama rabbim sifasini versin insallah kolaylikla atlatir babacigin.
Sendende guzel bir haber alirsa moral olur.inan ben yasim gecmesine degilde annemlerin hayat bulmasi icin cok dua ettim daha dogmadan hayallerdeler.insallah senin ailenede bebis nese getirsin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…