Benim drum Claxane igneye geçince crospini biraktirdi. Bazıları biraktirmayabiliyor. Ama bilinen belli bir pıhtılaşma yoksa kullanmayabilirsin. Igneyi de gobekten vurulmani tavsiye ederim. Su an ben hepsini bıraktım. Kanama alanım vardi. Baska bir drla devam ediyorum. O da birakmami soylemisti. Seninki de sanırım onlem amaçlı vermisCanım tablona baktım da benim tabloma çok benziyor.. benim tablolarim merdiven gibi yukselince ben umutlaniyordum zaten.. yarın da yüksek çıkarsa test yap bence dpo 12 de geliyorsa baya umut var demektir... bence var bişeyler.. insAllah dusundugumuz gibi olurr yaa
Rabbim bekletmesin insAllahhh
Daha önce kullanan birisi yaptı koluma. Aksam yemekten sonra vuruyorum her gun ayni saat olsun diye eczanede vurdurmadim. Da insanin kendi cani olunca zorlanıyormuş bayakendi kendime nasil igne batirayim mantiği sen de mi vuruluyorsun? Yalniz bana coraspin de verdi ikisini kullanmam sakincali olabilir mi?? Arayacaktım doktoru da bilen varsa bilgilendirirse aramama gerek kalmaz
loc u çok duydum canım ama hiç kullanmadım, yüzey temizleyici mi o? yoksa genel aspirin gibi herşeye oluyor mu?
Benim drum Claxane igneye geçince crospini biraktirdi. Bazıları biraktirmayabiliyor. Ama bilinen belli bir pıhtılaşma yoksa kullanmayabilirsin. Igneyi de gobekten vurulmani tavsiye ederim. Su an ben hepsini bıraktım. Kanama alanım vardi. Baska bir drla devam ediyorum. O da birakmami soylemisti. Seninki de sanırım onlem amaçlı vermis
12. Gün değil ki taaa ayın 17 si test tarihim. 15. Güne verdiler. Glifora yine öyle böyle alıştım da hormonlara alışamadım. 15 gün progestan kullanmanın bir anlamı yok ki gebelik yoksa. Hani progestan kullanmasam dicem test yapmayayım adeti bekleyeyim ama progestan kullanılırken adet de olmuyorum. Ay ben de bilemedim. Yarına canım çekmedi zaten, en iyisi pazartesiye kadar daha bekleyeyim pazartesi psikolojime göre karar vereyim
Salı da test günümmüş zaten
yoldayım valla... gidiyorum
Canım adam bana bir de hayıt tohumu ekstratı vermişti şurup gibi. Ondan da al ben ikisini birlikte kullanıyorum çünkü. Bu arada adamda çeşit çeşit karışım tarifleri var. De ki yumurtlamayı kolaylaştıran hormonları düzene sokan karışım istiyorum. İçinde maca ginsengi olandan. Karışımı hazırlaması 20 dk falan sürüyor. İnşallah işe yarar sende de.
KV deme bana . Gözümde canlandı
Su an oradayım. Karistiriyorlar valla. Bende o Hayit ekstrati vardı aynısı çıktı. Ben yanına Civan percemi ekstrati alıyorum. Bana boş şişe verecek. Hayıt ve cicim percemini ayrıca ben karıştırıp kullanacağım. Icin ne koyduğunu yazdım ama gramajlari değil tabiFreeSoull Canım adam bana bir de hayıt tohumu ekstratı vermişti şurup gibi. Ondan da al ben ikisini birlikte kullanıyorum çünkü. Bu arada adamda çeşit çeşit karışım tarifleri var. De ki yumurtlamayı kolaylaştıran hormonları düzene sokan karışım istiyorum. İçinde maca ginsengi olandan. Karışımı hazırlaması 20 dk falan sürüyor. İnşallah işe yarar sende de.
Kızlar erkekler için isteklendirici varmış alsam mi acaba
Su an oradayım. Karistiriyorlar valla. Bende o Hayit ekstrati vardı aynısı çıktı. Ben yanına Civan percemi ekstrati alıyorum. Bana boş şişe verecek. Hayıt ve cicim percemini ayrıca ben karıştırıp kullanacağım. Icin ne koyduğunu yazdım ama gramajlari değil tabi
Adamın defterinde onlar
Evet adam deftere bakarak yapıyor :) ben eşime de karışım hazırlatmıştım onun da sperm testi iyi çıktı :) bu işler tek taraflı olmuyorKızlar erkekler için isteklendirici varmış alsam mi acaba
10 gun sonra kalp atisini duymaya gidecegim nasip olursa.. ondan sonra doktor ne der bilmiyorum:) bugun kendim vurmaya çalışacağımGöbek bölgesi için demiştim canım, o yüzden zor olmuş senin. Kolay gelsin vallahi, şifa olsun da sen iğneyi ne kadar süre kullanacaksın?
İnşallah canım inşallah :)missdincer Canim tablon cok guzel. Insallah yesillenir sonu.
Evet canim onlem amacli verdi.. progestan da kullaniyorum.. insaAllah bi problem olmaz canim. Sen ne kadar sure kullandın ?Benim drum Claxane igneye geçince crospini biraktirdi. Bazıları biraktirmayabiliyor. Ama bilinen belli bir pıhtılaşma yoksa kullanmayabilirsin. Igneyi de gobekten vurulmani tavsiye ederim. Su an ben hepsini bıraktım. Kanama alanım vardi. Baska bir drla devam ediyorum. O da birakmami soylemisti. Seninki de sanırım onlem amaçlı vermis
Canim kahve renkli akıntıları problem olarak gormuyorlar.. kirmiziya donmedigi surece.. eskiden kalan bir sey diye düşünüyorlar... sen yine de sor da belki sana da ilac falan bisey verir.. sen kullanıyor muydun ilac?Ben iyiyim canım da bebiş nasıl bilmiyorum:) yarın kontrol var heyecanla bekliyorum. hala jelle birlikte kahve tortular gelmeye devam ediyor
Yok bir karışım imişKahve ya da cikolata gibi bir sey mi
Insallah canim yorucu bir surec ama rabbim sifasini versin insallah kolaylikla atlatir babacigin.babam ameliyat sonrası anca toparladı kendini ağrı sızı yok çok şükür nefesi çabuk tükeniyo ama yavaş yavaş açılcak dediler cerrahi kesi sınırı çok az mış nolur nolmaz diye kemoterapi önerdiler devlet hastanesinden orası da uzak yakında büyük bi özel hastane var medicana international ssk karşılıomuş tedaviyi orda başlıcak inşallah radyoterapiye gerek kalmadan kurtulur
Karışım 320 tlFreeSoull seninki ne kadar tutacak acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?