Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Nevşehir'de de müşterileri varmış. Topikte herhangi bir konu için ürün ihtiyacı olan varsa ve bana uzak derse diye kartını aldım. Ben istanbuldayim bana bile gidişi ters. Siz başka sehirlerdesiniz. Belki siz de almak istersiniz dedim

Eklentiler

• 20170111_164413.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
Ben iyiyim canım da bebiş nasıl bilmiyorum:) yarın kontrol var heyecanla bekliyorum. hala jelle birlikte kahve tortular gelmeye devam ediyor
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim..cok takma kafayi benimde oyleydi epey sonra kayboldu gitti seninkide yakinda gecer umarim.sonrasinda akintilar basliyor inan ic camasiri degistirmekten yoruldum hep gunlukte kullanilmiyor..degisiklikler hic bitmiyor :)

Canim kahve renkli akıntıları problem olarak gormuyorlar.. kirmiziya donmedigi surece.. eskiden kalan bir sey diye düşünüyorlar... sen yine de sor da belki sana da ilac falan bisey verir.. sen kullanıyor muydun ilac?

evet doktorum da öyle dedi, hiç kırmızı gelmedi çok şükür. Ben hala crinone jel kullanmaya devam ediyorum cnm tüp olduğu için.

Inşallah işime tarar canım. Sen de bana vesile oldun. Sağolasın. Evet içinde maca olan bu da canım. Üç ay kesintisiz kulanım diyor. Ovukasyonda bırakayim mi dedim, yok devam dedi. Tüp bebek iğnelerinde zararı okur mu dedim, yok.dedi.

Ya benim o akıntılar hamile olduğumdan beri var, su gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum, dışarı çıkarken günlük ped koyuyorum mecburen. Jel den mi yoksa hamilelikten mi anlamadım.

evet doktorum da öyle dedi, hiç kırmızı gelmedi çok
Ya benim o akıntılar hamile olduğumdan beri var, su gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum, dışarı çıkarken günlük ped koyuyorum mecburen. Jel den mi yoksa hamilelikten mi anlamadım.
Jel kullanirken daha yogun oluyor birakincada devam ediyor malesef:)
Muhtemelen 12 haftaya kadar jele devam edersin.ben 11 biraktim.

Ben de ovulasyondan sonra falan kullanıyorum hatta dr A sordum o da kullan dedi. Ben ilk kullandığım ay ovulasyonu geçmiştim ama bir sonraki ay çift yumurta geldi. Sen de yumurta takibi yaptırsan takip edebilirsin etkisi olup olmadığını.

Benim onumdeki adet tüp bebek için kontrol zaten. O zaman etkili olmussa anlariz

yok artik amma abartmislar hem para konusunda hem de temizlik maddeleri konusunda. canim malesef kimyasallardan tamamen uzak olmuyor sonra insan şunu kullaniyorum zaten bunu da kullanayim filan demeye başlıyor
korkma korkma bi temizlik yaptinmi artik uzun zaman gider sadece toz olur

babamın yaşı daha genç tabi 52 ameliyattan sonra nolur nolmaz diye kemoya başlıcak toplam 8 kür planlandı haftada 1 gidicek 3 hafta gidip 1 hafta ara vericek ama kan değerleri düşerse arayı uzatırlar tabi bakalım başlasında bi inşallah tüm hastalar şifalarını bulsun acı çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…