Test varsa evdE yap canim rahatlarsın. Beklemek daha kolay olur :)Hala adet olmadım dua edin yarın da olmayayım. Akıntım var. Sol kasıgım cok fena. Su an olctum atesim 36.7.
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim..cok takma kafayi benimde oyleydi epey sonra kayboldu gitti seninkide yakinda gecer umarim.sonrasinda akintilar basliyor inan ic camasiri degistirmekten yoruldum hep gunlukte kullanilmiyor..degisiklikler hic bitmiyor :)Ben iyiyim canım da bebiş nasıl bilmiyorum:) yarın kontrol var heyecanla bekliyorum. hala jelle birlikte kahve tortular gelmeye devam ediyor
Canim kahve renkli akıntıları problem olarak gormuyorlar.. kirmiziya donmedigi surece.. eskiden kalan bir sey diye düşünüyorlar... sen yine de sor da belki sana da ilac falan bisey verir.. sen kullanıyor muydun ilac?
Inşallah işime tarar canım. Sen de bana vesile oldun. Sağolasın. Evet içinde maca olan bu da canım. Üç ay kesintisiz kulanım diyor. Ovukasyonda bırakayim mi dedim, yok devam dedi. Tüp bebek iğnelerinde zararı okur mu dedim, yok.dedi.FreeSoull Canım adam bana bir de hayıt tohumu ekstratı vermişti şurup gibi. Ondan da al ben ikisini birlikte kullanıyorum çünkü. Bu arada adamda çeşit çeşit karışım tarifleri var. De ki yumurtlamayı kolaylaştıran hormonları düzene sokan karışım istiyorum. İçinde maca ginsengi olandan. Karışımı hazırlaması 20 dk falan sürüyor. İnşallah işe yarar sende de.
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim..cok takma kafayi benimde oyleydi epey sonra kayboldu gitti seninkide yakinda gecer umarim.sonrasinda akintilar basliyor inan ic camasiri degistirmekten yoruldum hep gunlukte kullanilmiyor..degisiklikler hic bitmiyor :)
Anladm canim folikasit vitamin falan vermistir herhalde?evet doktorum da öyle dedi, hiç kırmızı gelmedi çok şükür. Ben hala crinone jel kullanmaya devam ediyorum cnm tüp olduğu için.
evet doktorum da öyle dedi, hiç kırmızı gelmedi çok
Jel kullanirken daha yogun oluyor birakincada devam ediyor malesef:)Ya benim o akıntılar hamile olduğumdan beri var, su gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum, dışarı çıkarken günlük ped koyuyorum mecburen. Jel den mi yoksa hamilelikten mi anlamadım.
Test varsa evdE yap canim rahatlarsın. Beklemek daha kolay olur :)
Benimki bir kavanoz olmuştu acaba başka bir karışım mı seninki ? 1 litrelik kavanozKarışım 320 tl
Civan percemi ekstrati 110 gibi bir fiyattı
Iki kavanoz oldu. Iki aya yakın gider herhalde.
Anladm canim folikasit vitamin falan vermistir herhalde?
Yok bir karışım imiş
Ama eşim istemedi. Ne alaka yav dedi
Ben de ovulasyondan sonra falan kullanıyorum hatta dr A sordum o da kullan dedi. Ben ilk kullandığım ay ovulasyonu geçmiştim ama bir sonraki ay çift yumurta geldi. Sen de yumurta takibi yaptırsan takip edebilirsin etkisi olup olmadığını.Inşallah işime tarar canım. Sen de bana vesile oldun. Sağolasın. Evet içinde maca olan bu da canım. Üç ay kesintisiz kulanım diyor. Ovukasyonda bırakayim mi dedim, yok devam dedi. Tüp bebek iğnelerinde zararı okur mu dedim, yok.dedi.
Hadi yaaaKahve versiyonundan eltim almisti da ise yaramadi demisti
Benim onumdeki adet tüp bebek için kontrol zaten. O zaman etkili olmussa anlarizBen de ovulasyondan sonra falan kullanıyorum hatta dr A sordum o da kullan dedi. Ben ilk kullandığım ay ovulasyonu geçmiştim ama bir sonraki ay çift yumurta geldi. Sen de yumurta takibi yaptırsan takip edebilirsin etkisi olup olmadığını.
Hadi yaaa
Nerden almış ki acep
yok artik amma abartmislar hem para konusunda hem de temizlik maddeleri konusunda. canim malesef kimyasallardan tamamen uzak olmuyor sonra insan şunu kullaniyorum zaten bunu da kullanayim filan demeye başlıyoryaa eşim gitti ya arkadaşlar "artık akşamları sendeyiz" dediler yüreğime iniyorduevi şey götürüyordu yine. şimdi tekim ya bir temizlesem artık o kadar batmaz , aldığımı yerine koyarım. misafir geleceğini duyunca panik atak geçirmem hiç değilse
temizliğe gelen yardımcılar da fiyatı 1 senede %50 artırdılar. geçen sene 80 di , 1-2 ayda 100 e çıktı, daha sene olmadı 120 yapmışlar. bir de deterjan kullanmıyordum ya ben, yeniden başladım deterjana olmuyor çıkmıyor lekeler sarılıklar falan diye. geçen ay yardımcı bir geldi gitti daha yeni aldığım 10 çeşit deterjan bitmişsu niyetine mi kullanmış napmış! tabi sonra kurudu camlar kapılar hep deterjan lekesi. güya deterjan kullanmadım 1 sene , 1 senelik deterjanı 1 defada solumuş oldum
şimdi kendim yapıyorum lekeli yerlere az az kullanıyorum işte. koca domestos , yağ çöz, tuz ruhu, cif nasıl bir temizlikte biter ki? abartmayayım da bana 1 sene gidiyor bunlar hadi 6 ay olsun
sana da mesaj yaziyordum mesajlar birbiri icine girmis sankiEvet, hep o kasık sancıları yüzünden oldu. Merak ettim ben de tabii
echomar da çok sıkıntı olmuyormuş aslında tek gitsende olur ama ben hiç çekilmedim tabi bilemiyorum. Kaç kür alacak kemoterapiyi belli mi? Bizimde anneannemde çıktı bu illet daha çok yeni hiçbir yere sıçramamış ama ne ameliyatı kaldırabilir ne de kemoterapiyi dediler. Işın vereceklermiş. Zaten başka sıkıntıları da vardı bir de bu çıktıAllah bu derdi çeken herkese yardım etsin. İnşallah babanda atlatır bu süreci bir an önce.
echomar da çok sıkıntı olmuyormuş aslında tek gitsende olur ama ben hiç çekilmedim tabi bilemiyorum. Kaç kür alacak kemoterapiyi belli mi? Bizimde anneannemde çıktı bu illet daha çok yeni hiçbir yere sıçramamış ama ne ameliyatı kaldırabilir ne de kemoterapiyi dediler. Işın vereceklermiş. Zaten başka sıkıntıları da vardı bir de bu çıktıAllah bu derdi çeken herkese yardım etsin. İnşallah babanda atlatır bu süreci bir an önce.
babamın yaşı daha genç tabi 52 ameliyattan sonra nolur nolmaz diye kemoya başlıcak toplam 8 kür planlandı haftada 1 gidicek 3 hafta gidip 1 hafta ara vericek ama kan değerleri düşerse arayı uzatırlar tabi bakalım başlasında bi inşallah tüm hastalar şifalarını bulsun acı çekmesinechomar da çok sıkıntı olmuyormuş aslında tek gitsende olur ama ben hiç çekilmedim tabi bilemiyorum. Kaç kür alacak kemoterapiyi belli mi? Bizimde anneannemde çıktı bu illet daha çok yeni hiçbir yere sıçramamış ama ne ameliyatı kaldırabilir ne de kemoterapiyi dediler. Işın vereceklermiş. Zaten başka sıkıntıları da vardı bir de bu çıktıAllah bu derdi çeken herkese yardım etsin. İnşallah babanda atlatır bu süreci bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?