Canım nerde hazırlatıyosunuz bu karısımıEvet adam deftere bakarak yapıyor :) ben eşime de karışım hazırlatmıştım onun da sperm testi iyi çıktı :) bu işler tek taraflı olmuyor
Olmaz canım ins. Rahat ol iyi düşün yeter kiEvet canim onlem amacli verdi.. progestan da kullaniyorum.. insaAllah bi problem olmaz canim. Sen ne kadar sure kullandın ?
Ah canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...Leylosum nasılsın
Biliyomusun bende hamile haberi duyunca ok üzülüyorum elimde olmadan kendimi ağlarken buluyorum bu asla kıskançlık değil ama böyle hissettiğim için kendimede kızıyorum amamde değil işte çok üzülüyorum
Ruyalarimda hep evek seviyorum onlarla oynuyorum benim bebeğinde yaşasa şimdi tam sevilmelik olmuştu ooof ooof
Ah canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...Leylosum nasılsın
Biliyomusun bende hamile haberi duyunca ok üzülüyorum elimde olmadan kendimi ağlarken buluyorum bu asla kıskançlık değil ama böyle hissettiğim için kendimede kızıyorum amamde değil işte çok üzülüyorum
Ruyalarimda hep evek seviyorum onlarla oynuyorum benim bebeğinde yaşasa şimdi tam sevilmelik olmuştu ooof ooof
Canım geçmiş olsun şimdiden. Histeroskopi vesilen olsun. Güzel haberlerini en yakın zamanda alalım Inşallah. .Ah canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...
moralim çok bozukkiki gündür kahve leke vardı yine dün de ilişki sonrası baya bi kanama oldu ne çarşaf kaldı ne bişey sinirimden oturup ağlayasım geldi napcam ben yaa kaç doktora dedim ilişki sonrası kanama yaşıyorum diye hiç bişi demiyolar cmt ye randevu bulabilirsem başka bi doktora yine gidiyim bari canımda acımıo zorladık desem
sen gecen ay ki tablonda çizgini ikinci yumurtlamaya cek bence. akıntıyı falan oraya gır bakaım cekıyor mu yoksa mavı cızgıyle cek yanı kendın elınle cek. ff yı yanıltmasın ortalama alıyor ya.Kızlaar dün akşam Regl sancısı çektim 15 - 20 dk kadar sürdü gün boyu da ara ara yokladı. Dedim aha regl geliyor ama bu sabah ateşim yüksek çıktı. Ff ye göre yarın adet günüm ama benim dpo en fazla baktım 12 gün sürmüş. 12. Gün ateş düşmüş ve regl gelmiş. (Geçen ay ff çizgiyi 1. Yumurtlamaya çektiği için dpo uzun gibi görünüyor ama 2. Yumurtlamadan sayarsak yine 12. Gün adet olmuşum.) Bugün de 12. Gün ama ateş düşmedi. Ne dersiniz bu konuda ?iiz ve Elcanki keşke içinize doğan şey olsa
İgne falan vurulmuyorsun dimi?? Progestan da kullaniyor musun, coraspin?Canım ben onları aylardır kullanıyorum:)
nasip canımm bugünü değerlendirmek nasip olmadı veren Allah ayda bi günlük ilişkiylede nasip ediyor bakalım beklicez bugünde ateşim bayaaa yükseldi yarına çizecek herhalde çiZGİ FFtam kaybolmasına gerek yok sılıklesme başladıysa catlamıstır . en erken zamanda degerlendırmelısınız. yapabilirsen sabahı kacırma o zaman. 12 saat yasıyor yumurta dıye bılıyoruz tabı istisnai durumar mutlaka vardır ama şans artık o
smear nıye para verıyrsun heryer yapıyor.smear önemli canım ya yaptır ben 2 ay ıcın ust uste smear ıcın gıttım bır turlu kısmet olmadı ama gbelıkte de bakıyorlarsa aksatmayacagım ben deevet mutlaka bi sorun var eşimde üzülmiyim kafama takmıyım diye tahriş olmuştur fln diyo ama tahriş işi diil smear de 1.5 yıl oldu demiştim onu da yenilemesiler ztn özele gidiyorum parasıyla diil mi neden bida yapmadılar anlamadım normalde akıntının içinde ip gibi görüyodum kanı bu sefer baya yoğundu ağrı sızı yanma da yok kafayı yemem an meselesi
sert düşüşş olmus adet geecek dedıgın gıbıVeson malesef canım ates dusmus adet gelecek sanırım bugun.
Canim insallah tedavin bebisine vesile olur kuzum dualarim seninleAh canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...
AmiiinnRabbim hepimize bu tabloyu yaşatsın
Ablacim gecmis olsun. Hiteroskopi sonrasi guzel başlangıçlarin olsun insAllah..Ah canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...
Canim bu ara cok gerginsin. Sakin olmaya calis. Pozitif olmaya calis, hormonlarin bi canlansin mutlu olsun.. bi yerde okumustum, nefes egzersizleri falan yap.. hem sakinles hem de vucudunu hamilelige hazirlamis olursun. Ciddi anlamda ise yarayan nefes teknikleri varmis.. umre sonrasi cok sıkıntılısın.. seytan meyal verme.. Rabbim yâr ve yardımcın olsun.. regl oldun mu?Kızlar telefonum bozuldu servise gönderdim.bugun genetik sonuçları için aradım hastaneyi sonuçlar çıkmış fakat sadece eşinizin çıkmış sizin kan bozulmuş tekrar vermeniz gerekiyor dedi ben açtım ağzımı saydım 1 ayda çıkacak sonucu 3 ay bekletirseniz bozulur tabi nasıl iş yapıyorsunuz siz dedim 3 aydır o sonuçları bekliyorduk dedim çok sinirliyim
Sağol gülüm Allah razı olsun canım.. Yürekten aminnnn diyorum güzel dualarınada...Canım geçmiş olsun şimdiden. Histeroskopi vesilen olsun. Güzel haberlerini en yakın zamanda alalım Inşallah. .
Amin gülüm Allah razı olsun canım..Canim insallah tedavin bebisine vesile olur kuzum dualarim seninle
Amin gülüm Allah razı olsun canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin... Dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım...Ablacim gecmis olsun. Hiteroskopi sonrasi guzel başlangıçlarin olsun insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?