Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımcım evde test yapsana önce

Şu korkuyu üzerinden at artık lütfen. Bebeğinide bu şekilde strese sokuyorsun. Relaks tatlışım... :))

Reactions: iiz
Canım yok artık ya!!! Kan bozulmuş demek için 3 ay mı beklemişler! Nerde verdin sen bu kanı? Benimkini erzincanda verdim istanbulda bir lanoratuvara göndermişlerdi 45 gün sürdü. Senin verdiğin yer kendi mi bakıyor onlar da mı istanbula gönderiyor?

Kanın bozulmuş olduğu çalışmaya başladığında belli olur hiç 3 ay sonra belli olur mu ya...

Canım nerde hazırlatıyosunuz bu karısımı
Bide eşinin testi onceden düşükmüydü yükseldi?

ZehreNur canım sayfa 20892 de adamın kartviziti var. Ben bugün oraya gittim, kendime aldım. Erkekler için olanını defa yapıyor. missdincer önermişti burayı sağolsun. Telefonla görüşüp alışverişi kargo ile de yapabiliyorsun.

Hayir canim bence belirti arama her vucutta belirtiler farkli oluyor.anliyorum bu dusuncelerden yollardan hepimiz sirayla geciyoruz endiseleniyoruz.
Mesela benim sadece ilk gunlerde kasik agrilarim vardi goguslerimde sislik degilde tatli tatli kasinma vardi.simdiye kadarda dogru duzgun hamilelik belirtisi yasamadim.insallah seninde hamileligin seni yipratmayacak sekilde gecer
Progestaninda gayet iyi bebisin sana simsiki tutunuyor annesi sen kendini fazla yorma guzel ye ic miskinlik yap bol bol

iiz boşa geriliyorsun canım, her gebelik aynı bünyede bile farklı olurmuş. Bence de biraz bekleyip gitmen de iyi olmuş, keseyi de görmek daha mantıklı. İnşallah buradan güzel haberler verirsin.

Neslihaann canım boşa kasma kendini, bunu fırsat bil be adamları kısa sürede testi çıkartmaları için sıkıştır. Sonuçta onların hatası. Acil bekliyorum sonuçları, eşim yurt dışındaki gidecek doktor o gitmeden işlem yapacak galan de, bir şeyler de....

LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gisteroskopi senin şifan olur.

@Cok da Seyapmamak Lazim kızzzz! Temizlikten sonra sakinledin miiii

tamam canım
tamam canım içim rahatladı teşekkür ederım. progesteron mu yukselmıyor dıye şüpheye düştümüştüm o yüzden

Canım nerde hazırlatıyosunuz bu karısımı
Bide eşinin testi onceden düşükmüydü yükseldi?
Kullanmadan önce hiç test yaptırmamıştık ama sayısı ml de 80 milyon çıktı hızı morfolojisi falan da iyiydi. Bir de eşim çok stresli bir işte çalışıyor eve gelince çok yorgun oluyor. Dolayısıyla ovu gününde bile erkenden uyuduğu oluyordu. Bu karışım bence yorgunluğu da azaltıyor enerji veriyor. Çalışmalarımız oldukça sıklaştı :)

olmazsın ınsallah ff de bu kadar sert ınıs cıkısları olan tablo cok umarım senınde onlardan bırıdır

Ben de simdi baktım ama pek goremedim senin aklında varsa soylersen bende bakarım canım. Yarın sabah yine olcerim bakalım. Adet oldum sanıyorum bir bakıyorum akıntıymıs.

Reactions: iiz
haklısın canım . yarın doktorda olacagım nasılsa bakalım yarın keseyı görecegiz inşallah

Canım geçen ayki tabloya mavi çizgi çektim ikinci yumurtlamaya ve gerçekten de bu ayki takvim değişti. Bugünü regl günü yarını da test günü olarak belirledi. Evdeki test stoklarım bitti :) yarın Dr a giderim belki çünkü Dr um adetin geçer geçmez gel demişti bana.

ama Leyla gögüslerim neden sertleşmedi o zaman anormal değil mi
sen ne zaman doktora gideceksin ?
Canım herkeste aynı şey olacak diye bişey yok.. Sıkıntı yapma lütfen.. Bebişin sımsıkı tutunuyor annesine merak etme.. Ben bugün gittim doktora. Cumartesi histeropkopi olacam canım.. Bu ay doğum kontrol hapı kullanacam. Öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Hayırlısı bakalım..
Amin gülüm Allah razı olsun canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…