Bu tür güçlendiricilerden korkarım ben aslında, kalp için yani iyi değil. Hani bizim yumurta ya da erkeğin sperm için kullandıklarını kast etmiyorum tabiiiBulunduklari yerde bir aktardanmis
Nette de bulunur kesin. Ama ise yaramamis.
Ya normalde çok sabırsızım dpo7lerde kan veriyordum geçen 6 ay öncelerde. Şimdi de sabırsızlık var ama evde tekim, olumsuzu görüp tek başıma depresyonlara girmekten korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok gerçi öyle de böyle de öğrenicem sonucu. Ama tam akşam iş çıkışı evi temizlemeye başladım oda oda. 2 oda kaldı. Şimdi moralim bozulursa salıcam yine evi temizliği. Çamaşır var yıkanacak, buzdolabı falan batmış, daha süpürüp silmeleri bitirmedim onlara geçeyim.
Ayyy nereye bağladım olayıben susayım artık
Şu korkuyu üzerinden at artık lütfen. Bebeğinide bu şekilde strese sokuyorsun. Relaks tatlışım... :))kızlar hamılelıgının ılk haftaları göguslerde dolgunlaşma olmayan var mı ?
bugun 5+0 olması lazım gecen hafta progestana bakıldı 30.2 cıktı ama göguslerım adette ki gibi çok hafif acı ve mınıcık dolgunlaşma var .
korkmalı mıyım ?
Canım yok artık ya!!! Kan bozulmuş demek için 3 ay mı beklemişler! Nerde verdin sen bu kanı? Benimkini erzincanda verdim istanbulda bir lanoratuvara göndermişlerdi 45 gün sürdü. Senin verdiğin yer kendi mi bakıyor onlar da mı istanbula gönderiyor?Kızlar telefonum bozuldu servise gönderdim.bugun genetik sonuçları için aradım hastaneyi sonuçlar çıkmış fakat sadece eşinizin çıkmış sizin kan bozulmuş tekrar vermeniz gerekiyor dedi ben açtım ağzımı saydım 1 ayda çıkacak sonucu 3 ay bekletirseniz bozulur tabi nasıl iş yapıyorsunuz siz dedim 3 aydır o sonuçları bekliyorduk dedim çok sinirliyim
yarın gideceğim. kese karından görünsün diye biraz sabrettim. hem zaman geçince kalp atışına da yaklaşmış oluruz diye tuttum kendimi. yarın öğleden sonra hastanede olurum.iiz canım sen gittin mi doktora??
ama Leyla gögüslerim neden sertleşmedi o zaman anormal değil miŞu korkuyu üzerinden at artık lütfen. Bebeğinide bu şekilde strese sokuyorsun. Relaks tatlışım... :))
Kızlar Nevşehir'de de müşterileri varmış. Topikte herhangi bir konu için ürün ihtiyacı olan varsa ve bana uzak derse diye kartını aldım. Ben istanbuldayim bana bile gidişi ters. Siz başka sehirlerdesiniz. Belki siz de almak istersiniz dedim
Canım nerde hazırlatıyosunuz bu karısımı
Bide eşinin testi onceden düşükmüydü yükseldi?
Hayir canim bence belirti arama her vucutta belirtiler farkli oluyor.anliyorum bu dusuncelerden yollardan hepimiz sirayla geciyoruz endiseleniyoruz.kızlar hamılelıgının ılk haftaları göguslerde dolgunlaşma olmayan var mı ?
bugun 5+0 olması lazım gecen hafta progestana bakıldı 30.2 cıktı ama göguslerım adette ki gibi çok hafif acı ve mınıcık dolgunlaşma var .
korkmalı mıyım ?
sert düşüşş olmus adet geecek dedıgın gıbı
tamam canım içim rahatladı teşekkür ederım. progesteron mu yukselmıyor dıye şüpheye düştümüştüm o yüzdenHayir canim bence belirti arama her vucutta belirtiler farkli oluyor.anliyorum bu dusuncelerden yollardan hepimiz sirayla geciyoruz endiseleniyoruz.
Mesela benim sadece ilk gunlerde kasik agrilarim vardi goguslerimde sislik degilde tatli tatli kasinma vardi.simdiye kadarda dogru duzgun hamilelik belirtisi yasamadim.insallah seninde hamileligin seni yipratmayacak sekilde gecer
Progestaninda gayet iyi bebisin sana simsiki tutunuyor annesi sen kendini fazla yorma guzel ye ic miskinlik yap bol bol
olmazsın ınsallah ff de bu kadar sert ınıs cıkısları olan tablo cok umarım senınde onlardan bırıdırHenuz olmadım. Yarın olurum herhalde.
Kullanmadan önce hiç test yaptırmamıştık ama sayısı ml de 80 milyon çıktı hızı morfolojisi falan da iyiydi. Bir de eşim çok stresli bir işte çalışıyor eve gelince çok yorgun oluyor. Dolayısıyla ovu gününde bile erkenden uyuduğu oluyordu. Bu karışım bence yorgunluğu da azaltıyor enerji veriyor. Çalışmalarımız oldukça sıklaştı :)Canım nerde hazırlatıyosunuz bu karısımı
Bide eşinin testi onceden düşükmüydü yükseldi?
olmazsın ınsallah ff de bu kadar sert ınıs cıkısları olan tablo cok umarım senınde onlardan bırıdır
haklısın canım . yarın doktorda olacagım nasılsa bakalım yarın keseyı görecegiz inşallahiiz boşa geriliyorsun canım, her gebelik aynı bünyede bile farklı olurmuş. Bence de biraz bekleyip gitmen de iyi olmuş, keseyi de görmek daha mantıklı. İnşallah buradan güzel haberler verirsin.
Neslihaann canım boşa kasma kendini, bunu fırsat bil be adamları kısa sürede testi çıkartmaları için sıkıştır. Sonuçta onların hatası. Acil bekliyorum sonuçları, eşim yurt dışındaki gidecek doktor o gitmeden işlem yapacak galan de, bir şeyler de....
LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gisteroskopi senin şifan olur.
@Cok da Seyapmamak Lazim kızzzz! Temizlikten sonra sakinledin miiii
sen gecen ay ki tablonda çizgini ikinci yumurtlamaya cek bence. akıntıyı falan oraya gır bakaım cekıyor mu yoksa mavı cızgıyle cek yanı kendın elınle cek. ff yı yanıltmasın ortalama alıyor ya.
tablon cok guzel
dediğin gibi 2. yumurtalamayı hesaplayaınca bugun ateş düşmeliydi yarını görmemız lazım dıyorum ben ama senın yernde olsam test yapardım. varsa evde test yap cunku guzel haber varsa artık cıkar cunku bat zamanı gelmıs artık. inşallah vardır
Canım herkeste aynı şey olacak diye bişey yok.. Sıkıntı yapma lütfen.. Bebişin sımsıkı tutunuyor annesine merak etme.. Ben bugün gittim doktora. Cumartesi histeropkopi olacam canım.. Bu ay doğum kontrol hapı kullanacam. Öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Hayırlısı bakalım..ama Leyla gögüslerim neden sertleşmedi o zaman anormal değil mi
sen ne zaman doktora gideceksin ?
Amin gülüm Allah razı olsun canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin...iiz boşa geriliyorsun canım, her gebelik aynı bünyede bile farklı olurmuş. Bence de biraz bekleyip gitmen de iyi olmuş, keseyi de görmek daha mantıklı. İnşallah buradan güzel haberler verirsin.
Neslihaann canım boşa kasma kendini, bunu fırsat bil be adamları kısa sürede testi çıkartmaları için sıkıştır. Sonuçta onların hatası. Acil bekliyorum sonuçları, eşim yurt dışındaki gidecek doktor o gitmeden işlem yapacak galan de, bir şeyler de....
LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gisteroskopi senin şifan olur.
@Cok da Seyapmamak Lazim kızzzz! Temizlikten sonra sakinledin miiii
Ateşşş işte napcannnnFreeSoull masallah senin atesin ne yuksek canım ya. Ben rahatsızlandıgımda goruyorum anca senin adetliyken olan atesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?