Ben de simdi baktım ama pek goremedim senin aklında varsa soylersen bende bakarım canım. Yarın sabah yine olcerim bakalım. Adet oldum sanıyorum bir bakıyorum akıntıymıs.
ya dedim ki bozuldugunu yeni mi anladınız diyor bana ki takip ediyorduk bu surece kadar gelmiş son süreçte böyle olmuş diyor bana.2 tüp kan alındı benden dedim biri hadi bozuldu diğerinin sonuç nerde o zaman diyorum diyor ki yanlış hatırlıyorsunuz tek tüp alınmış beyefendi ben gayet iyi hatırlıyorum benden zaten zor kan alınıyor 2 tüp kan alındı o gun benden diyorum tekrar bakayım diyo sinir etti beni adam trabzonda kanuni araştırma hastanesinde verdim ankaraya gönderiyorlarmıs bunlarda.canım çok sıkkın o sonuçlar çıksın kafam rahatlamış bebek işine başlarım diyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum bide utanmadan tekrar gelip kan verirsiniz diyo tabi veririm o kaç ayda çıkar 4 ayda mı dedimCanım yok artık ya!!! Kan bozulmuş demek için 3 ay mı beklemişler! Nerde verdin sen bu kanı? Benimkini erzincanda verdim istanbulda bir lanoratuvara göndermişlerdi 45 gün sürdü. Senin verdiğin yer kendi mi bakıyor onlar da mı istanbula gönderiyor?
Kanın bozulmuş olduğu çalışmaya başladığında belli olur hiç 3 ay sonra belli olur mu ya...
Ateşşş işte napcannnn
İşe yarasa gam yemeyeceğimbebek işlerinde hiççççç bir etkisi olmuyor cnm
Ah canım benim böyle hissetmen gayet doğal.. Kendini üzme lütfen Rabbim inşallah tekrar bu duyguyu yaşatacak.. Seni çok iyi anlıyorum. Ben daha minikken kaybettim kahroldum seninki daha farklı canım.. Elde değil biliyorum ama Rabbim den gelene yapacak bişey yok malesef.. Bende bugün doktora gittim yine adetin 3.günü gel demişti. Geçen ay ufak bir polip var demişti. Doktorla konuştum muayene etti beni onu alalım istersen gebeliğe engel değil ama ben alınmasından yanayım. Gebelik şansını arttıralım dedi. Bu ay dinlen doğum kontrol hapı kullan geçen aydan kalan yumurta falan temizlensin öbür ay ilaçlı tedaviye başlayalım dedi.. Cumartesi histeropkopi olacam özetle canım.. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün saracım.. Seninde herzaman duacınım. Rabbim inşallah acılarını hafiflecek meleğini yollasın inşallah gülüm...
ben sana sımdı gonderecem benzer tabloları canım
Adetin 21.gunu 12den dusukse bebek tutunmakta zorluk ceker demisti dr.um daha sonra benimde 5 haftalik felanken 37 cikmisti gayet guzel dedi drum.ilac yeterli geliyor dedi.sen agir kaldirmamaya dikkat et canim tabi Allah korusun kanama olmamasina dikkat et.onun disinda hersey yolunda yarindan itibaren mucizene sahit olacaksin cok guzel..bol bol dua et canim..devlete gideceksen drundan rica et resminide almayi unutma..sorularinda varsa bir minik defter tut gidince unutuyor insan heyecandantamam canım
tamam canım içim rahatladı teşekkür ederım. progesteron mu yukselmıyor dıye şüpheye düştümüştüm o yüzden
dedim canım ya doktorum tekrar gebelik planlamak için bunların sonuçunu bekliyordu ilk 1 ay dediniz sonra 3 ay oldu şimdi de böyle diyorsunuz böyle rezillik mi olur ya dedim diyor tekrar kan verin belki bu kez bir ayda çıkar haa oda belki yanii dedim eşimin sonuçlarınında 3 ayda dogru çıktıgına inanmıyorum dedim bu testleri trabzonda yaptırabilecek başka yerde yokmuş tek biz yapıyoruz diyo eşimde araştır diyo gerekirse özel yaptıralım bak fiyatları diyo sen yeter ki darlanma sıkıntı etme diyo off bu bebek konusunda artık çok tahammülsüzleştim herşey ters gitmek zorunda mı çevremdeki herkesten hamile haberleri geliyo içimden çok üzülmeye başladım bi umreye gittim geldim bugun 3. hamile haberini aldım halamın yeni gelini de hamileymiş dualarım bi kendime tutmuyor galiba ben umutsuz vakayımiiz boşa geriliyorsun canım, her gebelik aynı bünyede bile farklı olurmuş. Bence de biraz bekleyip gitmen de iyi olmuş, keseyi de görmek daha mantıklı. İnşallah buradan güzel haberler verirsin.
Neslihaann canım boşa kasma kendini, bunu fırsat bil be adamları kısa sürede testi çıkartmaları için sıkıştır. Sonuçta onların hatası. Acil bekliyorum sonuçları, eşim yurt dışındaki gidecek doktor o gitmeden işlem yapacak galan de, bir şeyler de....
LeYLa_21 canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gisteroskopi senin şifan olur.
@Cok da Seyapmamak Lazim kızzzz! Temizlikten sonra sakinledin miiii
Canim benim hadi gecmis olsun neyseki az vurcaksinKizlar gobegimden ilk clexane'mi kendim vurdum..
Kizlar gobegimden ilk clexane'mi kendim vurdum..
Canim bence herkesin belirtileri farkli.. benim goguslerim agriyor ve aynen dedigin gibi minicik dolgunlasma var.. paniklemene gerek yok:) atesinde de sıkıntı yok.. ama doktora gittiginde dusugun oldugunu soyle belki o da progestan coraspin falan verir :)ben de bugun 5+1 deyim.. ama ultrasona gore 5'deyim.kızlar hamılelıgının ılk haftaları göguslerde dolgunlaşma olmayan var mı ?
bugun 5+0 olması lazım gecen hafta progestana bakıldı 30.2 cıktı ama göguslerım adette ki gibi çok hafif acı ve mınıcık dolgunlaşma var .
korkmalı mıyım ?
Öyle deme cnm sen kan tahlilleri ver adet olunca da Çalışmalara başla Allah büyük o zamana çıkar inşaşlah daralma kendinidedim canım ya doktorum tekrar gebelik planlamak için bunların sonuçunu bekliyordu ilk 1 ay dediniz sonra 3 ay oldu şimdi de böyle diyorsunuz böyle rezillik mi olur ya dedim diyor tekrar kan verin belki bu kez bir ayda çıkar haa oda belki yanii dedim eşimin sonuçlarınında 3 ayda dogru çıktıgına inanmıyorum dedim bu testleri trabzonda yaptırabilecek başka yerde yokmuş tek biz yapıyoruz diyo eşimde araştır diyo gerekirse özel yaptıralım bak fiyatları diyo sen yeter ki darlanma sıkıntı etme diyo off bu bebek konusunda artık çok tahammülsüzleştim herşey ters gitmek zorunda mı çevremdeki herkesten hamile haberleri geliyo içimden çok üzülmeye başladım bi umreye gittim geldim bugun 3. hamile haberini aldım halamın yeni gelini de hamileymiş dualarım bi kendime tutmuyor galiba ben umutsuz vakayım
ne için kan vermiştin canım ?ya dedim ki bozuldugunu yeni mi anladınız diyor bana ki takip ediyorduk bu surece kadar gelmiş son süreçte böyle olmuş diyor bana.2 tüp kan alındı benden dedim biri hadi bozuldu diğerinin sonuç nerde o zaman diyorum diyor ki yanlış hatırlıyorsunuz tek tüp alınmış beyefendi ben gayet iyi hatırlıyorum benden zaten zor kan alınıyor 2 tüp kan alındı o gun benden diyorum tekrar bakayım diyo sinir etti beni adam trabzonda kanuni araştırma hastanesinde verdim ankaraya gönderiyorlarmıs bunlarda.canım çok sıkkın o sonuçlar çıksın kafam rahatlamış bebek işine başlarım diyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum bide utanmadan tekrar gelip kan verirsiniz diyo tabi veririm o kaç ayda çıkar 4 ayda mı dedim
benım 4 haftalık 30.2 cıktı. yarın tekrar bakmalarını ısteyecegım. resım verırler umarım vermezlerse de ben kalp atısı ıcın özele gıdecegım daha rahat görmek ıcın bazen devlette oldu bıttye gtetırıyorar her şeyı gercı benım doktrlarım cok ıyı sankı ozel doktor gıbiler...Adetin 21.gunu 12den dusukse bebek tutunmakta zorluk ceker demisti dr.um daha sonra benimde 5 haftalik felanken 37 cikmisti gayet guzel dedi drum.ilac yeterli geliyor dedi.sen agir kaldirmamaya dikkat et canim tabi Allah korusun kanama olmamasina dikkat et.onun disinda hersey yolunda yarindan itibaren mucizene sahit olacaksin cok guzel..bol bol dua et canim..devlete gideceksen drundan rica et resminide almayi unutma..sorularinda varsa bir minik defter tut gidince unutuyor insan heyecandan
Rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza nasip etsin..olduktan sonra cekilen tum sikintilar uzuntuler unutuluyor..
demek ki hassas bır yara var ve iyileşmiyor müdahalesız ve her defasında kanıyor. benım aklıma tek gelen bu. canım sen var ya ınterfılıtecılee gıtme dırek jinekologa gıt. sadece rahım ve rahatsızlıklayla ılgılenen gebelıkle ılgılenmeyen ben 2 ay ıcın genel muayeneye gıtmıstım .1 yıldır gıtıgım hıcbır doktor bana enfeksıyon vard emedı o dedı ve gösterdı de bak bu enfeksıyon dedı . hatta alttan muayene edılen alet var ya onun ucunda gösterdı . jınekologa gıt bence
ben smear verdim ztn de 2 yıla yakın oluyo yeniletiyim diyorum ayrıca hafta içi gidicek durumum yok iş yerim uzak işimi halledip işe dönmem çok fazla problem hele ki bu hava da haftasonu da anca özel hastaneler iştecanım
smear nıye para verıyrsun heryer yapıyor.smear önemli canım ya yaptır ben 2 ay ıcın ust uste smear ıcın gıttım bır turlu kısmet olmadı ama gbelıkte de bakıyorlarsa aksatmayacagım ben de
8 tane kaldi.. sonra doktora gideceğim devam et derse devam..Canim benim hadi gecmis olsun neyseki az vurcaksin
Amin canım sağolasın inşallah.. Seni takip ediyorum. Sen bu ay hamiş ol bende öbür ay inşallah...LeYLa_21 hist vesilen olsun inşallah
Amin gülüm Allah razı olsun saracım.. Senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum temiz yürekli arkadaşım benim... Çok öpüyorum seni kuzum... Yalnız değilsin unutma bunu olurmu.... Allaha emanet ol canım...İyi dileklerin için çok sağol canım benim Rabbimden gelen baş göz üstüne sanada çok geçmiş olsun inşallah histereskopin iyi geçer ve sonucunda buseme kardeş gelir sende benim dualarimdasin canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?