Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya dedim ki bozuldugunu yeni mi anladınız diyor bana ki takip ediyorduk bu surece kadar gelmiş son süreçte böyle olmuş diyor bana.2 tüp kan alındı benden dedim biri hadi bozuldu diğerinin sonuç nerde o zaman diyorum diyor ki yanlış hatırlıyorsunuz tek tüp alınmış beyefendi ben gayet iyi hatırlıyorum benden zaten zor kan alınıyor 2 tüp kan alındı o gun benden diyorum tekrar bakayım diyo sinir etti beni adam trabzonda kanuni araştırma hastanesinde verdim ankaraya gönderiyorlarmıs bunlarda.canım çok sıkkın o sonuçlar çıksın kafam rahatlamış bebek işine başlarım diyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum bide utanmadan tekrar gelip kan verirsiniz diyo tabi veririm o kaç ayda çıkar 4 ayda mı dedim

İyi dileklerin için çok sağol canım benim Rabbimden gelen baş göz üstüne sanada çok geçmiş olsun inşallah histereskopin iyi geçer ve sonucunda buseme kardeş gelir sende benim dualarimdasin canım arkadaşım

tamam canım

tamam canım içim rahatladı teşekkür ederım. progesteron mu yukselmıyor dıye şüpheye düştümüştüm o yüzden
Adetin 21.gunu 12den dusukse bebek tutunmakta zorluk ceker demisti dr.um daha sonra benimde 5 haftalik felanken 37 cikmisti gayet guzel dedi drum.ilac yeterli geliyor dedi.sen agir kaldirmamaya dikkat et canim tabi Allah korusun kanama olmamasina dikkat et.onun disinda hersey yolunda yarindan itibaren mucizene sahit olacaksin cok guzel..bol bol dua et canim..devlete gideceksen drundan rica et resminide almayi unutma..sorularinda varsa bir minik defter tut gidince unutuyor insan heyecandan
Rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza nasip etsin..olduktan sonra cekilen tum sikintilar uzuntuler unutuluyor..

Reactions: iiz
dedim canım ya doktorum tekrar gebelik planlamak için bunların sonuçunu bekliyordu ilk 1 ay dediniz sonra 3 ay oldu şimdi de böyle diyorsunuz böyle rezillik mi olur ya dedim diyor tekrar kan verin belki bu kez bir ayda çıkar haa oda belki yanii dedim eşimin sonuçlarınında 3 ayda dogru çıktıgına inanmıyorum dedim bu testleri trabzonda yaptırabilecek başka yerde yokmuş tek biz yapıyoruz diyo eşimde araştır diyo gerekirse özel yaptıralım bak fiyatları diyo sen yeter ki darlanma sıkıntı etme diyo off bu bebek konusunda artık çok tahammülsüzleştim herşey ters gitmek zorunda mı çevremdeki herkesten hamile haberleri geliyo içimden çok üzülmeye başladım bi umreye gittim geldim bugun 3. hamile haberini aldım halamın yeni gelini de hamileymiş dualarım bi kendime tutmuyor galiba ben umutsuz vakayım

Canim bence herkesin belirtileri farkli.. benim goguslerim agriyor ve aynen dedigin gibi minicik dolgunlasma var.. paniklemene gerek yok:) atesinde de sıkıntı yok.. ama doktora gittiginde dusugun oldugunu soyle belki o da progestan coraspin falan verir :)ben de bugun 5+1 deyim.. ama ultrasona gore 5'deyim.

Öyle deme cnm sen kan tahlilleri ver adet olunca da Çalışmalara başla Allah büyük o zamana çıkar inşaşlah daralma kendini

ne için kan vermiştin canım ?

benım 4 haftalık 30.2 cıktı. yarın tekrar bakmalarını ısteyecegım. resım verırler umarım vermezlerse de ben kalp atısı ıcın özele gıdecegım daha rahat görmek ıcın bazen devlette oldu bıttye gtetırıyorar her şeyı gercı benım doktrlarım cok ıyı sankı ozel doktor gıbiler...

sadece ev ıcınde yuruyorum arada bır . dınlenıyorum. hergun yemem gerekenlerı yemeye calısyorum. iş bile yapmıyorum ki eşim yardım edıyor yemeklerı o yapıyor . rahatım. yarına galiba daha farklı bır bakısım olacak. gözunle görmek bır baska galıba

smear 2 yıl yakın oldu tekrarlamadılar ama bu sefer yaptırıcam zehrenur gibi dışardan görünen bişey yok canımı yakan bişey yok kanayan neresi ne var içerde bilemiyorum çok sinir bozucu

canım

smear nıye para verıyrsun heryer yapıyor.smear önemli canım ya yaptır ben 2 ay ıcın ust uste smear ıcın gıttım bır turlu kısmet olmadı ama gbelıkte de bakıyorlarsa aksatmayacagım ben de
ben smear verdim ztn de 2 yıla yakın oluyo yeniletiyim diyorum ayrıca hafta içi gidicek durumum yok iş yerim uzak işimi halledip işe dönmem çok fazla problem hele ki bu hava da haftasonu da anca özel hastaneler işte

LeYLa_21 hist vesilen olsun inşallah
Amin canım sağolasın inşallah.. Seni takip ediyorum. Sen bu ay hamiş ol bende öbür ay inşallah...
Amin gülüm Allah razı olsun saracım.. Senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum temiz yürekli arkadaşım benim... Çok öpüyorum seni kuzum... Yalnız değilsin unutma bunu olurmu.... Allaha emanet ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…