Afferim sanaKizlar gobegimden ilk clexane'mi kendim vurdum..
dedim canım ya doktorum tekrar gebelik planlamak için bunların sonuçunu bekliyordu ilk 1 ay dediniz sonra 3 ay oldu şimdi de böyle diyorsunuz böyle rezillik mi olur ya dedim diyor tekrar kan verin belki bu kez bir ayda çıkar haa oda belki yanii dedim eşimin sonuçlarınında 3 ayda dogru çıktıgına inanmıyorum dedim bu testleri trabzonda yaptırabilecek başka yerde yokmuş tek biz yapıyoruz diyo eşimde araştır diyo gerekirse özel yaptıralım bak fiyatları diyo sen yeter ki darlanma sıkıntı etme diyo off bu bebek konusunda artık çok tahammülsüzleştim herşey ters gitmek zorunda mı çevremdeki herkesten hamile haberleri geliyo içimden çok üzülmeye başladım bi umreye gittim geldim bugun 3. hamile haberini aldım halamın yeni gelini de hamileymiş dualarım bi kendime tutmuyor galiba ben umutsuz vakayım
benzer hamılelık tabloları . bak sert iniş çıkışlara
Eki Görüntüle 1938063 Eki Görüntüle 1938065 Eki Görüntüle 1938066 Eki Görüntüle 1938067 Eki Görüntüle 1938068 Eki Görüntüle 1938069
Cnm onlar fahrenaite cinsinden derece.Canım ya bu 96 97 98 olan degerler kac oluyor onu anlamadım?
Canım ya bu 96 97 98 olan degerler kac oluyor onu anlamadım?
Kromozom analizi yanı genetik icin canımne için kan vermiştin canım ?
Bu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldumÖyle deme cnm sen kan tahlilleri ver adet olunca da Çalışmalara başla Allah büyük o zamana çıkar inşaşlah daralma kendini
İnşallah gelir artık çok üzülmeye başladımAfferim sana
Olur mu öyle şey, senin duaların başkasına turda tek o bile ne büyük mucize ki sen de ben de biliyoruz ki senin duaların sana da kıymetli
Olur her şey olur bunlar da geçer
Gençsin maşallah sagliklisin inşallah bebeğin de gelecek üzme nolur tatlı canını
Tek engelin bu aksilik olsun inşallah canım başka da dert vermesin Rabbim sana
Bu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldum
Cnm onlar fahrenaite cinsinden derece.
smear de ona bakılır işte. nıye bu kadar bekledın cannım. yılda 1 kere smear verın dıye boşuna mı dıyorlarsmear 2 yıl yakın oldu tekrarlamadılar ama bu sefer yaptırıcam zehrenur gibi dışardan görünen bişey yok canımı yakan bişey yok kanayan neresi ne var içerde bilemiyorum çok sinir bozucu
değerlere bakma tablolarda kı ınıse cıkısa bak canım. herkesın degerı farklıdır.Canım ya bu 96 97 98 olan degerler kac oluyor onu anlamadım?
kullanıyorum zaten progesteronla coraspirin . doktor bunların aslınd ahıcbır faydası olmaz ama rahat edeceksen pekı kullan dedı ....Canim bence herkesin belirtileri farkli.. benim goguslerim agriyor ve aynen dedigin gibi minicik dolgunlasma var.. paniklemene gerek yok:) atesinde de sıkıntı yok.. ama doktora gittiginde dusugun oldugunu soyle belki o da progestan coraspin falan verir :)ben de bugun 5+1 deyim.. ama ultrasona gore 5'deyim.
2 ün önce aynen şöyle bir haber ızledımPıhtılaşma testi içinde konuştum doktorla.. Ankara ve yakın illeri araştırıyorum burda çok pahalı dedim doktora.. Eğitim araştırma yani devlet hastaneleri 3 tane düşük olmadan yapmaz boşuna gittiğinizle kalırsın dedi.. Eşimde Ankara daki özel hastaneleri araştıralım arada çok fiyat farkı çok fazla çıkarsa orada gider yaptırırız yok eğer fazla bişey farketmiyorsa 2,500 tl yi cumartesi bayılacaz hastaneye.. Histeroskopi 750 tl imiş. Doktor muayenesi 80 tl verdim bugün. Kayıttaki kıza dedim geçen gün 70 verdik bugün 80tl.heray zammı geliyor yav bu muayeneye dedim kız sgk den dolayı fark çıkıyor dedi..hayret ya milleti yoluyolar valla.. Paran yoksa ölürsün bu memlekette valla..
ovudan 7 gun sonra mutlaka progesteron baktır o zaman canım. yum kalıten ordan anlaşılırBu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldum
değerlere bakma tablolarda kı ınıse cıkısa bak canım. herkesın degerı farklıdır.
Ozeller malesef yuksek tutuyor ucreti.yeni yilla muayene ucretleri zamlandi canim.Pıhtılaşma testi içinde konuştum doktorla.. Ankara ve yakın illeri araştırıyorum burda çok pahalı dedim doktora.. Eğitim araştırma yani devlet hastaneleri 3 tane düşük olmadan yapmaz boşuna gittiğinizle kalırsın dedi.. Eşimde Ankara daki özel hastaneleri araştıralım arada çok fiyat farkı çok fazla çıkarsa orada gider yaptırırız yok eğer fazla bişey farketmiyorsa 2,500 tl yi cumartesi bayılacaz hastaneye.. Histeroskopi 750 tl imiş. Doktor muayenesi 80 tl verdim bugün. Kayıttaki kıza dedim geçen gün 70 verdik bugün 80tl.heray zammı geliyor yav bu muayeneye dedim kız sgk den dolayı fark çıkıyor dedi..hayret ya milleti yoluyolar valla.. Paran yoksa ölürsün bu memlekette valla..
BirAsilAnnesi cnm bak bu senin fahrenait cinsi tablon burdan karşılaştırma yapabilirsin ilk sayfadaki linklere tıklayınca view in fahrenaite butonuna bas tablolar fahrenaite a dönüşürEki Görüntüle 1938171
Bencede canim dr takibinde olmak daha iyi aklin karismiyor buyumesini rahim durumunu biliyorsun.gereksiz streste yapmamis olursun boylece..hayirlisi olsun hakkinda insallahBu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?