Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma testi içinde konuştum doktorla.. Ankara ve yakın illeri araştırıyorum burda çok pahalı dedim doktora.. Eğitim araştırma yani devlet hastaneleri 3 tane düşük olmadan yapmaz boşuna gittiğinizle kalırsın dedi.. Eşimde Ankara daki özel hastaneleri araştıralım arada çok fiyat farkı çok fazla çıkarsa orada gider yaptırırız yok eğer fazla bişey farketmiyorsa 2,500 tl yi cumartesi bayılacaz hastaneye.. Histeroskopi 750 tl imiş. Doktor muayenesi 80 tl verdim bugün. Kayıttaki kıza dedim geçen gün 70 verdik bugün 80tl.heray zammı geliyor yav bu muayeneye dedim kız sgk den dolayı fark çıkıyor dedi..hayret ya milleti yoluyolar valla.. Paran yoksa ölürsün bu memlekette valla..

Kizlar gobegimden ilk clexane'mi kendim vurdum..
Afferim sana

Olur mu öyle şey, senin duaların başkasına turda tek o bile ne büyük mucize ki sen de ben de biliyoruz ki senin duaların sana da kıymetli

Olur her şey olur bunlar da geçer

Gençsin maşallah sagliklisin inşallah bebeğin de gelecek üzme nolur tatlı canını

Tek engelin bu aksilik olsun inşallah canım başka da dert vermesin Rabbim sana

Öyle deme cnm sen kan tahlilleri ver adet olunca da Çalışmalara başla Allah büyük o zamana çıkar inşaşlah daralma kendini
Bu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldum

İnşallah gelir artık çok üzülmeye başladım

Bak regl olmuşsun çok stres yapıyorsun gelmedi diye çok stres yaptın.ilaç bitimine kaçıncı gün geldi? Yumurta takibi de yap rabbim fazla bekletmesin inşallah
Bu ay bi yumurta takibi yaptırsam diyorum ne kadar sürede nasıl büyüyorlar bi öğrensem bikere 3 yıldır hep kendim hamile kaldım merak ediyorum yumurtalarım acaba kaliteli mi diye.bugun relg oldum

A aichazeyn benim ateşleri gördünmü senin sabit giden ateşleri görünce nasıl bukdr sabit gidiyo diyodum bnmkinde de şaşma yok :)

smear 2 yıl yakın oldu tekrarlamadılar ama bu sefer yaptırıcam zehrenur gibi dışardan görünen bişey yok canımı yakan bişey yok kanayan neresi ne var içerde bilemiyorum çok sinir bozucu
smear de ona bakılır işte. nıye bu kadar bekledın cannım. yılda 1 kere smear verın dıye boşuna mı dıyorlar

kullanıyorum zaten progesteronla coraspirin . doktor bunların aslınd ahıcbır faydası olmaz ama rahat edeceksen pekı kullan dedı ....

sen de de mi öyle ! hımm progestan degerine baktırmadın mı sen ?

2 ün önce aynen şöyle bir haber ızledım

muayene ücterlerıne zamn gelmiş. 2016 da 6 tl imiş ve 2017 de 7 tl olmuş

ben gecen yılda muayene ucretı 45 tl verıyorudum devlette ve bu sadece muayene tahlıller ayrı gecen kan tahlılıne gıttım ya yıne 45 tl verdım zmansız haliyle.

gözümüze baka baka yalan haber yapıyorlar

ovudan 7 gun sonra mutlaka progesteron baktır o zaman canım. yum kalıten ordan anlaşılır

değerlere bakma tablolarda kı ınıse cıkısa bak canım. herkesın degerı farklıdır.

Bana umut oldular canım ya valla cok tesekkur ederim. Demek ki tek dengesiz ates bende degilmis. Bir de ben sana sey diyecektim bende 21.gun progesteron baktırmıstım bir kere 32 cıkmıstı.

Reactions: iiz
Ozeller malesef yuksek tutuyor ucreti.yeni yilla muayene ucretleri zamlandi canim.
Canim arastirma hast.yapiyorsa 3 dusuk diyip yaptir okadar para cok bence arastirmasini yapmiyorlar gercekmi degilmi diye iyi dr denk gelirse hemen yaptirir.hematoloji ve kalp damar cerrahisi yapiyor

Cok sag ol canım benim. Valla cok ilgilisiniz cok tesekkur ederim. İnsallah sabahki atesim iyi cıkar da sana hayırlı haber veririm.

Bencede canim dr takibinde olmak daha iyi aklin karismiyor buyumesini rahim durumunu biliyorsun.gereksiz streste yapmamis olursun boylece..hayirlisi olsun hakkinda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…