Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim aslinda normal bir devlet hastanesi poliklinik muayenesi 15:50 ama bu ozeller somurdukce somuruyor..bende her gittigimde 70 veriyorum farka bak..Allah yardimcimiz olsun

Bana umut oldular canım ya valla cok tesekkur ederim. Demek ki tek dengesiz ates bende degilmis. Bir de ben sana sey diyecektim bende 21.gun progesteron baktırmıstım bir kere 32 cıkmıstı.
32 mi ! 10 üstü çok iyi diye biliyorum ama hamilelikte ancak 30 lara yukselıyor sanırım. tam olarak bilmiyorum kızlar dha ıyı bilirler

Canim aslinda normal bir devlet hastanesi poliklinik muayenesi 15:50 ama bu ozeller somurdukce somuruyor..bende her gittigimde 70 veriyorum farka bak..Allah yardimcimiz olsun
canım ben bu parayı özele vermedım ki devlet hastanesının muayenesıne verdım zaten.

Son düzenleme:
32 mi ! 10 üstü çok iyi diye biliyorum ama hamilelikte ancak 30 lara yukselıyor sanırım. tam olarak bilmiyorum kızlar dha ıyı bilirler
Supermis ilacla en son 37di benim gunde x3 kullaniyordum

Soyle ki bende cok yumurta oluyor catlayınca da deger yuksek cıkıyor sanırım canım.

Reactions: iiz
smear de ona bakılır işte. nıye bu kadar bekledın cannım. yılda 1 kere smear verın dıye boşuna mı dıyorlar
2 3 doktora gittim hepsi yenilemeye gerek yok dedi yaş sebebiyşe mi diyolar gözle bişey görmediklerinden mi diyolar bilmiyorum

2 3 doktora gittim hepsi yenilemeye gerek yok dedi yaş sebebiyşe mi diyolar gözle bişey görmediklerinden mi diyolar bilmiyorum
allah allah ya ... bu konuda sureklı uyarırlar alında belli bir yastan sonra yılda 1 kere bakısın denır.

A aichazeyn benim ateşleri gördünmü senin sabit giden ateşleri görünce nasıl bukdr sabit gidiyo diyodum bnmkinde de şaşma yok :)
Evet demekki olabiliyormuş bir arkadaşın daha böyleydi bu ay sabit giden ama ben hala normal bulmuyorum bunu nedense sinirimi bozuyor yine olmadı diyorum bu ay inşallah seninki iyiye işarettir canm

Ya kızlar ne çok sayfa olmus bana bildirim gelmiyo sadece alıntı ya da etiket yapılınca bildirim geliyo anlamadım ayarlar da normal

Ya kızlar ne çok sayfa olmus bana bildirim gelmiyo sadece alıntı ya da etiket yapılınca bildirim geliyo anlamadım ayarlar da normal
Ben de kaç bildirim olduğunu görüyorum ama üzerine tıklayınca liste açılmıyor iki gündür sinir oluyorum

kullanıyorum zaten progesteronla coraspirin . doktor bunların aslınd ahıcbır faydası olmaz ama rahat edeceksen pekı kullan dedı ....

sen de de mi öyle ! hımm progestan degerine baktırmadın mı sen ?
Yok canım değerlerime baktırmadım.. sen böyle yapınca ben de panikliyorum. Bi sorun yok dedi doktorum yine de butun önlemleri alalım dedi.. iste baya ilac takviyesi yapıyorum..

Kızlar siz değerlerinize hep baktırdınız mı???

Bugun ruyamda ikiz bebeklerim olduğunu gördüm ve emziriyodum.. biri erkek biri kızdı.. göğüslerimden süt fışkırıyodu.. bi birini alıyordum bi birini.. aaa doydular mi acaba falan diye de panikliyodum.. ne anlama geliyor acaba??bir sürü şey yazmışlar kafam karisti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…