Canim aslinda normal bir devlet hastanesi poliklinik muayenesi 15:50 ama bu ozeller somurdukce somuruyor..bende her gittigimde 70 veriyorum farka bak..Allah yardimcimiz olsun2 ün önce aynen şöyle bir haber ızledım
muayene ücterlerıne zamn gelmiş. 2016 da 6 tl imiş ve 2017 de 7 tl olmuş
ben gecen yılda muayene ucretı 45 tl verıyorudum devlette ve bu sadece muayene tahlıller ayrı gecen kan tahlılıne gıttım ya yıne 45 tl verdım zmansız haliyle.
gözümüze baka baka yalan haber yapıyorlar
32 mi ! 10 üstü çok iyi diye biliyorum ama hamilelikte ancak 30 lara yukselıyor sanırım. tam olarak bilmiyorum kızlar dha ıyı bilirlerBana umut oldular canım ya valla cok tesekkur ederim. Demek ki tek dengesiz ates bende degilmis. Bir de ben sana sey diyecektim bende 21.gun progesteron baktırmıstım bir kere 32 cıkmıstı.
canım ben bu parayı özele vermedım ki devlet hastanesının muayenesıne verdım zaten.Canim aslinda normal bir devlet hastanesi poliklinik muayenesi 15:50 ama bu ozeller somurdukce somuruyor..bende her gittigimde 70 veriyorum farka bak..Allah yardimcimiz olsun
bu sabah ki ateşin önemli olacak sanırım yuksek cıkarsa bır cesaret test yap benceCok sag ol canım benim. Valla cok ilgilisiniz cok tesekkur ederim. İnsallah sabahki atesim iyi cıkar da sana hayırlı haber veririm.
Supermis32 mi ! 10 üstü çok iyi diye biliyorum ama hamilelikte ancak 30 lara yukselıyor sanırım. tam olarak bilmiyorum kızlar dha ıyı bilirler
benımde gecen cuma progestan 30.2 çıktı ama sadece 1 gun ılaç kullanmıstım sanırım ilaç etkısı degıldıSupermisilacla en son 37di benim gunde x3 kullaniyordum
Aaaa oylemi aklim karisti sigortasizmi senin ucretlendirmecanım ben bu parayı zele vermedım ki devlet hastanesının muayenesıne verdım zaten.
32 mi ! 10 üstü çok iyi diye biliyorum ama hamilelikte ancak 30 lara yukselıyor sanırım. tam olarak bilmiyorum kızlar dha ıyı bilirler
Evet yumurta sayısı arttıkça değer yükselirSoyle ki bende cok yumurta oluyor catlayınca da deger yuksek cıkıyor sanırım canım.
2 3 doktora gittim hepsi yenilemeye gerek yok dedi yaş sebebiyşe mi diyolar gözle bişey görmediklerinden mi diyolar bilmiyorumsmear de ona bakılır işte. nıye bu kadar bekledın cannım. yılda 1 kere smear verın dıye boşuna mı dıyorlar
bu sabah ki ateşin önemli olacak sanırım yuksek cıkarsa bır cesaret test yap bence
allah allah ya ... bu konuda sureklı uyarırlar alında belli bir yastan sonra yılda 1 kere bakısın denır.2 3 doktora gittim hepsi yenilemeye gerek yok dedi yaş sebebiyşe mi diyolar gözle bişey görmediklerinden mi diyolar bilmiyorum
Sabah bizi bilgilendir çok geç girme Ateş'i meraktayıxYarın adet olmazsam test kesin yaparım zaten. Cunku hic gec olmadım hep erken olurum.
Evet demekki olabiliyormuş bir arkadaşın daha böyleydi bu ay sabit giden ama ben hala normal bulmuyorum bunu nedense sinirimi bozuyor
Ben de kaç bildirim olduğunu görüyorum ama üzerine tıklayınca liste açılmıyor iki gündür sinir oluyorumYa kızlar ne çok sayfa olmus bana bildirim gelmiyo sadece alıntı ya da etiket yapılınca bildirim geliyo anlamadım ayarlar da normal
Yok canım değerlerime baktırmadım.. sen böyle yapınca ben de panikliyorum. Bi sorun yok dedi doktorum yine de butun önlemleri alalım dedi.. iste baya ilac takviyesi yapıyorum..kullanıyorum zaten progesteronla coraspirin . doktor bunların aslınd ahıcbır faydası olmaz ama rahat edeceksen pekı kullan dedı ....
sen de de mi öyle ! hımm progestan degerine baktırmadın mı sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?