hayrolsun insallah. süt emzirmek bi sıkıntıdan dertten kurtulmak rahatlamak diye biliyorum ama...Bugun ruyamda ikiz bebeklerim olduğunu gördüm ve emziriyodum.. biri erkek biri kızdı.. göğüslerimden süt fışkırıyodu.. bi birini alıyordum bi birini.. aaa doydular mi acaba falan diye de panikliyodum.. ne anlama geliyor acaba??bir sürü şey yazmışlar kafam karisti hep
Ya tabirlerde hamilelikten kurtulmak diyohayrolsun insallah. süt emzirmek bi sıkıntıdan dertten kurtulmak rahatlamak diye biliyorum ama...
aaaa kuzum hormonlardan psikolojin bozulmus senin ne alakasi var. rüyalar gercek olsa ben simdiye 5. bebegimi dogururdum. takılma sen rüyalara filan. bebegin gayet sağlıklıYa tabirlerde hamilelikten kurtulmak diyone anlamda yaa
Bolluk bereket gelecek evine inşallah canım. Çocuğunu da sağ Salim kucağına alacaksın.Bugun ruyamda ikiz bebeklerim olduğunu gördüm ve emziriyodum.. biri erkek biri kızdı.. göğüslerimden süt fışkırıyodu.. bi birini alıyordum bi birini.. aaa doydular mi acaba falan diye de panikliyodum.. ne anlama geliyor acaba??bir sürü şey yazmışlar kafam karisti hep
Bilmiyorum ki kararsızım napsam acaba evde test Yokmissdincer test yapıcakmısın yoksa doktora mı gidiceksin cnm
Bayağı düşmüş bugün kaçıncı gün ve kaç günde bir oluyotsunAtesim 36.4 e düştü daha yumurtlama olmamstr demi ?? Dün 37.2 idi birz rahatsizm hatırlarsınız umarm dün konuşmuştukVeson
30 günde bir oluyorum bugün 12. Yda 13. Gün .. ayın 31inde aksm oldm o yüzden suan kaçıncı gün tam bilmiyorumBayağı düşmüş bugün kaçıncı gün ve kaç günde bir oluyotsun
İnsAllah canim insAllahBolluk bereket gelecek evine inşallah canım. Çocuğunu da sağ Salim kucağına alacaksın.
Canim yumurtlamadan sonra yükselişe gecer.. ama adetin gelecegi zaman duser.. suan icin normal bir yukselme ve bir sey soylemekKızla günaydın bişey sormak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim sat 24 aralık bata 8 gün var ve yumrtlamadan 7 gün geçti. Ateş ölçme yöntemini sizden duydum ve bu sabah ateş ölçtüm önceki verilerim maalesef yok ama sabah uyandığımda ölçtüğümde 36.7 çıktı sizce bu normal bir değermi bir önceki ölçümler olmadığı için yorum yapamıyorum. Şayet gebelik oluştuysa ateş ne kadar zaamn sonra yükselir? Bilgilendiriseniz sevinrim
Dediğin gibi tek bir değerle yorum yapmak güç herkesin ateş Değeri birbirinden farklı kimi 36,3 te hamike kalıyor kimi 37Kızla günaydın bişey sormak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim sat 24 aralık bata 8 gün var ve yumrtlamadan 7 gün geçti. Ateş ölçme yöntemini sizden duydum ve bu sabah ateş ölçtüm önceki verilerim maalesef yok ama sabah uyandığımda ölçtüğümde 36.7 çıktı sizce bu normal bir değermi bir önceki ölçümler olmadığı için yorum yapamıyorum. Şayet gebelik oluştuysa ateş ne kadar zaamn sonra yükselir? Bilgilendiriseniz sevinrim
Bana çatlamamış gibi geldi ölçmeye ve gün aşırıya devam.birkaç gün daha ölç tablonu yolla tekrar değerlendiririz30 günde bir oluyorum bugün 12. Yda 13. Gün .. ayın 31inde aksm oldm o yüzden suan kaçıncı gün tam bilmiyorumkafm karsti bu ay
Peki teşekkürler..Bana çatlamamış gibi geldi ölçmeye ve gün aşırıya devam.birkaç gün daha ölç tablonu yolla tekrar değerlendiririz
Sabah bizi bilgilendir çok geç girme Ateş'i meraktayıx
Dr a gideceğim kesin sonuç için gebelik yoksa en azından progestan almam boşu boşunaİnsAllah canim insAllahsen test yapcan mi
Sabırsızlıkla bekliyoruz haberdar etDr a gideceğim kesin sonuç için gebelik yoksa en azından progestan almam boşu boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?