Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın. bu sabah vücut ısım yine yüksek kaldı 36.1 çıktı. yani bu 3. gün oluyor yükseleli. galiba gerçekten yumurtlamış oluyorum. sabırsızlıkla bekliyorum bat ı

hayrolsun insallah. süt emzirmek bi sıkıntıdan dertten kurtulmak rahatlamak diye biliyorum ama...

Bolluk bereket gelecek evine inşallah canım. Çocuğunu da sağ Salim kucağına alacaksın.

Atesim 36.4 e düştü daha yumurtlama olmamstr demi ?? Dün 37.2 idi birz rahatsizm hatırlarsınız umarm dün konuşmuştuk Veson

Kızla günaydın bişey sormak istiyordum yardımcı olursanız çok sevinirim sat 24 aralık bata 8 gün var ve yumrtlamadan 7 gün geçti. Ateş ölçme yöntemini sizden duydum ve bu sabah ateş ölçtüm önceki verilerim maalesef yok ama sabah uyandığımda ölçtüğümde 36.7 çıktı sizce bu normal bir değermi bir önceki ölçümler olmadığı için yorum yapamıyorum. Şayet gebelik oluştuysa ateş ne kadar zaamn sonra yükselir? Bilgilendiriseniz sevinrim

Reactions: iiz
Canim yumurtlamadan sonra yükselişe gecer.. ama adetin gelecegi zaman duser.. suan icin normal bir yukselme ve bir sey soylemek
İcin cok erken. Yumurtlamanin 14. Gunu hala yuksek seyrederse test yapabilirsin:) beklemek zor ama yapcak bisey yokk

Dediğin gibi tek bir değerle yorum yapmak güç herkesin ateş Değeri birbirinden farklı kimi 36,3 te hamike kalıyor kimi 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…