Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gozun aydin tatlim guzel guzel buyusun darisi pitpitlarin basina :)
Ca im ben ozele gidiyorum dr.un makinesine gore degisiyor..benimki doppler cihazi normal ultrasonla bakiyor sonra bir 10_15 sn bebisi renkli olarak gosteriyor..ilk haftalar pek anlasilmiyor buyumeye basladikca daha net belli oluyor..beenim biri tipkisinin ayni babiskosu mesela :)
Ozellerde daha cok vardir.devlettede doppler radyoloji biriminde dr gonderirse gidebiliyorsun..

aa artık bebeklerin yüzünü secebiliyorsunuz değil mi. maşallah ccilerime. biri babasına benziyorsa biri de sana benzesin inşallah

ben en ıyısı 1-2 özeli arayıp ultrasonları ayrıntılı mı sorayım ona göre gıdeyım . yoksa kese için gerek yok kalp atışına mı sabretsem. ayyyy kafam karıştııı

çörek otu çiğnedin mi canım

ben taktım çörek otunu sanki çörek otu çiğneyen herkes hamile kalacak gibi geliyor nedense

Evet daha renkli icin erken suan kesenin icinde bebis olusucak kalp atislari derken 2 ay sonra tam bebise benziyo ozaman doppler olan ki ozellerin cihazlari yeni ve gelismis oluyor ozaman net gorursun..ama mutlaka esinle git cokk tatli bir heyecan oluyor..ben esimin tepkilerine cok guluyorum :))

Reactions: iiz
denizege34 gittim canım gördüm keseyı bebek cok saglıklıymıs. ne hadtasını ögrenebildim ne de rahım kalınlıgı falan . kendı doktorum yoktu. o yuzden tekrar gıdecegım.

Sağ altta bi yerde Gs Ga yazıyo olması lazım çok silik okunmuyo resimden ay hadi gözün aydın canım :)))
ben de okuyamıyorum ki canım. hıc bır sey okunmuyor. özele gıdecegım artık napalım. çok teşekkür ederim. darısı bizim kızlara

ben de okuyamıyorum ki canım. hıc bır sey okunmuyor. özele gıdecegım artık napalım. çok teşekkür ederim. darısı bizim kızlara
Amin inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…