Bende oyle geciriyorum icinden mucize gec dollenme olursa supperrrr olurbir de sürprız oluyrmus :) olur olur gercektende dpo9 erken olabilir. ateseten anlasılacak zaten
Ultrason goruntun varsa orada yazar altta biyerde canimevet adete göre öyle. ben ultrasonda haftayı öğrenemedım. unuttum sormayı
Ilk yumurta döllenmiş de olabilir ikiz de olabilirAaa benimki 13. Güne göre çok yüksek o zaman yoksa ikiz mi geliyor ?? Çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim o zaman belli olur
Takvim yokBenim tablom var ben görüyorum
Gozun aydin tatlim guzel guzel buyusun darisi pitpitlarin basina :)kızlar , bugun keseyi gördüm. kendi doktorum yoktu çok ilgisiz bir doktor vardı. genede gıtmısken gırdım . baştan savma baktı. ben de heyecanlıydım ne soracagımı şaşırdım . sadece kan degerlerımdeki yükselişe göre çok sağlıklı bir hamilelik dedi. keseyı görduk o kadar. kac haftalık onu bile söylemedı. ben de 2 gune kendı doktoruma tekrar gıdecegım eger bıraz sabredebiirism özele de gıderım kese için aa bekleyıp kalp için mi özele gitsem diyorum
kızlar , bu ayrıntılı ultrason cekıyorlarmıs ya hanı 4 boyutlu falan bunun için doktora mı gıdecegız ultrason merkezlerıne mı ? ne zaman ayrıntılı ultrasona girilir ? şimdi erken galiba
Takvim derken ?
değerı ıkız kadar yuksekmı ki canımtablondan belliydi zaten hadi hayirli olsun cnm masallahister misin bi de ikiz olsun
aa artık bebeklerin yüzünü secebiliyorsunuz değil mi. maşallah ccilerime. biri babasına benziyorsa biri de sana benzesin inşallahGozun aydin tatlim guzel guzel buyusun darisi pitpitlarin basina :)
Ca im ben ozele gidiyorum dr.un makinesine gore degisiyor..benimki doppler cihazi normal ultrasonla bakiyor sonra bir 10_15 sn bebisi renkli olarak gosteriyor..ilk haftalar pek anlasilmiyor buyumeye basladikca daha net belli oluyor..beenim biri tipkisinin ayni babiskosu mesela :)
Ozellerde daha cok vardir.devlettede doppler radyoloji biriminde dr gonderirse gidebiliyorsun..
iine mi dogdu yoksatablondan belliydi zaten hadi hayirli olsun cnm masallahister misin bi de ikiz olsun
progesteronun jel halide mi var ?Canim progesteron olarak jel kullanıyorum. Corasprini bıraktırdi. İğne daha önce kullanmıştım ama bu doktorum gerek yok dedi. İnşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur.
çörek otu çiğnedin mi canımcanım o macunlardan biz de yedik, antepten getirttik hatta. bana öneren ve yiyen arkadaş 2 senenin üstüne macunla iki kere hamile kaldı. ilki kürtaj oldu 2. sağlıkla devam ediyor. bize maalesef hiçbir faydası olmadı
Evet daha renkli icin erken suan kesenin icinde bebis olusucak kalp atislari derken 2 ay sonra tam bebise benziyo ozaman doppler olan ki ozellerin cihazlari yeni ve gelismis oluyor ozaman net gorursun..ama mutlaka esinle git cokk tatli bir heyecan oluyor..ben esimin tepkilerine cok guluyorum :))aa artık bebeklerin yüzünü secebiliyorsunuz değil mi. maşallah ccilerime. biri babasına benziyorsa biri de sana benzesin inşallah
ben en ıyısı 1-2 özeli arayıp ultrasonları ayrıntılı mı sorayım ona göre gıdeyım . yoksa kese için gerek yok kalp atışına mı sabretsem. ayyyy kafam karıştııı
evet hsg önemli gercekten deTeşekkür ederim canım :) evet kür işe yaradı ve hsg de işe yaradı bence
Sağ altta bi yerde Gs Ga yazıyo olması lazım çok silik okunmuyo resimden ay hadi gözün aydın canım :)))işte kesem :)
Eki Görüntüle 1938552
ne doğum kontrolu ? o nerden cıktı ?doğum kontrol hapını ff ye girmeye gerek varmı ?Veson
ben de okuyamıyorum ki canım. hıc bır sey okunmuyor. özele gıdecegım artık napalım. çok teşekkür ederim. darısı bizim kızlaraSağ altta bi yerde Gs Ga yazıyo olması lazım çok silik okunmuyo resimden ay hadi gözün aydın canım :)))
Amin inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaben de okuyamıyorum ki canım. hıc bır sey okunmuyor. özele gıdecegım artık napalım. çok teşekkür ederim. darısı bizim kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?