Al cnm aynı kürtaj gibi oldu ciddi bir kanama olmadıtuğbişim histten sonra kanama oluyormu kuzum?ped alayımmı yanıma?
Kuzenim izmire gelememistide 2 aylik riskli gormustu dr yeniyil icin dr.nasil uygun gorurse tabi canimcanım ben hamileliğimi ilk haftası 2 kere uçak yolculuğu yaptım. hamile olduğumu bilmiyordum. ben korkulacak bır sey oldugunu sanmıyorum. ancak 7 . aydan sonra risklidir bence. tabı doktorlar ne der hiç bilmiyorum
Sağol canım..Allah razı olsun...inşallah bebeğime vesile olur..
Tamam canım..sağolasın kuzum...Al cnm aynı kürtaj gibi oldu ciddi bir kanama olmadı
amin gülüm Allah razı olsun derinim...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ablacım...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bitanem...Leyla ablacim insallah senin de vesilen bu olur. Dualarimdasin
Amin ablacim.Tamam canım..sağolasın kuzum...
amin gülüm Allah razı olsun derinim...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ablacım...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bitanem...
amin kuzum sağolasın gülüm..Amin ablacim.
Insallah sen ve diger butun kizlar en yakin zamanda kavusursunuz bebeklerinize.
Tez vakitte hepiniz alt listede olursunuz insallah
Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
olur olur inşallahKizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
Niye kiBen depresyona girecem herhalde
Vallaa kafam cok dolu endişe korku sevinc hepsi karman corman.. sizi de sıkboğaz ediyorum buraya yazıyorum ama napimolur olur inşallah
Niye ki
Canim seb degerlendirmedin mi ovu zamanını belki gercektir :)))))))
olur olur inşallah
Niye ki
Neye ya da neden endiselisin kuzum? Bak, eğer aklına hep kötü senaryolar geliyorsa ve bunu engelleyemiyorsan aklını başka işle meşgul edeceksin. Ne seversin bilmem. Kimi yoga yapar kimi namaz kılar kimi kitap okur kimi tv ya da sinema izler kimi el işi ya da örgü yapar kimi resim..... mesela ben ipadden dizi izlerim ama seriye baglsrim bazen de bir film açarım romantik komedi en sevdiğim mesela. Yürümek iyi gelir. Yürürken kafqmdakileri savaşırim. Bazen yalnızlık iyi gelmez hemen bir plan yapar yalnız kalmaktam kaçarim. Sana ne iyi gelir?Vallaa kafam cok dolu endişe korku sevinc hepsi karman corman.. sizi de sıkboğaz ediyorum buraya yazıyorum ama napimkocaya desem o benden daha pimpirikli.. Rabbim icimize huzuru üflesin.. bana da duâ edin, şu fasulye sagsalim büyüsün rahatliyim bende
Aferin sanaateşimi ölçüyorum hala gördüğün üzere. bir kere olmadı diye hatta ve hatta tedavime başlıyorum diye seni buruşturup bir mendil gibi kenara atmadım hıh.hahahah @Veson
merhaba arkadaşlar herkese.
umarım gittikçe koyulaşırKizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
Dikine değil de yatay çizgi çıkmışKuzguni'nin ovu testi ile imtihanı! 5 perdelik bitmez drammmm!!!!Eki Görüntüle 1938992
Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?