Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben hamileliğimi ilk haftası 2 kere uçak yolculuğu yaptım. hamile olduğumu bilmiyordum. ben korkulacak bır sey oldugunu sanmıyorum. ancak 7 . aydan sonra risklidir bence. tabı doktorlar ne der hiç bilmiyorum
Kuzenim izmire gelememistide 2 aylik riskli gormustu dr yeniyil icin dr.nasil uygun gorurse tabi canim

Tamam canım..sağolasın kuzum...

amin gülüm Allah razı olsun derinim...sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah ablacım...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bitanem...
Amin ablacim.
Insallah sen ve diger butun kizlar en yakin zamanda kavusursunuz bebeklerinize.
Tez vakitte hepiniz alt listede olursunuz insallah

olur olur inşallah

Niye ki
Vallaa kafam cok dolu endişe korku sevinc hepsi karman corman.. sizi de sıkboğaz ediyorum buraya yazıyorum ama napim kocaya desem o benden daha pimpirikli.. Rabbim icimize huzuru üflesin.. bana da duâ edin, şu fasulye sagsalim büyüsün rahatliyim bende

Canim seb degerlendirmedin mi ovu zamanını belki gercektir :)))))))

Insallah canim sirf su pozitifi goreyim igne etkisi gecmeden dedim yapayim. Degerlendirdik tabi canim ama suan igne etkisi. Sende kendini daha fazla strese sokma. Hamilelik 9 aylik bir surec rabbim yasatmasin her ani farkli endiselerin olacak. Hic bitmeyecek ama abartma bebisi de kendini de uzme nolur tadini çıkar

olur olur inşallah

Niye ki

Insallah canim koyulassin artik

Kuzguni'nin ovu testi ile imtihanı! 5 perdelik bitmez drammmm!!!!

Eklentiler

• 20170113_180033.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 30
Neye ya da neden endiselisin kuzum? Bak, eğer aklına hep kötü senaryolar geliyorsa ve bunu engelleyemiyorsan aklını başka işle meşgul edeceksin. Ne seversin bilmem. Kimi yoga yapar kimi namaz kılar kimi kitap okur kimi tv ya da sinema izler kimi el işi ya da örgü yapar kimi resim..... mesela ben ipadden dizi izlerim ama seriye baglsrim bazen de bir film açarım romantik komedi en sevdiğim mesela. Yürümek iyi gelir. Yürürken kafqmdakileri savaşırim. Bazen yalnızlık iyi gelmez hemen bir plan yapar yalnız kalmaktam kaçarim. Sana ne iyi gelir?

ateşimi ölçüyorum hala gördüğün üzere. bir kere olmadı diye hatta ve hatta tedavime başlıyorum diye seni buruşturup bir mendil gibi kenara atmadım hıh. hahahah @Veson

merhaba arkadaşlar herkese.
Aferin sana
Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
umarım gittikçe koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…