Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete inş gercektir canım cok heyecanlandım Rabbim yuzunu guldursun

FreeSoull o ne yav baska test yapmadın mı idrarı hemen dokme ki bu durumlarda lazım olur..bu ay benimde biri bozuk çıkmıştı..ins pozitif gorursun

Kızlar ders calısıyorum bende haftasonu sınavlarım var bebiş yokya kafa dagıtıyım diye yazıldım bu gidişle inş master yapmak zorunda kalmam
Sınavlar için dua beklerim optum hepinizi

Tatlim ben de ayniydim.
Uzun sure bunalim takildim.
Hatta buraya yazdigimda birinden tepki aldim hamileymisim daha ne istiyormusum gibi.
Gercekten hamile kalmakla her sey gulluk gulistanlik olmuyor.

Iyi dusun iyi olsun canim. Ben sag elimi karnima koyup ayetel kursi okuyordum hep sen de yap.
Sag salim kalp atisini da duyacaksin, buyudugunu de dogdugunu da goreceksin insallah.

Kuzguni'nin ovu testi ile imtihanı! 5 perdelik bitmez drammmm!!!! Eki Görüntüle 1938992
Canim senin ates dusmus baya sabah ovulasyon geliyormu acep dedim. Bence testi tekrarla. Cok erken basladin testlere alistikca kolaylasir merak etme.
Aferin sana

umarım gittikçe koyulaşır

Ben de goruyorum. Insallah vardir.

Kizlar insallah vardir ya ama hala igne etkisi bu malesef.

Dikine değil de yatay çizgi çıkmışumarım kıza zamanda pozitifi yakalarsın stres yapma sakın
Sonra gitmiş o enine çizgi, hayalet çizgim de gelmiş. Bozuk muamelesi yapmadım. Ne dersin doğru mu yaptım yani testi tekrarlamadım

Yeni ovu testi açtım yine idrar ilerledikçe yatay çizgi oluştu. Daha test harcamayım yavvv

Canim senin ates dusmus baya sabah ovulasyon geliyormu acep dedim. Bence testi tekrarla. Cok erken basladin testlere alistikca kolaylasir merak etme.

Kizlar insallah vardir ya ama hala igne etkisi bu malesef.
Aynen erkenci olunca böööyle kıvranırım tabiii

passionete canım benim şimdiye kesin negatif çıkmıştı üstelik ben iki doz karıştırıp iğne oluyodum inşallah senin de öyledir ve koyulasir dualarımız seninle

LeYLa_21 canım yarın operasyon oluyomussun inşallah hayırlara vesile olsun çabucak atlatırsın bu ayı da güzel haberlere biraz daha yaklaşmış olursun

X xDerinMavix kesinlikle katılıyorum canım anneliğin her anı hem güzel hem imtihan Allah sabırla hayırla nihayete erdirsin ben de sanırım depresyona giriyorum sürekli aglamakliyim hep bi sorun mide bulantı kusma enfeksiyon şimdi karaciğer sorunu çıktı başıma Allah yardım etsin herkese sorunsuz keyifle hamilelikler nasip etsin cennet kolay kazanılmıyor diyerek sabrediyorum Allah korusun tukenmeden isyan etmeden sorunlar geçsin inşallah

Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.

bende görüyorummmm. iğnenin etkisi geçmiştir eğer ovu günlerini değerlendirdiysen hayırlı olsun diyorummmm

A aichazeyn sen ff de Vip üyesin ya charts like mine seçeneğinden kendi tablo benzer tablolar aratsan diyorum... şu düz ilerleyise benzer tabloları incelrrdin.

Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarken insAllah saglikli buyuyodur fasulye... test falan da yaptiramam ki 21 ocak randevu aldim 22 ocak uçuyorum hollandaya

canım çok kafana takıyorsan idrar testini yaptır zaten istiyorlar, sen erkenden yaptırmış olursun. Böyle kafana takıp düşünmen daha kötü.. Ayrıca koku yanma yoksa akıntılar normal..

bende görüyorummmm. iğnenin etkisi geçmiştir eğer ovu günlerini değerlendirdiysen hayırlı olsun diyorummmm
Evet benim de iğneden sonra 9. günde kesin negatifti hiçbişey çıkmadı üstelik benim 3.76 kanda çıktığında bile biraz çıkmıştı hassas bi markaydı ya da benim idrarda çabuk çıkıyordu hayırlısı olsun inşallah heyecanla devamını bekliyoruz

Ya bana niye bildirim gelmiyor burdan heryeri kurcaladim herşey normal sinirlenmeye başladım zaten asabiyim de

Karaciger sorunu mu cikti ben kacirmisim canim. Cok gecmis olsun. Geldi mi ust uste geliyor.
Bende de he biri bitti biri basladi. Bulantilar bitti dedim mide yanmasi basladi. Bulanti tekrar basladi. Hem yaniyor hem bulaniyor.
Enfeksiyon desen zaten gecmiyor.
Ben de hep depresyon halindeyim.

ben de ya evde bir şeylerle oyalanmış olurum diye yazıldım bu sene şimdi ders çalışmak zor geliyor Yarın için bol şans cnm

canım geçmiş olsun görmedim karaciğer de ne sorun çıktı? önemli bir şey değildir umarım.. Hamilelikle her şey tetiklendi sanırım sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…