ayy var çizgi inşallahh iğne etkisi değildirKizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
Vallaa kafam cok dolu endişe korku sevinc hepsi karman corman.. sizi de sıkboğaz ediyorum buraya yazıyorum ama napimkocaya desem o benden daha pimpirikli.. Rabbim icimize huzuru üflesin.. bana da duâ edin, şu fasulye sagsalim büyüsün rahatliyim bende
Canim senin ates dusmus baya sabah ovulasyon geliyormu acep dedim. Bence testi tekrarla. Cok erken basladin testlere alistikca kolaylasir merak etme.Kuzguni'nin ovu testi ile imtihanı! 5 perdelik bitmez drammmm!!!!Eki Görüntüle 1938992
Aferin sana
umarım gittikçe koyulaşır
Ben de goruyorum. Insallah vardir.
passionete inş gercektir canım cok heyecanlandım Rabbim yuzunu guldursun
FreeSoull o ne yav baska test yapmadın mı idrarı hemen dokme ki bu durumlarda lazım olur..bu ay benimde biri bozuk çıkmıştı..ins pozitif gorursun
Kızlar ders calısıyorum bende haftasonu sınavlarım var bebiş yokya kafa dagıtıyım diye yazıldım bu gidişle inş master yapmak zorunda kalmam
Sınavlar için dua beklerim optum hepinizi
Sonra gitmiş o enine çizgi, hayalet çizgim de gelmiş. Bozuk muamelesi yapmadım. Ne dersin doğru mu yaptım yani testi tekrarlamadımDikine değil de yatay çizgi çıkmışumarım kıza zamanda pozitifi yakalarsın stres yapma sakın
Canim senin ates dusmus baya sabah ovulasyon geliyormu acep dedim. Bence testi tekrarla. Cok erken basladin testlere alistikca kolaylasir merak etme.
Kizlar insallah vardir ya ama hala igne etkisi bu malesef.
Aynen erkenci olunca böööyle kıvranırım tabiiiCanim senin ates dusmus baya sabah ovulasyon geliyormu acep dedim. Bence testi tekrarla. Cok erken basladin testlere alistikca kolaylasir merak etme.
Kizlar insallah vardir ya ama hala igne etkisi bu malesef.
düzeldi ise sonradan boş yere tekrarlama benceSonra gitmiş o enine çizgi, hayalet çizgim de gelmiş. Bozuk muamelesi yapmadım. Ne dersin doğru mu yaptım yani testi tekrarlamadım
Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
Yok valla dersimi aldim hicbir sey yapmiyorum.. akintilar bi tedirgin ediyor.. panik oluyorum bakarkeninsAllah saglikli buyuyodur fasulye... test falan da yaptiramam ki 21 ocak randevu aldim 22 ocak uçuyorum hollandaya
Evet benim de iğneden sonra 9. günde kesin negatifti hiçbişey çıkmadı üstelik benim 3.76 kanda çıktığında bile biraz çıkmıştı hassas bi markaydı ya da benim idrarda çabuk çıkıyordu hayırlısı olsun inşallah heyecanla devamını bekliyoruzbende görüyorummmm. iğnenin etkisi geçmiştir eğer ovu günlerini değerlendirdiysen hayırlı olsun diyorummmm
Kizlar dpo8deyim igne sonrasi 9. Gun acaba etkisi gitmismidir ignenin diye test yaptim resimde cok belli degil ama kalin hayalet bir cizgi var hala. Keske gercek olsa.
passionete canım benim şimdiye kesin negatif çıkmıştı üstelik ben iki doz karıştırıp iğne oluyodum inşallah senin de öyledir ve koyulasir dualarımız seninle
LeYLa_21 canım yarın operasyon oluyomussun inşallah hayırlara vesile olsun çabucak atlatırsın bu ayı da güzel haberlere biraz daha yaklaşmış olursun
X xDerinMavix kesinlikle katılıyorum canım anneliğin her anı hem güzel hem imtihan Allah sabırla hayırla nihayete erdirsin ben de sanırım depresyona giriyorum sürekli aglamakliyim hep bi sorun mide bulantı kusma enfeksiyon şimdi karaciğer sorunu çıktı başıma Allah yardım etsin herkese sorunsuz keyifle hamilelikler nasip etsin cennet kolay kazanılmıyor diyerek sabrediyorum Allah korusun tukenmeden isyan etmeden sorunlar geçsin inşallah
passionete inş gercektir canım cok heyecanlandım Rabbim yuzunu guldursun
FreeSoull o ne yav baska test yapmadın mı idrarı hemen dokme ki bu durumlarda lazım olur..bu ay benimde biri bozuk çıkmıştı..ins pozitif gorursun
Kızlar ders calısıyorum bende haftasonu sınavlarım var bebiş yokya kafa dagıtıyım diye yazıldım bu gidişle inş master yapmak zorunda kalmam
Sınavlar için dua beklerim optum hepinizi
passionete canım benim şimdiye kesin negatif çıkmıştı üstelik ben iki doz karıştırıp iğne oluyodum inşallah senin de öyledir ve koyulasir dualarımız seninle
LeYLa_21 canım yarın operasyon oluyomussun inşallah hayırlara vesile olsun çabucak atlatırsın bu ayı da güzel haberlere biraz daha yaklaşmış olursun
X xDerinMavix kesinlikle katılıyorum canım anneliğin her anı hem güzel hem imtihan Allah sabırla hayırla nihayete erdirsin ben de sanırım depresyona giriyorum sürekli aglamakliyim hep bi sorun mide bulantı kusma enfeksiyon şimdi karaciğer sorunu çıktı başıma Allah yardım etsin herkese sorunsuz keyifle hamilelikler nasip etsin cennet kolay kazanılmıyor diyerek sabrediyorum Allah korusun tukenmeden isyan etmeden sorunlar geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?