Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım alt değerim yüksekti bide bosluklarim ağrıyor taş mi tekrar dedim ultrason çekildi daha doktora göstermedim ama karacigerde büyüme ve yaglanma sonuç gibi enfeksiyon da neden oluyormuş ama ciddi bi durummuş gebelikte okuduklarım böyleydi kaptırmak istemiyorum ama hamilelikte hep yorumlar aynı erken doğum hatta erkenden bebeğin doğumunu beklemeden sezeryanla alınması bile gerekebiliyormus doktorum ne dicek tabi önemli olan o beklicem artık

X xDerinMavix elmol Elcanki Kizlar gercekten hamile oldugunu ogrenmek sadece baslangic. Hep sonradi var kese kalp ayrintili ultrason 2li test. Ay kilosuna ulascakmi? derken bir baktiniz gelmis bebis. Bunlar hep hormonlardan yerim sizi. Yazin ben bir test yapip silik gibi bosey gordum sandim basladim direk aglamaya yine kimyasal olcak olmadi falan diye. Hep korkularimiz bilincaltimiz. elmol senin dert bitmedi cidden ama hemen endise yapma onemsiz bisey de olabilir sonucta. Ay kızlar gün icinde, idrarimi tutmadan gayet sivi alarak yaptim bu testi ama 12. Gune kadar cikan varmıs suan o yuzden hoc sevinmedim. Ama rabbim insallah devamini getirir koyulasir

canım geçmiş olsun görmedim karaciğer de ne sorun çıktı? önemli bir şey değildir umarım.. Hamilelikle her şey tetiklendi sanırım sende..
Sağol canım detaylı yazdım usttedir şimdi :) gerçekten bagisikligim çöktü sanki hepsi geliyor peşpeşe Allah beterinden korusun şükür bu halimize

Reactions: iiz

canım yanımda çalışan kızın sağ böbreğinde büyüme vardı hamileyken.
erken doğum olabilir erkenden alabiliriz dediler ama öyle olmadı.
sadece ağrısı sancısı çok oluyordu kızcağızın onun dışında Allah a şükür korkulduğu gibi olmadı.
38 biterken aldılar sıpa içeride daha duramadı erkekti.
sende içini ferah tut kendine dikkat et.

Amin inşallah devamı güzel olur canım heyecanla bekliyoruz Rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin inşallah

Sağol canım detaylı yazdım usttedir şimdi :) gerçekten bagisikligim çöktü sanki hepsi geliyor peşpeşe Allah beterinden korusun şükür bu halimize

okudum canım sen şimdiden erken doğum falan kötü düşüncelere kaptırma sakın, dur bakalım daha doktora bile göstermemişin. Doğuma kadar bir çaresi bulunur inşallah

Inşallah canım benim de bosluklarim çok sanciyo enfeksiyon diyorum taş mi dedim o çıkmadı şükür napayım sağlıklı doğsun ben sabrederim sancilara inşallah geçer tabi çok zor çalışmak evin işi herşey işkence oluyor bu şekilde

maalesef canım, sende tedaviye başladın sanırım hayırlısı olur inşallah.. Benimde 3.tüp denemesinde geldi bebiş.

aa seninki de mi tüp bebek?
ayy kurban olsunlar ona.
benim 2.denemem olacak Allah nasip ederse.
dondurulmuşlarım var onları kullanacağım.
inşallah bende sonunda senin gibi nihai sona ulaşırım.
Allah sağlıkla devamını getirsin, rahat gebelik yaşarsın inşallah canım.

okudum canım sen şimdiden erken doğum falan kötü düşüncelere kaptırma sakın, dur bakalım daha doktora bile göstermemişin. Doğuma kadar bir çaresi bulunur inşallah
Hormonlar ya ben hiç takılmam hastalığa soruna da şimdi aklım fikrim bebekte aman bişey olmasın ben koşturuyorum katlanıyorum keşke meraklandigimiz her saniye iyi olduğunu ogrenebilsek

biliyorum canım o sancıyı acıyı Allah yardımcın olsun.
çok zor tabi o da 34. haftaya kadar çalıştı bir de ayaktaydı düşün.
hiçbir şey olmaz sen içini bulandırma.
nazlı bebek şimdikiler ondan böyle arızalar çıkıyor.
bak onunki doğdu geçen gün kızın üstüne s.çmış boydan boya.
bebek firarda gibi bir şey.
seninki de doğacak hemen hiç anlamayacaksın nasıl geçmiş.

Ah amin inşallah o günleri görelim canım biraz da işyerinde arkadaş benimle aynıydı bebeğin kalbi durmuş beni cok etkiledi hep endişeliyim

Ah amin inşallah o günleri görelim canım biraz da işyerinde arkadaş benimle aynıydı bebeğin kalbi durmuş beni cok etkiledi hep endişeliyim

aklına kötü şey getirme canım benim.
kaldı ki herşey takdir i ilahi.
beş parmağında beşi bir olmadığına göre?
doktorum bana demişti ilk denememde.
cemre amudada kalksan bu bebeğin tutunacağı varsa buna hiçbir şey engel olamaz demişti.
eğer yiyeceği ekmeği varsa hızlıca büyüyecek annesi merak etme.
hep duyuyoruz acı örneklerini ama içini ferah tutacaksın bol bol dua edeceksin.
Rabbim sana bağışlasın inşallah.

Amin canım inşallah sağolasın...

Amin canım sağolasın tabiki Allah ın takdiri alacağı nefes varsa saniyesi belli biz ne yapsak boş bize sınav bunlar annemin bi oğlu doğup iki saat sonra ölmüş ne kadar zaman süt gelmiş ne acı Rabbim yaşatmasın ne kadar sukretsek az sağlıkla geldik bu yaşa annemize babamıza elimizden geldiğince hayırlı evlat olduk çok şükür şimdi hayırlı sağlıklı evlat peşindeyiz nasip olsun inşallah

Mide yanmasıni 7. Aydan sonra görün hele neyaparsan yap geçmiyor.. ilaç bi yarım saat filan rahatlatır gibi oluyor o kadar. Özellikle yatarken başını yüksekte tut uykuya zorlanirsan mideden dolayı. Enfeksiyon da son bir buçuk aydır var. Ömrümde ilk kez enfeksiyon ile uğraşıyorum. Hoş ben sadece akıntı ile baş etmeye çalışıyorum agri sızı yanma yok. Ama akıntı oldukça çok..İkinciye fitil yazdı doktorum..

İnternetten okuyup okuyup kendine evham yapma lütfen doktorunun ne diyeceğini bekle önce olur mu daha çok yeni bir durum olabilir belki de de ilerlemeden engellenebilir sana ve bebeğe bir zararı olmadan. Korkutma kendini dua ile rahatlamayı çalış

Reactions: iiz
İnşaallah testin gitgide koyulaşır da iğne etkisi geçer canım. Korkular öyle maalesef burada çoğumuz yaşadı kötü durumları o yüzden bu tedirginlik hepimizde oluyor. ama bu iyi şeyler olmayacağı anlamına gelmiyor olacak elbet hepimiz kavuşacağız yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…