Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elmol kendini Dr görüşü olmadan yıpratma. Allah dermansiz dert vermesin. Bence de internetten olumsuz örnek ya da benzeri şeyleri okuma. Bunu kendime ben yapmıştım salak bir sekreter yüzünden. Ne cahilim diyorum. Boşa uzmusum kendimi de. Inşallah önemli değildir. Inşallah güzel haberler alırsın.

Amin canım teşekkür ederim☺ senden de güzel haberler alırız inşallah. Nerde yaptiriyorsun?

daha başında böyle yaparsan sonra ne olacak bu bebek buyuyecekte dogacakta o olacakta bu olacakta sen böyle evham yaparsan her şey sorun . kendı kendıneı rahatlatacaksın. ortada olumsuz bır şey yok nıye tedirgin ediyorsun bebegi

kaygılanmaya bakarsan bu bebek buyurde kımle evlenecek acaba gelimin ıyı mı olacagına kadar varır canım

sakin canım. tabi biraz kaygı duyuyorsun ister istemez ama bu kadar degil tabı sorunlu hamıleık yaşayanlar ne yapsın.

valla her şey bana bağlı değil ne olacaksa başım gözüm üstüme elimden geldiğince alım yettiğince çabalıyorum gerisi allaha emanet . ben her şey de böyle düşünüyorum. hepimizin düşükleri var kürtajları var ..var da var
kızdım yani sana bebegi strese sokuyorsun boşu boşuna

Hormonlar ya ben hiç takılmam hastalığa soruna da şimdi aklım fikrim bebekte aman bişey olmasın ben koşturuyorum katlanıyorum keşke meraklandigimiz her saniye iyi olduğunu ogrenebilsek

Haklısın cnm. Bende tek iyi olduğum gün kontrol günü oluyor sonra yine başlıyor düşünceler.. böyle böyle geçirecez inşallah.

Reactions: iiz
yanı tamamen sıfırlanmısmıydı test hayalet çizgi olmayan testi de gördün mü yani ? inşallah bebektir o çizgi inşallah ya inşallah

yanı tamamen sıfırlanmısmıydı test hayalet çizgi olmayan testi de gördün mü yani ? inşallah bebektir o çizgi inşallah ya inşallah
Canim bana soruyorsan ilk defa yaptim ondan ben sifirlanmamis olabilir diye düşünüyorum bakalim kismet insallah yeni biseylerin baslangici olur o çizgi.

Canim bana soruyorsan ilk defa yaptim ondan ben sifirlanmamis olabilir diye düşünüyorum bakalim kismet insallah yeni biseylerin baslangici olur o çizgi.
o zaman 2 gun sonra yapılacak testte netleşecek hatta elinde test varsa yarına da yap bakalım az -çok koyulaşma var mı ?

Canim cok gecmis olsun tatlim netten cok arastirma abartiyorlar.insallah dr undan guzel hbr alirsin cepten gonderseydin sonucu icin rahat ederdi.

Canim sen 12ye kadar igne etkisi dedigin iciin ben sevinemiyorum sonucta herkeste farkli bakalim zaman gostercek
Canim ben o ay bolca gebelik testi aldim hatta burayada atmistim tam gununu hatirlayamiyorum ama galiba 7. Gundu bombostu 9 10 11 gunler hergun yaptim hep boyle hayalet cizgi cikmisti sonrada kan vermistim 75 cikmisti insallah seninde oyle olur bol bol dua ediyorum canim rabbim insallah nasip etmistir yuzunu guldurur

Canim sen 12ye kadar igne etkisi dedigin iciin ben sevinemiyorum sonucta herkeste farkli bakalim zaman gostercek
Canim yok ben 12.gune kadar igne etkisi mi bilmiyorum bende o ay ilk yapmistim ve son oldu sukur..tabloma baktim igneden 12 gun sonra idrar testinde belirgin 13gunde kan testinde ogrenmisim.hatta 2 gun once cepten sildim resimleri ama seninki kadar bile belirgin degil cizgim ondan eminim :))

Hayir olsun canim insallah oyledir :)

o zaman 2 gun sonra yapılacak testte netleşecek hatta elinde test varsa yarına da yap bakalım az -çok koyulaşma var mı ?

O zaman yarin sabah ilk idrarla yapayim koyulasma varmi? Ya da siliniyor mu? Elimde bol test var ama umudum yok nedense rabbim insallah yuzumuze gülsün.
LeYLa_21 ablacim hemecncik olsun iyi haberler ver yarin insallah dualarim seninle. Gunduz disarda olucam aksamhemen bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…