- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
canım ben ilk gittiğimde 6+2 haftalıktı. O zaman alttan muayene ile kalp atışı görmüştük. Yapılması gereken testlerin listesini vermişti ama biz tüp bebek doktoruna göre hareket ettik. Sadece sağlık ocağına kayıt yaparken bazı testleri yaptılar onlarda kalp atışı görülünce yapıyormuş. Yani doktora göre değişiyor olabilir. xDerinMavix in doktoru her gittiğinde test yaptırmış mesela..
Cnm o listenin fotosunu yollar mısın?canım ben ilk gittiğimde 6+2 haftalıktı. O zaman alttan muayene ile kalp atışı görmüştük. Yapılması gereken testlerin listesini vermişti ama biz tüp bebek doktoruna göre hareket ettik. Sadece sağlık ocağına kayıt yaparken bazı testleri yaptılar onlarda kalp atışı görülünce yapıyormuş. Yani doktora göre değişiyor olabilir. xDerinMavix in doktoru her gittiğinde test yaptırmış mesela..
Evet cok faydalı canım dra sordun mu peki sarımsagın bi zararı yokmus değil mi bazı gıdalar dusuge neden oluyormus ya bende bilmiyorum eger bi zararı yoksa gercekten cok faydalı tuketmek.ben hergün 1 sarmısak yıyorum çünkü rahımde bebege zarar veren bakterılerı öldürüyor diye bır yerde okudum. hem de gebelikte tansıyon düşmesine karsı soguk algınlıgına karsı ve vucut dırencı için dogal antıbıyotık. mınıcık ekmegın arasına koyup tek ısırısta yıyorum.
Kizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri amaelmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
Canim ama cok erken daha dpo11deyim. Bana yok gibi geliyor olsa bile düşük cikacak deger stres olucam. Bat19u o gunu bekliycemKiz kan ver catladik :)
her ısısıde olur. utunun yuksek ısısında kaynar suyla ölmeyen bakterıler ölüyor ya o yuzen dolabada koysan olurCnm kaynatma işini nerde yapıyorsun? Yani ocakta mı? Yoksa makinede yüksek ısıda mı? Bir de iç çamaşırları ütüleyin deniyor ya ütüleyip hemen giymek mi demek isteniyor yoksa ütüleyip dolaba koyup onları mı giymek kastediliyor
Canim ama cok erken daha dpo11deyim. Bana yok gibi geliyor olsa bile düşük cikacak deger stres olucam. Bat19u o gunu bekliycem
Sen bilirsin kuzum hayirlisi insallah.
Bekleyince daha belirgin olmus canım hayırlısı olsun var Allahın izniyle 19 una kadar heyecanla bekleyelim :)Canim ama cok erken daha dpo11deyim. Bana yok gibi geliyor olsa bile düşük cikacak deger stres olucam. Bat19u o gunu bekliycem
inşallah demistim dersin ama canim
Bende cok bilmiyorum canım bu ovulasyonu daha koyulasır sanki senin kiYaaaa
Kafam yine karışık.
Malum çalışırken saat tutturamiyirum. Saat 15.30 da bir bardak çay icmistim son kez wc ye çıktım ve bir daha bir şey İçmedim. Ama saat 17.00 de de test yapamadım. Saat eve yeni vardım. Bir test yaptım yani. Şimdi düne göre niye açıldı buuuuu
Kızlar yardımmmEki Görüntüle 1940464
şimdi senin çatladı mi canım. Tam.derdimin üstüne yazmışsın. Benim şu ana kadar en koyu bu oldu. Valla susuz bekliyorum test yapacam diye. Bugün sadece saat 17.00 yerine 18.20 oldu. Etkiler mi bilemem.Eki Görüntüle 1940464
Benim dr bunlarin tumunu keseyi gordugumuz gun yaptirdi.
@Salliala X xDerinMavix enfeksiyon dediğiniz mantar mı anlayamadım eger mantarsa bol bol ev yoğurdu tüketin birde sarımsak yutun çok iyi geliyor soğan sarımsak dogal antibiyotik alın..hamilelikte sarımsagın bi zararı yoksa tabi cok bilmiyorum..bide sirkeli suyla vajeni tahretlemek cok iyi geliyor ben uyguladım hepsini Allah şifa versin hepinize
Elcanki canım Allah kolaylık versin anne olmak zor gercekten İns cok uzun surmez bulantıların..leblebi iyi geliyormuş bulantılara duymussundur belki soyliyim dedim
bana doktor bir şey demedi. ben en ıyısı kendı doktoruma gıdeyım kapl atışını beklemedenBenim dr bunlarin tumunu keseyi gordugumuz gun yaptirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?