Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topicdeki tüm gebişler bulanti enfeksiyon yaşıyor kiyamam size. Cok erken başladı cidden sizin bulantilar.

Evet bizim burdaki devlet hastanesindeki tum doktorlar her rutin muayenede hem kan hem idrar tahlili yapiyorlar hem de kilo tansiyon takibi. Bunlari yapmadan cikamiyoruz hastaneden :)

Cnm o listenin fotosunu yollar mısın?

Reactions: iiz
Evet cok faydalı canım dra sordun mu peki sarımsagın bi zararı yokmus değil mi bazı gıdalar dusuge neden oluyormus ya bende bilmiyorum eger bi zararı yoksa gercekten cok faydalı tuketmek.
Bulantıların artmıs Allah kolaylık versin canım ins kısa surer

her ısısıde olur. utunun yuksek ısısında kaynar suyla ölmeyen bakterıler ölüyor ya o yuzen dolabada koysan olur

Yaaaa
Kafam yine karışık.
Malum çalışırken saat tutturamiyirum. Saat 15.30 da bir bardak çay icmistim son kez wc ye çıktım ve bir daha bir şey İçmedim. Ama saat 17.00 de de test yapamadım. Saat eve yeni vardım. Bir test yaptım yani. Şimdi düne göre niye açıldı buuuuu

Kızlar yardımmm

FreeSoull bunlar var 18.gün ve sonrası 17.gün biraz daha koyuyduEki Görüntüle 1940340

şimdi senin çatladı mi canım. Tam.derdimin üstüne yazmışsın. Benim şu ana kadar en koyu bu oldu. Valla susuz bekliyorum test yapacam diye. Bugün sadece saat 17.00 yerine 18.20 oldu. Etkiler mi bilemem.

Bende cok bilmiyorum canım bu ovulasyonu daha koyulasır sanki senin ki

Kızlar 17 sınde catladı die düşünüyorm yum yum ama atesim artmadı sizce

@Elcanki canım benımde bulantım arttı ya bugun cok fenayım . doktor hamilelere bulantı ilacı verıyor dıye duymuştum ama bilmiyorum. kraker yedım bastırmıyor. bır yerde okudum a vitamını eksıklıgnden kaynaklanıyormus mıde bulantıları havuç geiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…