- 5 Mayıs 2013
- 33.899
- 41.531
- 798
Canim fotolari testi yapinca cekmelisin.
bana doktor bir şey demedi. ben en ıyısı kendı doktoruma gıdeyım kapl atışını beklemeden
Ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun benim epey geçti bi haftadır kusmadim diyebilirim tabi bugün işyerinde içim dışıma çıktı arada vuruyor artıkBenim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorumbu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem
Ay canım seninde mi başladı kızlar inşallah atlatin bu dönemi ben dramamine kullandım bi kere beni acayip sersem yaptı içmedim bi daha ama premesis vitamin ilacı hem bulantiyi da bastırdığı olmuştu kullandım ama tamamen geçiren hiçbişey yok arada serum yiyip toparladım şimdi daha iyiyim erken baslayanin erken geçiyo sanırımelmol sen mide bulantısı için ilaç kullanıyor musun midem çok bulanmaya başladı ya .. ilk zamanlardan daha fazla
ovu testınde kurallara uymazsan kafanı arıstırmaktan başka işe yaramıyor zaten
Ya canım o bekleyen çizgide pembelik varsa hayırlısı diyorum ben :) sen meşgul et bizi keşke güzel olsun sonu sabah akşam bakarım ben senin testlerine inşallah nasibin gelmiştir canım bişey kalmamış 19 una da hadi hayırlısıKizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri amaelmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
dua edin canım inşallah yaYa canım o bekleyen çizgide pembelik varsa hayırlısı diyorum ben :) sen meşgul et bizi keşke güzel olsun sonu sabah akşam bakarım ben senin testlerine inşallah nasibin gelmiştir canım bişey kalmamış 19 una da hadi hayırlısı
1 test daha yap çizgi varsa kan ver canım. benım ilk testım bu kadardı . deger 26 çıktı. bu zamana kadar iğne etkisi mi kalırKizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri amaelmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
böyle test yaparsan anlaşılmaz ki ancak canın sıkılır. aynı saatte yapamıyorsan eger tstlerde pik yapmıyorsa ateş ölçmeyi ihmal etme canım.çok koyudan sılıklesme olsa yorumlarızda ama sılık bır testte ki mınık farkı ayırt edemeyız canım.Yaaaa
Kafam yine karışık.
Malum çalışırken saat tutturamiyirum. Saat 15.30 da bir bardak çay icmistim son kez wc ye çıktım ve bir daha bir şey İçmedim. Ama saat 17.00 de de test yapamadım. Saat eve yeni vardım. Bir test yaptım yani. Şimdi düne göre niye açıldı buuuuu
Kızlar yardımmmEki Görüntüle 1940464
şimdi senin çatladı mi canım. Tam.derdimin üstüne yazmışsın. Benim şu ana kadar en koyu bu oldu. Valla susuz bekliyorum test yapacam diye. Bugün sadece saat 17.00 yerine 18.20 oldu. Etkiler mi bilemem.Eki Görüntüle 1940464
1 test daha yap çizgi varsa kan ver canım. benım ilk testım bu kadardı . deger 26 çıktı. bu zamana kadar iğne etkisi mi kalır
Offfovu testınde kurallara uymazsan kafanı arıstırmaktan başka işe yaramıyor zaten
1. tam tamına saatınde yapacaksın
2. öğleden önce 11 - aksam 9 ( bbenım nerım öğlen 13:00-14:00 akşam 21:00 çonk lh gun içinde yükseliyor
3. ne kadar az sıvı o kadar sağlıklı test
4. 2. çizgi birbiriyle eşit koyulukta olmalı kı ovu zmnaı dıyelım ( her zaman pik yapmaz lh bazen silikten çatlar sen daha ovu gelmedı zannedersın bakarsın silinme olmus )
5. ovu testine iç rahatlığıyla guvenmen ıcın pik yapmalı ( yanı 2 çizgide en koyuyu yakalamalısın) sonrada silinmeli bu her zaman mumkun olmadıgı ıcın sana nerım ateş ölçmeyle bırlıkte takıp et
6- hepsini boşver ovunun olacagını tahmın ettıgın gunleri degerlendır . mesela 14.15.16.17 gunler se ovulasyonun 14.16.18. gunlerı degerlendırebılırsne degerlendır ( ilişkide sorunun yoksa tabı)
Canım bulabilirsen freely, onco med ya da bluewell testlerinden al inanılmaz hassaslar bunlar ovulasyon testi gibi olanlar çok belirsiz çıkabiliyor benim dediğim testlerde hemen ince çizgi belirirken bunlarda aynı böyle yok gibiydi ay hadi inşallah dualarımız seninle canım :)))dua edin canım inşallah ya
kesın gıdeyım doktoruma. benım agrılarımda bulantımda cogaldı.Her doktorun tarzi farkli sanirim.
Keseyi gorunce tamamini yaptirdi.
Sonra da her kontrolde kan ve idrar tahlili yapti.
Benim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorumbu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem
buldum yöntemAy canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun benim epey geçti bi haftadır kusmadim diyebilirim tabi bugün işyerinde içim dışıma çıktı arada vuruyor artık
kesın gıdeyım doktoruma. benım agrılarımda bulantımda cogaldı.
benım ovudan 2 gun sonra hafıfte basladı . bende resmen erken hamıleık belırtısıydı . ayy en kokrtugum şeyy diHerkeste farkli oluyor sanirim. Cok erken baslamis senin de.
Benim 10.haftaya kadar bir sey yoktu. O zaman basladi bulantilar. 16.haftada falan gecti. Ama suan yine basladi hem bulanti hem yanma.
Neyse ki hic kusmadim
Insallah bir an once gecer canim.
Bana da bu listeyi vermişti son gebelikte farklı birşey var mı görmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?