Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorum bu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem
Ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun benim epey geçti bi haftadır kusmadim diyebilirim tabi bugün işyerinde içim dışıma çıktı arada vuruyor artık

elmol sen mide bulantısı için ilaç kullanıyor musun midem çok bulanmaya başladı ya .. ilk zamanlardan daha fazla
Ay canım seninde mi başladı kızlar inşallah atlatin bu dönemi ben dramamine kullandım bi kere beni acayip sersem yaptı içmedim bi daha ama premesis vitamin ilacı hem bulantiyi da bastırdığı olmuştu kullandım ama tamamen geçiren hiçbişey yok arada serum yiyip toparladım şimdi daha iyiyim erken baslayanin erken geçiyo sanırım

Reactions: iiz
@Tubanusta canım 17 sinin o günkü fotosu var mı? Kızlar da bana beş dk sonra çek fotoyu dediler. Hakikaten Aslı işe beklemişin fotosu farklı oldu bende de. Sende Ümit var gibi 17sinde

ovu testınde kurallara uymazsan kafanı arıstırmaktan başka işe yaramıyor zaten

1. tam tamına saatınde yapacaksın
2. öğleden önce 11 - aksam 9 ( bbenım nerım öğlen 13:00-14:00 akşam 21:00 çonk lh gun içinde yükseliyor
3. ne kadar az sıvı o kadar sağlıklı test
4. 2. çizgi birbiriyle eşit koyulukta olmalı kı ovu zmnaı dıyelım ( her zaman pik yapmaz lh bazen silikten çatlar sen daha ovu gelmedı zannedersın bakarsın silinme olmus )

5. ovu testine iç rahatlığıyla guvenmen ıcın pik yapmalı ( yanı 2 çizgide en koyuyu yakalamalısın) sonrada silinmeli bu her zaman mumkun olmadıgı ıcın sana nerım ateş ölçmeyle bırlıkte takıp et

6- hepsini boşver ovunun olacagını tahmın ettıgın gunleri degerlendır . mesela 14.15.16.17 gunler se ovulasyonun 14.16.18. gunlerı degerlendırebılırsne degerlendır ( ilişkide sorunun yoksa tabı)

Kizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri ama elmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
Ya canım o bekleyen çizgide pembelik varsa hayırlısı diyorum ben :) sen meşgul et bizi keşke güzel olsun sonu sabah akşam bakarım ben senin testlerine inşallah nasibin gelmiştir canım bişey kalmamış 19 una da hadi hayırlısı

Kizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri ama elmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
1 test daha yap çizgi varsa kan ver canım. benım ilk testım bu kadardı . deger 26 çıktı. bu zamana kadar iğne etkisi mi kalır

böyle test yaparsan anlaşılmaz ki ancak canın sıkılır. aynı saatte yapamıyorsan eger tstlerde pik yapmıyorsa ateş ölçmeyi ihmal etme canım.çok koyudan sılıklesme olsa yorumlarızda ama sılık bır testte ki mınık farkı ayırt edemeyız canım.

sen strese sokuyorsun böyle kendını

Offf
Okulda beceremedim bu işi. Evde çok rahat her şeyi ayarlamak. Derslere koşturmak ayrı dert işlere koşturmak ayrı. İlk iş gününde patladı test işi. Kar tatilinden ve hafta sonu çok rahattım, saate uydum.

Ben bugünden değerlendireyim. Yarın bakalım nasıl çıkacak test ve ateş. Ateşte şu anda attış yok. Bugün için lafım. Bir de dediğin g
B
Belki bende hiç pik yapmayacak silik hali meğer benim pik halim olacak. İlk kez uygulamanın dez avantajı da bu.

dua edin canım inşallah ya
Canım bulabilirsen freely, onco med ya da bluewell testlerinden al inanılmaz hassaslar bunlar ovulasyon testi gibi olanlar çok belirsiz çıkabiliyor benim dediğim testlerde hemen ince çizgi belirirken bunlarda aynı böyle yok gibiydi ay hadi inşallah dualarımız seninle canım :)))

Benim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorum bu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem

Herkeste farkli oluyor sanirim. Cok erken baslamis senin de.
Benim 10.haftaya kadar bir sey yoktu. O zaman basladi bulantilar. 16.haftada falan gecti. Ama suan yine basladi hem bulanti hem yanma.
Neyse ki hic kusmadim
Insallah bir an once gecer canim.

Ay canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun benim epey geçti bi haftadır kusmadim diyebilirim tabi bugün işyerinde içim dışıma çıktı arada vuruyor artık
buldum yöntem

denedım ve oldu :)
Elcanki çözüm havuçta. hatta tabaga limon sık batır batır ye kraker gıbı dogra havucu hanı mezelık hazırlanır ya ...
ben d eişe yaradı nerdeyse kestı mıde bulantısını

benım ovudan 2 gun sonra hafıfte basladı . bende resmen erken hamıleık belırtısıydı . ayy en kokrtugum şeyy di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…