Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah her zaman ise yarar bende limon dilimleyip yedim kaç gece o limon bana mandalina portakal gibi geliyordu dudaklarım yandı çatladı

Daha var gibi cnm ya

benım ovudan 2 gun sonra hafıfte basladı . bende resmen erken hamıleık belırtısıydı . ayy en kokrtugum şeyy di

Ay benim de inan en kotktugum seydi.
Katlaniyor insan ne yapalim.

Limon mideyi buzup bulantiyi gideriyor derler.
Dograyip dograyip limon kemirdim ben :)
Zaten eksiye cok duskunum.

FreeSoull canım bu 17.gün

Buda 22.günüm cift yum yum oldu bu ay sanırım

Bu haftayıda bir doku bi bos degerlendirecegim

Reactions: iiz
inşallah erken gecıyordur . bu çok fena

Canim havucu fazla tuketmeyin diyolardi ilk haftalarda bende cok severim suyunu icmemistim biarastir istersen

passionete gecen ay dpo11 de ates dusmus . bugun dpo 11 desin .canım bu kadar sürmez iğne etkisi .bence guzel haber var. nasılsa bugunu de atlattın yarn sabah ki ateşine bak ve kokma canım kan ver. bence güzel haber var

Kızlar hamileler çok abartmadan Sarmısaklı tüketebilirmiş.topikte birisi üç diş birden yutmuş kanaması olmuş ama günde bir küçük bir diş Zararlı olmaz sanırım da bunu çiğneyecek miyiz yutacak mıyız kızlar

havuç a ve c vitamini ama niye fazla tüketmeyın dıyorlardı ki acaba
Hatirlamadim ama bi sayfada okudum bebise etki ediyormus a vitaminin fazlasi zararmis..cok yemedikten sonra bir iki taneden birsey olmaz sanirim.dr danisirsin canim.
@Ecrin ensar bebek_elif kansizlik icinde iyi diyor havuc.bir arastir dr danis istersen canim

İnsAllah canimm( Allah yardimcimiz olsjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…