Inşallah her zaman ise yarar bende limon dilimleyip yedim kaç gece o limon bana mandalina portakal gibi geliyordu dudaklarım yandı çatladıbuldum yöntem
denedım ve oldu :)
Elcanki çözüm havuçta. hatta tabaga limon sık batır batır ye kraker gıbı dogra havucu hanı mezelık hazırlanır ya ...
ben d eişe yaradı nerdeyse kestı mıde bulantısını
Daha var gibi cnm yaYaaaa
Kafam yine karışık.
Malum çalışırken saat tutturamiyirum. Saat 15.30 da bir bardak çay icmistim son kez wc ye çıktım ve bir daha bir şey İçmedim. Ama saat 17.00 de de test yapamadım. Saat eve yeni vardım. Bir test yaptım yani. Şimdi düne göre niye açıldı buuuuu
Kızlar yardımmmEki Görüntüle 1940464
şimdi senin çatladı mi canım. Tam.derdimin üstüne yazmışsın. Benim şu ana kadar en koyu bu oldu. Valla susuz bekliyorum test yapacam diye. Bugün sadece saat 17.00 yerine 18.20 oldu. Etkiler mi bilemem.Eki Görüntüle 1940464
benım ovudan 2 gun sonra hafıfte basladı . bende resmen erken hamıleık belırtısıydı . ayy en kokrtugum şeyy di
çatlamamış gibime geldi test yapmayı bıraktın mı
beklemiş testlerle yorum yapmak pek sağlıklı değil Eşit koyuluğu sen gördün mü
inşallah erken gecıyordur . bu çok fenaAy canım seninde mi başladı kızlar inşallah atlatin bu dönemi ben dramamine kullandım bi kere beni acayip sersem yaptı içmedim bi daha ama premesis vitamin ilacı hem bulantiyi da bastırdığı olmuştu kullandım ama tamamen geçiren hiçbişey yok arada serum yiyip toparladım şimdi daha iyiyim erken baslayanin erken geçiyo sanırım
Canim havucu fazla tuketmeyin diyolardi ilk haftalarda bende cok severim suyunu icmemistim biarastir istersenbuldum yöntem
denedım ve oldu :)
Elcanki çözüm havuçta. hatta tabaga limon sık batır batır ye kraker gıbı dogra havucu hanı mezelık hazırlanır ya ...
ben d eişe yaradı nerdeyse kestı mıde bulantısını
Ovu testinde tam pik gormek icin sag taraftaki cizginin soldan daha belirgin olmasi gerekiyor diye biliyorum canim..yapmayi birakma devam ediyorsanEki Görüntüle 1940492FreeSoull canım bu 17.gün
Buda 22.günüm cift yum yum oldu bu ay sanırım
Eki Görüntüle 1940495
Bu haftayıda bir doku bi bos degerlendirecegim
havuç a ve c vitamini ama niye fazla tüketmeyın dıyorlardı ki acabaCanim havucu fazla tuketmeyin diyolardi ilk haftalarda bende cok severim suyunu icmemistim biarastir istersen
Bu işte ben de yeniyim ama 17 de olmuş olabilir. Az önceEki Görüntüle 1940492FreeSoull canım bu 17.gün
Eki Görüntüle 1940495
Cnm yapmaya devam et tabi günaşırıya da bana sanki yeni koyulaşıyor gibi geldiEki Görüntüle 1940492FreeSoull canım bu 17.gün
Eki Görüntüle 1940495
Hatirlamadim ama bi sayfada okudum bebise etki ediyormus a vitaminin fazlasi zararmis..cok yemedikten sonra bir iki taneden birsey olmaz sanirim.dr danisirsin canim.havuç a ve c vitamini ama niye fazla tüketmeyın dıyorlardı ki acaba
Tamm canım devam edecegim inşCnm yapmaya devam et tabi günaşırıya da bana sanki yeni koyulaşıyor gibi geldi
Pik olmadı daha birbirine yakın oluyor ama pik zamanını kacırıyorm sanırımOvu testinde tam pik gormek icin sag taraftaki cizginin soldan daha belirgin olmasi gerekiyor diye biliyorum canim..yapmayi birakma devam ediyorsan
Sende mi 6. Haftada basladin? Ya benimki 5 bucuktan berii devam ediyor.. bi haftadir kotuyum hemen hemenAy canım kıyamam yaa Allah yardımcın olsun benim epey geçti bi haftadır kusmadim diyebilirim tabi bugün işyerinde içim dışıma çıktı arada vuruyor artık
Bende yaparken boyle gordummu oldu sanirdim birakmadan devam edersen emin olabilirizPik olmadı daha birbirine yakın oluyor ama pik zamanını kacırıyorm sanırım
İnsAllah canimmHerkeste farkli oluyor sanirim. Cok erken baslamis senin de.
Benim 10.haftaya kadar bir sey yoktu. O zaman basladi bulantilar. 16.haftada falan gecti. Ama suan yine basladi hem bulanti hem yanma.
Neyse ki hic kusmadim
Insallah bir an once gecer canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?