Bende sodaya limon sıkıyorumbuldum yöntem
denedım ve oldu :)
Elcanki çözüm havuçta. hatta tabaga limon sık batır batır ye kraker gıbı dogra havucu hanı mezelık hazırlanır ya ...
ben d eişe yaradı nerdeyse kestı mıde bulantısını
Ay hadi insAllah.. bata kadar teste devam mi edeceksin?? Yavas yavas koyulasmaya baslarsa bu is tamammmm.. iyi seyler hissediyorummm olcakkkKizlar silik cizgilerimle bile cok mesgul ettim sizleri ama @elmol sormustun ya bekleyince nasil oldu diye eve geldim durum bu şuan. Ustteki beklemis hali. Alttaki sabahki hali.
Ayy sarımsağı yiyemem ben öyle:/ neye iyi geliyormuş?Kızlar hamileler çok abartmadan Sarmısaklı tüketebilirmiş.topikte birisi üç diş birden yutmuş kanaması olmuş ama günde bir küçük bir diş Zararlı olmaz sanırım da bunu çiğneyecek miyiz yutacak mıyız kızlar
tansiyonu dengeliyor. bır de rahımde bebege zararlı bakterıler varsa onları öldürüyormus. ben gunde 1 tane yıyorum.Ayy sarımsağı yiyemem ben öyle:/ neye iyi geliyormuş?
Havucun özelliği bileşimindeki karoten yani provitamin A’dır. Bu vitaminin eksikliğinde gece görmek güçleşir, cilt kurur, yüzde zamansız çizgiler belirir, koku alma duyusu zayıflar. Mide özsuyu eksikliği, ağızda kuruluk, saçta kuruluk ve kırılma gibi belirtiler de olasılıkla A vitamini eksikliğinden meydana gelir. Günde 1 bardak havuç içmekle bütün bu rahatsızlıklar ortadan kalkar.Canim havucu fazla tuketmeyin diyolardi ilk haftalarda bende cok severim suyunu icmemistim biarastir istersen
buldum canım ben bırı yazmıs ama hıcbır acıklama yok nee dayanarak yazmıs o da bellı degl. ama şöyle bir bilgi varHatirlamadim ama bi sayfada okudum bebise etki ediyormus a vitaminin fazlasi zararmis..cok yemedikten sonra bir iki taneden birsey olmaz sanirim.dr danisirsin canim.
@Ecrin ensar bebek_elif kansizlik icinde iyi diyor havuc.bir arastir dr danis istersen canim
Vajinal enfeksiyonAyy sarımsağı yiyemem ben öyle:/ neye iyi geliyormuş?
Amin inşAllah canımBende yaparken boyle gordummu oldu sanirdim birakmadan devam edersen emin olabilirizbebis olsun insallah sonunda :)
Geçen ay da Bayağı Gecikmiş ovu istersen zorlama daha fazla belli ki problem var önce onu çözmeli kontrol ne zamandı adet biti mi mi gideceksinVeson ayı boş geçirmek içime sinmiyo ama 3 ilişki var 3ünde de kanama var ovu yu yakalıcam diye kasmasam mı
Tamam canım bir gelişme olursa haber ederim. İnşallah canım ya valla nedense bende öyle bir his yok.passionete canim tablon da oncekilere gore umut verici:) heyecan yaptim iki gundur seni takip ediyorum.. bi haber olursa beni de etiketleeee.. yaptigin testlere falan
yok smear vermeye gidicem ama perşembeye kdr gitmem mümkün diil belki cmt ye bile kalabilirGeçen ay da Bayağı Gecikmiş ovu istersen zorlama daha fazla belli ki problem var önce onu çözmeli kontrol ne zamandı adet biti mi mi gideceksin
Pik olmadı daha birbirine yakın oluyor ama pik zamanını kacırıyorm sanırım
canim henüz pozitifi yakalayamadin ama gün aşırı calismalari ihmal etme
Çiğneyip mi yutuyorsun:Otansiyonu dengeliyor. bır de rahımde bebege zararlı bakterıler varsa onları öldürüyormus. ben gunde 1 tane yıyorum.
bir de hamilleikte parazit ilacı kullanılamazmıs bebege zararlıymıs bu sorunu olanlara sarımsak ıyı gelıyormus . sarımsak ve kabak çekirdeğiVajinal enfeksiyon
evet bu ay ılk defa bugun ölçmüş ve pozitif girmişVeson benanasiyenin tablosuna baktın mı hiç pozitif girmiş teste ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?