Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa boyle bilgilerinjz olursa beni de bilgilendirinnn:))
tabii şekerimsen yeterki kendini üzme stres yapma

sen bu perşembe kalp atısı ıcın gıdceeksın cuma da yolcusun degıl mı ..? ben de perşembe gıdeyım kalp atışı için 6. haftaya gırmıs oluyorum nasılsa

Sende mi 6. Haftada basladin? Ya benimki 5 bucuktan berii devam ediyor.. bi haftadir kotuyum hemen hemen
Ben kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beni

hesabı pasif ban yemiş . demek ki testte bugun gördü ama siteye giremedi. işe bakın tam öğren o gün siteye gireme ne kötu ya

inşallah bebegi vardır
Bence banlanmamış kendisi Hesabını kapatmış olsa gerek en son 2 ocakta girmiş ve ateş topiğine Yazmış bir daha da kk ya girmemiş

Ben bu ay çok az relg oldum acaba bi doktora gidip bebek işine öyle mi başlasam sanki biraz iltihap var gibi hissediyorum

Ben bu ay çok az relg oldum acaba bi doktora gidip bebek işine öyle mi başlasam sanki biraz iltihap var gibi hissediyorum
primolut kullanmıştın ya belki onla alakalıdır canım ben balayında kullanmıştım ama 4 yıl oluyo unuttum gitti valla nasıl olmuştum iltihap sende de bitmek bilmeyen sorundu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…