Yaa boyle bilgilerinjz olursa beni de bilgilendirinnn:))bir de hamilleikte parazit ilacı kullanılamazmıs bebege zararlıymıs bu sorunu olanlara sarımsak ıyı gelıyormus . sarımsak ve kabak çekirdeği
Elcanki
ekmegın arasına koyuyorum ekmekle yyorum. ısırarak . evet ben çiğneyerekÇiğneyip mi yutuyorsun:O
Helal vallaa sonrasinda kalan koku beni mahvediyor bi de mideyi yakıyorekmegın arasına koyuyorum ekmekle yyorum. ısırarak . evet ben çiğneyerek
tabii şekerimYaa boyle bilgilerinjz olursa beni de bilgilendirinnn:))
havucu dene bır bak bana ıyı geldı tamamane gecmedı ama ıyıce hafıflettıBende sodaya limon sıkıyorum
ekmekle yıyınce sıfır koku.ben de normalde yemem ama bebek için ne yapalım artık ilaç niyetine .Helal vallaa sonrasinda kalan koku beni mahvediyor bi de mideyi yakıyor
Aynen ya B BenanAsiye güzel haber mi var yoksaVeson benanasiyenin tablosuna baktın mı hiç pozitif girmiş teste ama
hesabı pasif ban yemiş . demek ki testte bugun gördü ama siteye giremedi. işe bakın tam öğren o gün siteye gireme ne kötu yaAynen ya B BenanAsiye güzel haber mi var yoksa
B BenanAsiye cnm ff in intro dan bize yaz :))hesabı pasif ban yemiş . demek ki testte bugun gördü ama siteye giremedi. işe bakın tam öğren o gün siteye gireme ne kötu ya
inşallah bebegi vardır
Ben kalp atışı için gitmeden başladı yaklaşık 5+ larda 12 bitti hafifledi ama bugün güzel yokladı beniSende mi 6. Haftada basladin? Ya benimki 5 bucuktan berii devam ediyor.. bi haftadir kotuyum hemen hemen
2 ocaktan beri girmemis ki.hesabı pasif ban yemiş . demek ki testte bugun gördü ama siteye giremedi. işe bakın tam öğren o gün siteye gireme ne kötu ya
inşallah bebegi vardır
Bence banlanmamış kendisi Hesabını kapatmış olsa gerek en son 2 ocakta girmiş ve ateş topiğine Yazmış bir daha da kk ya girmemişhesabı pasif ban yemiş . demek ki testte bugun gördü ama siteye giremedi. işe bakın tam öğren o gün siteye gireme ne kötu ya
inşallah bebegi vardır
bilmiyorum ki üyeliği pasif gözüküyo ama döner mi geri aramızaAynen ya B BenanAsiye güzel haber mi var yoksa
primolut kullanmıştın ya belki onla alakalıdır canım ben balayında kullanmıştım ama 4 yıl oluyo unuttum gitti valla nasıl olmuştum iltihap sende de bitmek bilmeyen sorundu dimiBen bu ay çok az relg oldum acaba bi doktora gidip bebek işine öyle mi başlasam sanki biraz iltihap var gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?