Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevap yazmış canm intro bölümüne ff de senden yardım istiyor
Intro: ( B BenanAsiye )

merhaba arkadaslar.
sonunda size ulasabildim:). insallah bu sefer intro diyye dogru yere yaziyorumdur.

ben kendi hesabimi pasif yaptim. suanda acmak istiyorum mesaj attim ama hala acmadilar. biriniz muneye yazabilir misiniz? ricaen. hesabimi actirmak icin bir numara verdiler oraya telden mesaj attim. ama hala geri dönmediler. mune nin haberi olsa belki bakar hemen.

evet testte pozitif gördüm sizinle paylasmak icn sabirsizaniyorum.

mesajlarinizi görüyorum baska bir kanaldan. ayaklarim hala yerde degil. cok sükür bin sükür.

primolut kullanmıştın ya belki onla alakalıdır canım ben balayında kullanmıştım ama 4 yıl oluyo unuttum gitti valla nasıl olmuştum iltihap sende de bitmek bilmeyen sorundu dimi
Evet hep başımın belası kaşıntı falan yok ama sarımsı bulanık bi akıntı var sanki dünden beri

Ff yi eşimin telefona yükledim giriş yapmayida başardım mail adresimden kullanıcı adı ve şifremi buldum :) bide alarm kurup ateş ölçmeye başlayayım artık bugün eşimin is arkadaşı baba oldu eşi Doğum yaptı inşallah ona hayırlı olsuna giderken bende hamile olurum yoksa gitmeyecem galiba bebeğimiz yok diye nazarım değer diye düşünürler diye hiç bi bebeği sevmiyorum artık bebek bakmaya da gitmiyorum

İnşallah bir an önce görürsün cnm. Senin testin koyuluğu güzel gidiyor maşallah. Çalışma var mıydı? Tablona bakmadım karşılaştırmak için. eli kulağındaysa diye düşündüm.
En son cumartesi sabah calısma oldu bugünde calısalım dedik bir türlü olmadı anlamadım fazla calısmakdan performansı gitti sanırım sabaha gene deyecez

B BenanAsiye canım tebrik ederim cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.ne zamandan beri deniyordun bu ay ozel birsey yaptın mı gelince hepsini yaz

Kızlar bi kişi daha hesabını kapatmıstı dondugunde hamileydi ama sanırım kimyasal olmustu kkyı bırakmakta fayda var sanırım topluca terk edermişiz burayı

Öğretmen olan arkadaşlar öğrenci listelerinde genelde çift isim var dimi söyle akrabaların son nesil isimleri düşünüyordum şimdi çocuklar hep iki isimli Allah nasip eder evlatlarım gelirse tek isim koyacağım inşallah

Öyle düşünme canım ya. Niye nazar değsin. Moralini bozma lütfen. Hepimiz sadece zamanımızı bekliyoruz. Umutsuzluk yok...

Reactions: iiz
B BenanAsiye introdan yazmışsın. Gözün aydın canım. Ateş tablosu benim tablomun altına gelen hamile kalıyor. Çok enteresan. Elcanki nin tablosu benimkinin altında idi o hamile kaldı. Onunki gitti asiye kaldı. Neslihaann canım sırada senin tablon var. Inşallah senle beraber öbür ay ikimiz hamile oluruz.. Umutsuz olma ben sana inanıyorum ablacım.. Inşallah pozitifi görecez tekrar.. Veson da dahil... Hepimize nasip etsin Rabbim.. passionete kuzum sana ilk ben yazdım ama herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Gözardı mı ettin beni yoksa.. Valla şaşkınım dünden beri canım sıkıldı.yazmak istedim artık...

Canım benim senin mesaj arada kaynamış. Uykum kaçtı mesajların içine girince gördüm kusura bakma. Allaha şükür kürtajdaki gibi ağrım sızım olmadı. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Bugün işe bile gittim ablacım.. Sadece kafamda bebeğimi bu polipler yüzünden mi kaybettim sorusu var. Kontrole gittiğimde doktora soracam. Öbür doktor büyük hata imiş. Keşke bu doktoru 2015 Aralık ayında hiç bırakmasaymışım.nasip böyle imiş..
Canım benim senin mesaj da arada kaynamış kusura bakma. Kendine iyi bir doktor bul.çünkü doktor çok önemli. Bak ben kaç aydır boşa kürek çekiyormuşum. Bebeğimi bile kaybettim. Inşallah öbür doktor yüzünden değildir yoksa ahirette iki elim o doktorun yakasında olacak.. Inşallah herşey yoluna girer canım. Kendini üzme ve yıpratma. Önce sağlığına kavuş bebiş ardından gelir nasıl olsa..

20972. Sayfa.. Herkes var bir ben yokum yazdıklarının arasında. Benim mesajımı sadece beğenmişsin... Gebelik heyecanına veriyorum

Ablacim inan sene sonu oldugu icin okadar yogunum ki evrak karne hazirliklari falan. Dun tum gun okuldaydim. Ve yazilanlarin cogunu sadece beğenebildim anca sorulara cevap vermeye calistim. Eger sana cevap yazmadiysam kasitli degil inan ama muhakkak begenmeye calistim mesajlari. Hatta aksam gelince bile kadar okul işlerimi yaptim. Hala uyaginim anca girdim. Seni goz ardi eder miyim hic ben bu arada Neslihaann benim suan hosuma gitmeyen durum ogretmen olarak gercekten herkeste 2 isim var ve cogu cok uzun tum evraklari hazirlarken cocugum olursa tek isim vericem dedim. Mesela isim abdullah ibrahim bilmemne oglu ama yaz yaz bitmiyor hele kızlarda durum daha vahim sedanur fatmagul yerebatmazlar bir de evlenince kizlik soyadini kullansa durum evlere şenlik. Esim de bana yardim ederken bu ne ya diyor. Bari soyadi kisa olsa anliycak insan ama destan gibi diyor.

Ay ablacim benim gebelik heyecani mi yasiycaz mi acep o duygulari gercekten dun o kadar etiket ve alintilama yapildiki saolun destekleriniz icin allah razi olsun arada kaynamistir. Özür dilerim

Esim tek ben cift isim koymak istiyorum dusunmeye basladim simdi dusuncelerinizden :) ilerde zorluk cekmesini istemem :)

çok sevindimm geçen gün nerelerdesin yazıcaktım hesabını pasif görünce uzaklaşmak istediğini düşündüm iyi ki bakmışım tablona B BenanAsiye

Cevap yazmış canm intro bölümüne ff de senden yardım istiyor
Mune B BenanAsiye arkadaşımız üyeliğini aktifleştirmek istiyor yardımcı olur musun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…