Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn.
Mesajı sadece beğenip geçmiştim sitemleri görünce geri döndüm cevap verme Gereği duydum.bir de ben papara yemeyeyim

Kizlaaaaqaar
Ateş 36.9 :/
Ve dün çalışamadık. Eşim babası ile ilgilenmek durumunda kaldı acil bir durum. Gelince de keyfi yoktu. Ben de ovu testleri yüzünden daha vardır dedim ve bugün ateş fırladı. Kismetten öte yol yok. Haftalarca bir gün için uğraş onu da kaçır...
Olacak olsaydı bana hiçbir engel çıkmaz o ilişki olur o bebek de gelirdi herhalde. Hiçbir şey bu kadar zor olmamalı ya... vallahi billahi bu kadar zor olmamalı. ... yemedigim acı şey yok bu uğurda. Ama yol yani yok

Cnm bugünü değerlendir aynen Dediğin gibi olacak olursa bugünkü ilişki ile de olur .senin ovu testlerin gerçekten bizi yanılttı ama belki de çatlamamıştır ya dur bakalım Yarınki Ateş'i de görelim

Eklentiler

• PicsArt_01-17-07.57.14.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 60
Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler

Valla ates duser dedim ama yukselmis test ise ayni
Sanki dünkü teste göre bi tık daha belli canım hadi bakalım hayırlısı 19una ne kaldı valla heyecn yaptm bende

Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler

Test aynı değil bence test daha belirgin bi anda kıpkırmızı olmuyo tabi ama bana belirgin geldi hadi hayırlısı biraz daha beklesin daha netleşir o canım beş dakikadaki sonuç deniyor ama yirmi dakikada falan güzel netlesiyor başlarda hayırlısı olsun bakalım :)

belki anlık yükaeliştir gerçi bnm canım ozaman daha çok sıkılıo döngü çok uzuyo diye :)

kızlar akşam ki çalışmada yine kanama vardı daha az tabi ama yine de vardı
ben bu kanamadan geriliyorum heralde okdr uzun zaman yatakta oyalandım ki bi türlü hazır olamadım yine kanıcak korkusu sardı beni

kızlar ovulasyonda yazmıştım hatırlayanlar olabilir :) bugun 22. günümdeyim . ateş tablom şöyle ( yıldızlar ilişki olan günler )

1.gün-unuttum
2.gün-35.7
3.gün-35.7
4.gün-35.6
5.gün-unuttum *
6.gün-36.0
7.gün-uyudum *
8.gün35.9
9.gün-35.6*
10.gün-35.6
11.gün-35.7 *
12.gün-35.9
13.gün-35.3 *
14.gün-35.6
15.gün-35.7*
16.gün-36.0
17.gün-36.1
18.gün-36.2
19.gün-36.1
20.gün-36.2*
21.gün-36.0*
22.gün-36.1

kızlar ovulasyondan önce düzenli bi ilişki oldu , ovulasyondan 2 gün sonra arada 4 gün boşluk oldu malesef. bu tabloya göre umarım gebe kalmışımdır.göğüs uçlarım çok acıyor ama geçen ay da vardı sadece bu ay biraz daha fazla ..

passionete cnm hayirli olsun :) bence artik bu hamilelik poZitifi:) igne etkisi gecmistir. heyecanla kan testini bekliyoruz. bat günü yaptir kani bencede

FreeSoull cnm anlik bi yükseliş olabilir. senin ovu testinde hic pozitifi yakalamadik ki. eğer olaki ates düşmezse yükselirse o zaman ovu olmus olur eğer öyle bi durum olursa gelecek ay günde 2 ovu testi yap sabah aksam. bi de bu aksam bi calisma yap nolur nolmaz.

15. Gün çalışmalar güzel bat a daha var hadi hayırlısı

Amin canim insallah oglanin tek kizin cift dusunuyorum bakalim daha cok var..
Test icinse soyle dusunuyorum..bozuk olsaydi ardarda boyle cikmazdi silik ciktigina gore var birseyler Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin..elmolun dedigi gibi farkli bir marka bulsan birde onla denesen kesinlesir..insallah vardir kimyasalim var diyince evet haklisin ufaklarda ogrenip stres yapmakta sikintili.bugunlerde kendine dikkat et agir tasima uzanma ayaklarini sicak tut tatlim.hakkinda hayirlisi olsun insallah canim.

Yok canım cumartesi gideceğim doktora.. o zaman 6 +4 oluyo benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…