Bunalmıştı uzaklaşmak istemişti XXYYXXYBenimde aklima geldi o ..kizipmi kapatti yoksa uzaklasmakmi istedi merak ediyordum..insallah guzel hbrle doner :)
Aminn.B BenanAsiye introdan yazmışsın. Gözün aydın canım. Ateş tablosu benim tablomun altına gelen hamile kalıyor. Çok enteresan.Elcanki nin tablosu benimkinin altında idi o hamile kaldı. Onunki gitti asiye kaldı. @Neslihaann canım sırada senin tablon var. Inşallah senle beraber öbür ay ikimiz hamile oluruz.. Umutsuz olma ben sana inanıyorum ablacım.. Inşallah pozitifi görecez tekrar.. Veson da dahil... Hepimize nasip etsin Rabbim.. passionete kuzum sana ilk ben yazdım ama herkese yazmışsın bir bana yazmadın. Gözardı mı ettin beni yoksa.. Valla şaşkınım dünden beri canım sıkıldı.yazmak istedim artık...
Cnm bugünü değerlendir aynen Dediğin gibi olacak olursa bugünkü ilişki ile de olur .senin ovu testlerin gerçekten bizi yanılttı ama belki de çatlamamıştır ya dur bakalım Yarınki Ateş'i de görelimKizlaaaaqaar
Ateş 36.9 :/
Ve dün çalışamadık. Eşim babası ile ilgilenmek durumunda kaldı acil bir durum. Gelince de keyfi yoktu. Ben de ovu testleri yüzünden daha vardır dedim ve bugün ateş fırladı. Kismetten öte yol yok. Haftalarca bir gün için uğraş onu da kaçır...
Olacak olsaydı bana hiçbir engel çıkmaz o ilişki olur o bebek de gelirdi herhalde. Hiçbir şey bu kadar zor olmamalı ya... vallahi billahi bu kadar zor olmamalı. ... yemedigim acı şey yok bu uğurda. Ama yol yani yok
Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah ponciklerEsim tek ben cift isim koymak istiyorum dusunmeye basladim simdi dusuncelerinizden :) ilerde zorluk cekmesini istemem :)
Valla ates duser dedim ama yukselmis test ise ayni
Sanki dünkü teste göre bi tık daha belli canım hadi bakalım hayırlısı 19una ne kaldı valla heyecn yaptm bendeTabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler
Hayirlisi canim aynen.Sanki dünkü teste göre bi tık daha belli canım hadi bakalım hayırlısı 19una ne kaldı valla heyecn yaptm bende
Test aynı değil bence test daha belirgin bi anda kıpkırmızı olmuyo tabi ama bana belirgin geldi hadi hayırlısı biraz daha beklesin daha netleşir o canım beş dakikadaki sonuç deniyor ama yirmi dakikada falan güzel netlesiyor başlarda hayırlısı olsun bakalım :)Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler
hadi inşallah canım bende batı bekleme taraftarıyım bu arada :)Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler
belki anlık yükaeliştir gerçi bnm canım ozaman daha çok sıkılıo döngü çok uzuyo diye :)Kizlaaaaqaar
Ateş 36.9 :/
Ve dün çalışamadık. Eşim babası ile ilgilenmek durumunda kaldı acil bir durum. Gelince de keyfi yoktu. Ben de ovu testleri yüzünden daha vardır dedim ve bugün ateş fırladı. Kismetten öte yol yok. Haftalarca bir gün için uğraş onu da kaçır...
Olacak olsaydı bana hiçbir engel çıkmaz o ilişki olur o bebek de gelirdi herhalde. Hiçbir şey bu kadar zor olmamalı ya... vallahi billahi bu kadar zor olmamalı. ... yemedigim acı şey yok bu uğurda. Ama yol yani yok
15. Gün çalışmalar güzel bat a daha var hadi hayırlısıkızlar ovulasyonda yazmıştım hatırlayanlar olabilir :) bugun 22. günümdeyim . ateş tablom şöyle ( yıldızlar ilişki olan günler )
1.gün-unuttum
2.gün-35.7
3.gün-35.7
4.gün-35.6
5.gün-unuttum *
6.gün-36.0
7.gün-uyudum *
8.gün35.9
9.gün-35.6*
10.gün-35.6
11.gün-35.7 *
12.gün-35.9
13.gün-35.3 *
14.gün-35.6
15.gün-35.7*
16.gün-36.0
17.gün-36.1
18.gün-36.2
19.gün-36.1
20.gün-36.2*
21.gün-36.0*
22.gün-36.1
kızlar ovulasyondan önce düzenli bi ilişki oldu , ovulasyondan 2 gün sonra arada 4 gün boşluk oldu malesef. bu tabloya göre umarım gebe kalmışımdır.göğüs uçlarım çok acıyor ama geçen ay da vardı sadece bu ay biraz daha fazla ..
evet canım 8 günüm var bekliyorum hayırlısıyla15. Gün çalışmalar güzel bat a daha var hadi hayırlısı
Amin canim insallah oglanin tek kizin cift dusunuyorum bakalim daha cok var..Tabii siz bilirsiniz canim tarcih meselesi ben dusunmem ama. Isimleri ile hayirli evlatlar olsunlar insallah poncikler
Yok canım cumartesi gideceğim doktora.. o zaman 6 +4 oluyo benim..tabii şekerimsen yeterki kendini üzme stres yapma
sen bu perşembe kalp atısı ıcın gıdceeksın cuma da yolcusun degıl mı ..? ben de perşembe gıdeyım kalp atışı için 6. haftaya gırmıs oluyorum nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?