- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Düşüş devam ederse adet gelir gibi yarın bakalım ateş kaç çıkacak
Yarınki ateşini de gör öyle yap testi yükselirse ilk idrar ile yaparsın inşallah güzel haberlerle grlBugun test yapma gunumdu ama dususu gorunce onu bile yapmadim sabah. Icimden gelmedi. Belki bu gece yaparim test ama hic umudum yokCok sag ol yanitin icin.
Yarınki ateşini de gör öyle yap testi yükselirse ilk idrar ile yaparsın inşallah güzel haberlerle grl
Adete yakında bazen böyle çıkıyor canım bnde de oluyorduAdet, ovulasyon, ateş, dpo hepsi birbirine girdi. Sıvıya falan dikkat etmeden ovu testi yaptım ne bu şimdi yorumlayacak varsa beri gelsinVeson
Adete yakında bazen böyle çıkıyor canım bnde de oluyordu
Pozitif değil bence neden tablona + girdin?pko luyum ben.ben de adet öncesi sonrası hep silik çıkardı.hormonların düzene girmemiş olabilirBende hiç olmadı kuzum yaa.. ne olacaksa olsun artık da önümüze bakalım dedikçe saçmalıyor döngü
Pozitif değil bence neden tablona + girdin?pko luyum ben.ben de adet öncesi sonrası hep silik çıkardı.hormonların düzene girmemiş olabilir
En kısa zamanda düzelecek canım insAllahBende hiç olmadı kuzum yaa.. ne olacaksa olsun artık da önümüze bakalım dedikçe saçmalıyor döngü
İLAÇ biteli kaç gün oldu cnmAdet, ovulasyon, ateş, dpo hepsi birbirine girdi. Sıvıya falan dikkat etmeden ovu testi yaptım ne bu şimdi yorumlayacak varsa beri gelsinVeson
Devlette de yapılıyor,özelde de yapılıyor.özel bir spatula ile Rahim ağzından süprüntü,salgılar alınıp 5cmlik bir camın üstüne konuyor. 15-20sn sürüyor acı ağrı yok.doğumdan 40gün sonra smear yaptırmak gerekiyor.dr un söylemiş olmalıydı.Kizlar sorum olcakti,
Ben hic smear testi yaptırmadım. Nerde yaptiriyoruz?? Ucretli mi özel hastanelerde ve can yakiyor mu?? Ha bide dogum sonrasi olabiliyo mu
Yok canim soylemedi.. ptesi arayip randevu alayim ozmnDevlette de yapılıyor,özelde de yapılıyor.özel bir spatula ile Rahim ağzından süprüntü,salgılar alınıp 5cmlik bir camın üstüne konuyor. 15-20sn sürüyor acı ağrı yok.doğumdan 40gün sonra smear yaptırmak gerekiyor.dr un söylemiş olmalıydı.
İLAÇ biteli kaç gün oldu cnm
Ayy ins canim ya valla kaç test yaptım yarın sabah daha koyu çıkar inshamilesinnnnn
Ayy ins canim ya valla kaç test yaptım yarın sabah daha koyu çıkar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?