• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2017-12-25_19.31.33.webp

Veson Veson ve tüm kızlar.. Yorum plsss...

Dun gece bizim evde kardes krizi vardi. Oglum basladi "Allah niye hala kardesimi vermedi? Benim hic kardesim yok. Artik gelme zamani gelmistir".... Vs vs cumleler. Hadi gelde anlat.
Gaipten bir mesaj gibi duruyor.çakılmaya devam...
Kızlar ben kontrole gittim benim yımırta çatlamışş teyit edildi :KK8:
Umarım kavuşursun kuzuna.
Tamam cnm hiç çaktırmam :p bir pazar geçirdik öfff bir efsane :KK49: benim libido tavan yapmıştı. pazar günü kesin çatlamıştır cnm benim taş yumiş.
De hele anlat şu efsane geceyi.anlat yakında ihtiyaç olacak.
Cıkkks olmamış ;ama eli kulağında.

Gaipten bir mesaj gibi duruyor.çakılmaya devam...

Umarım kavuşursun kuzuna.

De hele anlat şu efsane geceyi.anlat yakında ihtiyaç olacak.

Cıkkks olmamış ;ama eli kulağında.
yumurta o gece çatlamadıysa bu ay çatlamaz o derece çıldırmışım yani :) çok ayrıntıya inipte ceza almaya niyetim yok yavrum :P ihtiyacın oldugunda, doğaçlama plansız spermlerin akışına bırak kendini:KK71: ateş tam anlamıyla yükselemedi bu ay çatlamadı mı ne ?

yumurta o gece çatlamadıysa bu ay çatlamaz o derece çıldırmışım yani :) çok ayrıntıya inipte ceza almaya niyetim yok yavrum :p ihtiyacın oldugunda, doğaçlama plansız spermlerin akışına bırak kendini:KK71: ateş tam anlamıyla yükselemedi bu ay çatlamadı mı ne ?
Dün olmamış neyse isabet olmuş ateş de ciddi yükseliş Yok bugün yine libidoşar yükselsin:)

Dün olmamış neyse isabet olmuş ateş de ciddi yükseliş Yok bugün yine libidoşar yükselsin:)
çok olsun istedim amma velakin olmadı cnm :P yarın, diğer gün yükselse de pazara çekiyor cnm bundan sonraki ilişki birşeye yaramaz sankim yarar mı cnm :KK57: gerçekten bilmediğimden soruyorum.

çok olsun istedim amma velakin olmadı cnm :p yarın, diğer gün yükselse de pazara çekiyor cnm bundan sonraki ilişki birşeye yaramaz sankim yarar mı cnm :KK57: gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Çizginin yerini Bundan sonraki ateşin seyri belirleyecek.küçük küçük yükselirse dediğin gibi olur.üç gün üstüste 36.8 girerek tekrar dene bakalım.

Back
X