Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.rabbim kullandığın vitaminleri vesile etsin inşallah ablacım,
hayırlısıyla ol desin olsun..
sizler benim için özelsiniz
bu yola beraber çıktık
beraber nihayete erdireceğiz inşallah..
Veson
İnşallah cnm.bu ikinci yumurtamı acaba? Öbür ovuda eşit çıkmıştı.bunun anlamı nedir?çift yumurtamı çatlıyor bu ay.. Kafam çorba oldu.tablomabaktınmı canım?
Cnm ne zaman vereceksin kanı ne zaman çıkacak sonuçAminnn Mutlu yıllar canımm :))
Cnm ne zaman vereceksin kanı ne zaman çıkacak sonuç
Benim ovu yine koyu çıktı cnm.. Sen ovu yaptın mı birdaha,?Dün 18:30 gibi vermiştim 24 saat dolsun bari diye bekliyorum catlicam zaten az kaldı 19:30 gibi belli olur
Ff adet tarihini ne gösteriyor cnm..?kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum. İnşlh artmıştır..Dün 18:30 gibi vermiştim 24 saat dolsun bari diye bekliyorum catlicam zaten az kaldı 19:30 gibi belli olur
Ff adet tarihini ne gösteriyor cnm..?kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum. İnşlh artmıştır..
cibi35 beni de mutlaka etiketle canim. disaridayim her an bakamiyorum. meraktan da catliyorum.
Olacak inşallah olacak bu sene demirbaşlar hep hamile kalsın inşallahOlmamış kuzum yaa daha ugrasacakmissin benimle :))
insallah ocak da gelecek canim...Kızlar maalesef iğne etkisiymis değer 5 çıktı ama yılmak yok mücadeleye devamm :))
Inşallah olacak cnm.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..Kızlar maalesef iğne etkisiymis değer 5 çıktı ama yılmak yok mücadeleye devamm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?