Devlet hastanesi Yok mu merak ederiz:))İnsallah :)
Kan testi cok pahali ozelde. O yuzden yaptimayacagim. Yarin olsun bakalim :)
Cnm devlet ille de regl gecikmesi diyor. Yalan soyleme becerim de yok hani...Devlet hastanesi Yok mu merak ederiz:))
Hadi hayırlısıCnm devlet ille de regl gecikmesi diyor. Yalan soyleme becerim de yok hani...
Ozelde de 75tl canim. Ucmus durumdalar. Yarin olsun da idrar da koyulasirsa hasteneye giderim.
Amin canim.Hadi hayırlısı
Hadi inşlh canım ya..merakta koyma bizi.Arkadaslar sanirim hamileyim :)
2farkli markadan toplam 3 test yaptim. 3unde de silik t cikti. Fotografta cikmiyor o nedenle eklemiyorum. Yarina iyice netlesir :) yari ola hayrola :)
maşallah ne kadar erken belli oluyor senin bebiş.hiç merakta bırakmıyor anneciğini :)saat 1 de yine test yaptim. onda da t silik cikti
dpo5
Amin canim.Hadi inşlh canım ya..merakta koyma bizi.
Dünde benim ovu silik gibiydi biraz. Öğlen yaptım koyu çıktı.. Bişey anlamadım bu işten :))
Fotoda belli olmuyor canim silik cunku.maşallah ne kadar erken belli oluyor senin bebiş.hiç merakta bırakmıyor anneciğini :)
bize de gönder şu test fotolarını
senden böyle duyunca bir ay dpo 5 te bir başladım sabah akşam test yaptımAmin canim.
Senin bu ay opk testleri kafayi yedirtti.
Fotoda belli olmuyor canim silik cunku.
Bakalim cidden var mi yok mu bilemiyorum. Sabaha daha belli olur.
Benim oglumda dpo5te testte pozitifti. Sanirim luteal fazim kisa oldugu icin...tam emin degilim. Gecenlerde baska topikte biride dpo5te ogrendi gebeligini. Bazen denk geliyor.
Valla ya. Ateşde hayatımda ilk defa bu kadar düşük seyrediyor.. Şaka gibiAmin canim.
Senin bu ay opk testleri kafayi yedirtti.
Fotoda belli olmuyor canim silik cunku.
Bakalim cidden var mi yok mu bilemiyorum. Sabaha daha belli olur.
Benim oglumda dpo5te testte pozitifti. Sanirim luteal fazim kisa oldugu icin...tam emin degilim. Gecenlerde baska topikte biride dpo5te ogrendi gebeligini. Bazen denk geliyor.
İnsallahhhhh regl olmazsin da gelir melegin :)senden böyle duyunca bir ay dpo 5 te bir başladım sabah akşam test yaptımdpo 10 akşam üzeri pozitifi görmüştüm, ısrarlarıma testler bile dayanamayıp pozitifi görmüştüm ama kimyasal oldu.
bu ay testlere bile fırsat vermeden dpo 7 de kan verdim ve 0,19 ile eve döndüm.beynen kendimi doktora hazırladım adetle beraber iyi bir doktora gidicez aşılama derse aşılama, tüp derse tüp yeni yılla kolları sıvadık, kesenin ağzını açtık.Allahım çok aratmasın inş.
Sana gelince hemen kan vermelisin, çatlarız4-5 testte varsa vardır cnm.
Cidden. Atesin sicrama yapsa tamam catladi diyecegim. E o da sicramadi. Uyuz etti biziValla ya. Ateşde hayatımda ilk defa bu kadar düşük seyrediyor.. Şaka gibi)
Kullandığım vitaminler etki edermi acaba cnm ya?Cidden. Atesin sicrama yapsa tamam catladi diyecegim. E o da sicramadi. Uyuz etti bizi
Evet cnm özelde 15-20 kişilik hatim grubunuz var ordan yazdı sabah kalbi durmuş tekrar döndürmüşler herkes elinden geldiğince birşeyler okusun Allah rızası içinVeson canım merhaba .
Dua başlığında mesajını gördüm.passionete ile ilgili bir durum mu var ?
Sen özelden mi yazıştın?
Kullandığım vitaminler etki edermi acaba cnm ya?
Hic bilgim yok canim..Eki Görüntüle 2087606 3 güne tahmini yüksek ateş girince kesikli çizgi çekti ama bakalım ateş yükselecekmi?R Rzg14
Evet cnm özelde 15-20 kişilik hatim grubunuz var ordan yazdı sabah kalbi durmuş tekrar döndürmüşler herkes elinden geldiğince birşeyler okusun Allah rızası içinEki Görüntüle 2087619 Eki Görüntüle 2087620 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/
bir sürpriz olsa da bende gebe oluversem :) inşallah gebelik habercisi olsun...Hic bilgim yok canim..
Allahim sifa versin. Acisini yasatmasin ailesine...
cibi35 nerelerdesin kuzum?bir de sen yorum yap hele benim duruma... öğlen niye koyu çıktı bu ovu ya..kafayı yiyecem..gebelik yapsam çıkmaz kesin yani..boşa test harcamak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?