Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar sanirim hamileyim :)
2farkli markadan toplam 3 test yaptim. 3unde de silik t cikti. Fotografta cikmiyor o nedenle eklemiyorum. Yarina iyice netlesir :) yari ola hayrola :)
Hadi inşlh canım ya..merakta koyma bizi.
Dünde benim ovu silik gibiydi biraz. Öğlen yaptım koyu çıktı.. Bişey anlamadım bu işten :))

Hadi inşlh canım ya..merakta koyma bizi.
Dünde benim ovu silik gibiydi biraz. Öğlen yaptım koyu çıktı.. Bişey anlamadım bu işten :))
Amin canim.
Senin bu ay opk testleri kafayi yedirtti.

maşallah ne kadar erken belli oluyor senin bebiş.hiç merakta bırakmıyor anneciğini :)
bize de gönder şu test fotolarını
Fotoda belli olmuyor canim silik cunku.
Bakalim cidden var mi yok mu bilemiyorum. Sabaha daha belli olur.
Benim oglumda dpo5te testte pozitifti. Sanirim luteal fazim kisa oldugu icin...tam emin degilim. Gecenlerde baska topikte biride dpo5te ogrendi gebeligini. Bazen denk geliyor.

senden böyle duyunca bir ay dpo 5 te bir başladım sabah akşam test yaptım dpo 10 akşam üzeri pozitifi görmüştüm, ısrarlarıma testler bile dayanamayıp pozitifi görmüştüm ama kimyasal oldu.
bu ay testlere bile fırsat vermeden dpo 7 de kan verdim ve 0,19 ile eve döndüm.beynen kendimi doktora hazırladım adetle beraber iyi bir doktora gidicez aşılama derse aşılama, tüp derse tüp yeni yılla kolları sıvadık, kesenin ağzını açtık.Allahım çok aratmasın inş.
Sana gelince hemen kan vermelisin, çatlarız 4-5 testte varsa vardır cnm.

Valla ya. Ateşde hayatımda ilk defa bu kadar düşük seyrediyor.. Şaka gibi)

İnsallahhhhh regl olmazsin da gelir melegin :)
Ben suan temkinliyim. Yarin bir olsun da canim kismet.
İste herkes de farkli oluyor beta artisi :) bakalim..

3 güne tahmini yüksek ateş girince kesikli çizgi çekti ama bakalım ateş yükselecekmi? R Rzg14

Kullandığım vitaminler etki edermi acaba cnm ya?

Eki Görüntüle 2087606 3 güne tahmini yüksek ateş girince kesikli çizgi çekti ama bakalım ateş yükselecekmi? R Rzg14
Hic bilgim yok canim..

Allahim sifa versin. Acisini yasatmasin ailesine...

cibi35 nerelerdesin kuzum?bir de sen yorum yap hele benim duruma... öğlen niye koyu çıktı bu ovu ya..kafayı yiyecem..gebelik yapsam çıkmaz kesin yani..boşa test harcamak istemiyorum...

cibi35 nerelerdesin kuzum?bir de sen yorum yap hele benim duruma... öğlen niye koyu çıktı bu ovu ya..kafayı yiyecem..gebelik yapsam çıkmaz kesin yani..boşa test harcamak istemiyorum...

Canım senin de benim gibi arada lh atakları oluyor sanırım. Gebelik testinde henüz belli olmaz sen R Rzg14 e bakma o numune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…