ATEş yükselene kadar çalışmalara devamOvulasyon testim bugün silinmeye başlamış birazcık.. Çatladımı yoksa çatlayacakmı anlamına geliyor bu?ateş daha düşük yükselmediVeson ve tüm kızlar
O kişiden kişiye değişir.dpo8 de bırak kanı idrarla öğrenenler var.dpo11 de kanda negatif gören hamileler de var.kesin demek için bence dpo13 ve sonrasıKızlar ovudan kaç gün sonra kanda kesin belli olur?
Çalışa çalışa tükendim vallaATEş yükselene kadar çalışmalara devam
tahminim yarina yukselir ates. yani bugun catlama gunu olabilir. bugun zaten iliski varmis. keyfine bak derimOvulasyon testim bugün silinmeye başlamış birazcık.. Çatladımı yoksa çatlayacakmı anlamına geliyor bu?ateş daha düşük yükselmediVeson ve tüm kızlar
kesinlikle katiliyorum.O kişiden kişiye değişir.dpo8 de bırak kanı idrarla öğrenenler var.dpo11 de kanda negatif gören hamileler de var.kesin demek için bence dpo13 ve sonrası
Sağol cnm..inşlh yükselir artık..tahminim yarina yukselir ates. yani bugun catlama gunu olabilir. bugun zaten iliski varmis. keyfine bak derim
Bana kalsa bende tembellik yapardım da adam rahat bırakmıyor ki kuzumCalis kuzum çalış bu hafta bak ben tembellik yaptım :))
EVET gruptan Yasemin in de dpo12 de idrarda çıkmamıştıkesinlikle katiliyorum.
arkadasim dpo12 de idrarda negatifti. o gun kanda pozitid cikti.
Rabbim inşallah sağlıkla yeniden nasip eder canım.. Buda bizim imtihanımız sanırım.. Amin canım inşallah. Rabbim o güzel yüreğin gibi tatlı bir melek yollasın sana. Dualarımdasın canım arkadaşım...
Ben de çalışmak istiyorummm,sabrım kalmadı.bugünlerde tam müsait.ama diğer regli bekleyeceğim,o kadar bekledim.sonu hayrolsun hepimizin.Calis kuzum çalış bu hafta bak ben tembellik yaptım :))
Ben de çalışmak istiyorummm,sabrım kalmadı.bugünlerde tam müsait.ama diğer regli bekleyeceğim,o kadar bekledim.sonu hayrolsun hepimizin.
Ya calis gitsin anacim. Ha deyince gelmiyirlar zaten.Ben de çalışmak istiyorummm,sabrım kalmadı.bugünlerde tam müsait.ama diğer regli bekleyeceğim,o kadar bekledim.sonu hayrolsun hepimizin.
Arkadaslar sanirim hamileyim :)
2farkli markadan toplam 3 test yaptim. 3unde de silik t cikti. Fotografta cikmiyor o nedenle eklemiyorum. Yarina iyice netlesir :) yari ola hayrola :)
KIZ zaten artık istediğin döneme denk gelmiyor mu Doğum çalış gitsinBen de çalışmak istiyorummm,sabrım kalmadı.bugünlerde tam müsait.ama diğer regli bekleyeceğim,o kadar bekledim.sonu hayrolsun hepimizin.
Ayyyy hadi inşallah.heyecan yaptımArkadaslar sanirim hamileyim :)
2farkli markadan toplam 3 test yaptim. 3unde de silik t cikti. Fotografta cikmiyor o nedenle eklemiyorum. Yarina iyice netlesir :) yari ola hayrola :)
İnşallahhhhh
İnsallah :)Ayyyy hadi inşallah.heyecan yaptım
İnsallah :)
Kan testi cok pahali ozelde. O yuzden yaptimayacagim. Yarin olsun bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?