Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar;

ateşim 36,3 tü bugün sabah ölçtüğümde 35,9 dereceye düşmüştü şimdi ovulasyon testi de yaptım pozitif sanırım çizgi koyu çıktı eke de ekliyorum :)

Eklentiler

• IMG_7704.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7707.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7709.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7713.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7714.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7718.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 31
bir sürpriz olsa da bende gebe oluversem :) inşallah gebelik habercisi olsun...
Amin insallah canijm.
Canım senin de benim gibi arada lh atakları oluyor sanırım. Gebelik testinde henüz belli olmaz sen R Rzg14 e bakma o numune

arkadaşlar;

ateşim 36,3 tü bugün sabah ölçtüğümde 35,9 dereceye düşmüştü şimdi ovulasyon testi de yaptım pozitif sanırım çizgi koyu çıktı eke de ekliyorum :)
Pozitif canim.

esimle de aramiz ciddi kotu. 2 gundur yuzune bile bakmiyorum. sesini duymaya tahammulum yok. gebelik varsa soylemeyecegim de. ciddi ciddi attirti tepemi cunku.

esimle de aramiz ciddi kotu. 2 gundur yuzune bile bakmiyorum. sesini duymaya tahammulum yok. gebelik varsa soylemeyecegim de. ciddi ciddi attirti tepemi cunku.

Bazen kaşınıyorlar :)) Arada sirkelemek lazım bunları canım boşver Minik haberi arayı ısıtır sende bol bol naz yaparsın ohhh

Kızlar bu pembe çerçeveler ne demek oluyor ? Birinin içi beyaz diğerlerinin değil. Dikkatimi çekmemişti daha önce.

Ayy canım benim ya kıyamam küçüğüm... çok üzüldüm .. ne diyeceğimi bilmiyoruö Rabbim sabır vE sıhhat versin . Yardımcısı olsun inş ..

Canım passionete duamızdasın. İnşallah her şey daha güzel olacak

Test derken ovülasyon mu. Adetin 7nci günü beyaz renk.
Yok gebelik testi.yani ayın 9 u.ama sen o kadar bekleme.ff ilk tablon olduğu için o kadar uzak bir tarih gösteriyor.veriler çoğaldıkça test tarihini beriye çekecektir

Yok gebelik testi.yani ayın 9 u.ama sen o kadar bekleme.ff ilk tablon olduğu için o kadar uzak bir tarih gösteriyor.veriler çoğaldıkça test tarihini beriye çekecektir
Hmm anladım canım şimdi. Adet olduysam niye test yaptırıyor dedim de 7 günlük gecikmede yap diyor anladığım kadarıyla. Valla yarın olmazsam yapcam ben test:) bir sürü belirtim var inşallah psikolojik değildirler. Bi saat kadar önce de su gibi ve şeffaf akıntım oldu. Hiç olmamıştı böyle akıntım. Ve ben adetten önce kuru olurum hep ama bu ay hep az az akıntım oldu.

Niye ki sen ocak demiştin?
Ocaktaki regli beklemem lazım.ocak 18gibi regl olacağım yaklaşık.sonrasında atış serbesttttt.
Ya calis gitsin anacim. Ha deyince gelmiyirlar zaten.
Takıntılıyım biraz.aklıma koydum değiştirsem tedirgin hissederim.

Arkadaslar sanirim hamileyim :)
2farkli markadan toplam 3 test yaptim. 3unde de silik t cikti. Fotografta cikmiyor o nedenle eklemiyorum. Yarina iyice netlesir :) yari ola hayrola :)
Bence de

KIZ zaten artık istediğin döneme denk gelmiyor mu Doğum çalış gitsin
Şimdi olsa 5hafta izin çöpe gidiyor.son demlerimdeyim.
saat 1 de yine test yaptim. onda da t silik cikti
dpo5
Ne kuvvetli çiş varmış sen de bacım.5.günde maşşş.

Helalllll vur,kır,parçala
bakem ne kadar sabredeceksin hamileliğini gizlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…