Gözün aydın olsun CNm çok sevindimEve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.R Rzg14 etiketle demiştin
Uzun zamandır takip edemiyorum hamişimiz varmısZamansiz yolcu tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin senin adına cok sevindim. Bizlerede dua et emi
Saol canım. Amin. Dua etmezmiyim sürekli kalbimde aklımda hep sizler varsınız. Burada aile gibi olduk. Rabbim en kısa zamanda başta bu topiktekilere sonra da isteyen herkese nasip etsin
BirAsilAnnesi sımsıkı tutunsun bebişler inşallah kac tanesi transfer oldu.Rabbim yüzünü güldürsün müjde vermek nasip olsun
Saol canım. Çok teşekkür ederim.Gözün aydın olsun CNm çok sevindim
Allah nazarlardan saklasın.sağlıkla kucağına alasın.Saol canım. Çok teşekkür ederim.
Uzun zamandır takip edemiyorum hamişimiz varmısZamansiz yolcu tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin senin adına cok sevindim. Bizlerede dua et emi
BirAsilAnnesi sımsıkı tutunsun bebişler inşallah kac tanesi transfer oldu.Rabbim yüzünü güldürsün müjde vermek nasip olsun
Ayyy çok heyecanlıinş bebişlerin sana sımsıkı tutunur.kalp atışını duydum Kızlar,dediğin günleri duymak dileğiyle...
İşte buuu!!işte bu!azmin zaferi.
Gençler yılmak yok,azimle miken bebişi kapar
Allah nazarlardan saklasın.sağlıkla kucağına alasın.
Allah nazarlardan saklasın.sağlıkla kucağına alasın.
Önümüzdeki ay behiceyle birlikte seninleyiz anlaşılan :) ikimizin de ateş çakılmış bugün
Testlerim bitti canim. Bu ay cok müsrif davrandim bu konuda
ateşim pat dedi çakıldı, bugün akşama adetim gelir.önümüzdeki ay hep beraber çalışmaya devam ama bu ay çok övülen bir doktora gideceğim bakalım ne yapacak benim nazlı yumurtalarımla nazlı kocama
Benim de olmadiysa belki de bu ay yum takibi vs ile ben de takilirim size cibi cim...
Bu ay bende size takılıyorum inşallah. geçen iki ay ateş ölçmedim stres oluyorum luteal fazım 10 gün sürüyor diye baktım böyle de olmuyor ateşe devam
cnm olaki ben dr.la devam edersem ates olcmeyecegim ....takiliriz oyle...Bağımlılık yapıyor ates ama bende bu ay tutmak istiyorum kendimi olcmemek icin :)
cnm olaki ben dr.la devam edersem ates olcmeyecegim ....takiliriz oyle...
yahu ben yum gunumden emin olamiyorum. o yuzden de kesin yok bebek diyemiyorum. 2 gecedir ayaklarim asiri yaniyor uyuyamiyorum gece. genelde regl oncesi 1 gece oyle gecerdi. aman iste sevmiyorum beklemeyi. bize daha ileri bir teknoloji lazimBana her türlü uyar canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?