canım ya ferning test kısmını bulamadım benAteş yükselmeye başlamış test kusmında ferning test diye bir kısım var işaretlediğin kısımlerı da hep sil.sadece ateş ve opk gir başka birşeye girme.bir de varsa akıntı bilgisi
OPk girdiğin yerde ferning microscope ayın 28-29 31-1-2-3 günleri silcanım ya ferning test kısmını bulamadım ben
Yumurta çatladı ise yükselmesi gerektamam canım şimdi bakıp dediğin gibi düzeltmeye çalışacağım. Ateşin yükselmesi iyi bir şey mi ? ateş ölçümünde nasıl oluyor sonlara doğru daha da mı yükselmesi gerekiyor canım ?
sildim canım tekrar baksana bi düzelmiş miOPk girdiğin yerde ferning microscope ayın 28-29 31-1-2-3 günleri silEki Görüntüle 2089357
hamile olduğumu anlamam için ateşimin hiç mi düşmemesi gerekiyor canım ?Yumurta çatladı ise yükselmesi gerek
oldu galiba canım tablo aşağıdaki gibi çıkıyorOPk girdiğin yerde ferning microscope ayın 28-29 31-1-2-3 günleri silEki Görüntüle 2089357
Olmuş CNm ilişki günlerini ve ovulasyon testi opk ları gir.varsa akıntı bilgisini de.son 6 günün saatini kontrol etsildim canım tekrar baksana bi düzelmiş mi
hamike olduğunu ateşten anlamak zorhamile olduğumu anlamam için ateşimin hiç mi düşmemesi gerekiyor canım ?
teşekkür ederim canımOlmuş CNm ilişki günlerini ve ovulasyon testi opk ları gir.varsa akıntı bilgisini de.son 6 günün saatini kontrol et
hamike olduğunu ateşten anlamak zor
Oyuncak teslimatı mı?Ben dde kendimi davet ediyorum..
Anacaim cok pahali ozelde yahu burda.
Bir de dis randevum var yarin.
Oyuncak teslimatim var.
Var da var
Bunu biz de biliyorduk zaten.uyuz herif...gunaydin. biz aksam dayanamadik esimle tip merkezine gittik. oradaki ulaka beyfendiye sonucu 3-5 gibi sayisal sonuc verip vermediklerini sordum. tabiki veriyrz dedi. dpo7 de degerin 4 olmasi da onemlidir cunku. neyse bekledik vs. sonuc <5...negatif. iyi de 4 mu 0...bilmem kac mi... bir de sordum basta yani... yani suan gebelik yok arkadaslar. kana gore olan bu
Eki Görüntüle 2089323
Bebişin seninle annesi.olumsuz düşünüp rahatsız etme minnakıAblacım kontrolüm bugünstresliyim, korkuyorum. Umarım herşey yolundadır. Gerektiği gibi büyüyordur inşallah Beni endişelendiren adet günü ile uyumlu olmaması. Ölçümlerde 10 gün geri çıkıyor. Gerçi doktor biraz rahatlatmıştı beni. Üstüste yaşadığım kimyasallar sonrası döngümün ve yumurtlamamın değişmiş olanileceğini yani geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu ay hiçbir yumurtlama takibi yapmadığım için ben de bilmiyorum ne zaman yumurtladığımı. 14.45 te randevum. Bakalım. Haber veririm sizlere
saol cnm.Oyuncak teslimatı mı?
Noel de geçti ama ...
Bunu biz de biliyorduk zaten.uyuz herif...
Bebişin seninle annesi.olumsuz düşünüp rahatsız etme minnakı
Benim de düşünce geri çıkmıyormuş öğrenmiş oldum. Pas geçtim bat 3 şubatBelli olmaz. Yukselebilir ama benim dusunce geri cikmiyor
28inde catlamis yum. Bekleyecegiz artik :)
Amu mumi o ne kız?yazması çok zor yapması daha zor bişi zaarsaol cnm.
amigurumi tatlim. yapiyorum hopppp elden teslim ediyorum
yuksek muhendis anne olarak evdeysem, az da olsa para kazaniyorum
ay insallah son regl olsun bu...Benim de düşünce geri çıkmıyormuş öğrenmiş oldum. Pas geçtim bat 3 şubat
orgu oyuncak canimAmu mumi o ne kız?yazması çok zor yapması daha zor bişi zaar
İnşallah canımay insallah son regl olsun bu...
orgu oyuncak canim
japon sanati diyorum.detaylar icin bakiniz google amca
Hııııı baktım.o cici şeyleri yapan sen miydin?orgu oyuncak canim
japon sanati diyorum.detaylar icin bakiniz google amca
sen az degilsin coksunHııııı baktım.o cici şeyleri yapan sen miydin?
Valla benim gibi yeteneksiz biri için yüksek mühendislik harikası denebilir
Bi hamile kalaydım ilk agumugimiz hazır desene
Ya da sen hamile kal,o Sevinç’le bize hediye ettercih senin gayri.
Sonuç : ikisinde de ben karlıyım
kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve iyice silikleşmiş artık. sanırım bundan sonra teste devam etmeme gerek yok değil mi adete kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?