saol canım benim ayyy hadi inşallah yaaa erken gebelik testi bile aldım internetten bekleyeceğiz artık allahım sonunda hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsinde gerisi önemli değilYok canım artık bekleme zamanı hadi hayırlısı olsun inşallah
bir beni eklememişsin canım..beni gözden çıkardın sanırım.
gerek yok cnm.kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve iyice silikleşmiş artık. sanırım bundan sonra teste devam etmeme gerek yok değil mi adete kadar ?
Allahimmmmmm gelecek o minnossss...
Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.Zamansiz yolcu doktordan gelmedin mi daha canım?haber bekliyoruz...inşallah güzel geçmiştir.
Hadi hayırlısı olsun. Rabbim utandırmasın. Dualarım seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de bebişin de Allaha emanet olun
Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.R Rzg14 etiketle demiştin
masallahhhh. oh super. sevsinler onun minnak pitirtilarini. saglikla kavusun annesiEve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.R Rzg14 etiketle demiştin
bir beni eklememişsin canım..beni gözden çıkardın sanırım.inşallah sağlıkla tutunur annesine kuzum...
Hadi hayırlısı olsun. Rabbim utandırmasın. Dualarım seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de bebişin de Allaha emanet olun
Canimm Rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah :)
çok sevindim canım...sonuna kadar böyle ilerlesin sağlıklada doğsun inşallah..Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.R Rzg14 etiketle demiştin
farkettim şekercim...ayy ablam ya
işteyim hemen girip yazdım o yüzden seni etiketleyememişim ne olur alınma.
çok teşekkür ederim ablacığım.
Ohh cok sukur bugünlerde güzel haberlere ihtiyacımız var. Sonuna dek sorunsuz sağlıklı gider inşallah canim benim.
masallahhhh. oh super. sevsinler onun minnak pitirtilarini. saglikla kavusun annesi
sağ ol canım benim.
sana sağlıklı doğumlar bana da sağlıkla tutunan bebişler nasip olsun.
Saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum. Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdeki ne ise onla ödüllendirsin emeğinizin ve sabrınızın karşılığınıçok sevindim canım...sonuna kadar böyle ilerlesin sağlıklada doğsun inşallah..amin canım..duanı esirgeme bizlerden de...
farkettim şekercim...inşallah yüzün gülsün cemrecim...duamdasın ablam...
Ayyy çok heyecanlı
İşte buuu!!işte bu!azmin zaferi.Eve yeni geldim abla. Çok şükür herşey yolundaymış. Bebiş büyümüş. Kese çok iyi yere yerleşmiş dedi. Kanama alanı felan da yokmuş. Adete göre 8+3 olmam lazım ama 7+1 götünüyor.Geç döllenme olduğu kesinleşti. Haftalık gelişimi ve kalp atışı iyi dedi. Çok şükür çok rahatladım şimdi. Darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda.R Rzg14 etiketle demiştin
Kaçak dövüşmeyelim lütfen.bu bir cevap değil.sen az degilsin coksun
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?