Bilmiyorum ki CNm inşallah içerde herşey yolundadır:)Amin inşallh... Sende bir sıkıntı yoktur inşlh?
İnşlh cnm.endişe hiç bitmiyor malesef..Bilmiyorum ki CNm inşallah içerde herşey yolundadır:)
Hic atesle baglantilama artik canim.CNm 2 gündür ateş düşüş yapıyor biraz tedirgin oldum.onun dışında beklemedeyim hala.
Ay ne bileyim CNm dün düştü çok takılmadım ama bugün bir tık daha düşünce panik oldum . umarım yükselir tekrardan 8 gündür 37,1 lerdeki ateş 2 günde 36,8 e kadar düştü.zaten yükseldiğini göreyim bir daha ölçmeyeceğimHic atesle baglantilama artik canim.
İnsallah hersey yolunda gidecek.
hic panikleme. ben gebeyken 36.8-36.6 arasi gidip geliyordu. o gosterge degil canim.Ay ne bileyim CNm dün düştü çok takılmadım ama bugün bir tık daha düşünce panik oldum . umarım yükselir tekrardan 8 gündür 37,1 lerdeki ateş 2 günde 36,8 e kadar düştü.zaten yükseldiğini göreyim bir daha ölçmeyeceğim
İnşallah CNm ya inşallahhic panikleme. ben gebeyken 36.8-36.6 arasi gidip geliyordu. o gosterge degil canim.
ayy LEyla ablacim ya biran yaptin zannettim, can cikar huy cikmaz derler :)33 ü aşmayınca yapmıyorum cnm biliyosun..bugün 33.gün ama dpo 16 da falan geliyo.. Daha 13 deyim...
Gunaydin canim. İnan tablodan ben yorum yapamiyorum suan. Doktordan guzel haberi alirsn insallah.Kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum.yarın sabah dr a gidiyorum inşallahEki Görüntüle 2094601
Lekeler başladıGunaydin canim. İnan tablodan ben yorum yapamiyorum suan. Doktordan guzel haberi alirsn insallah.
İnanmıyorum cnm ya...kaderimiz yok sanki bu işte.. Çok üzüldüm...hayırlı haberle dön inşlh...Kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum.yarın sabah dr a gidiyorum inşallahEki Görüntüle 2094601
Ben bu işten hiçbirşey anlamadım zaten ne yaparsam boşİnanmıyorum cnm ya...kaderimiz yok sanki bu işte.. Çok üzüldüm...hayırlı haberle dön inşlh...
Lekeler başladı
Lekeler kanamaya döndübir kimyasal gebelik yaşamamıştım onu da yaşamış oldum.bunun da ömrü bu kadarmış.
bilmiyorum ateşten anlamıştım zaten sabah hemen yarın için randevu aldım.ama kanama bildiğin adet kanamasına döndüSen yinede bir gitsen mi dr.a
bilmiyorum ateşten anlamıştım zaten sabah hemen yarın için randevu aldım.ama kanama bildiğin adet kanamasına döndü
Lekeler kanamaya döndübir kimyasal gebelik yaşamamıştım onu da yaşamış oldum.bunun da ömrü bu kadarmış.
Saol canım teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinVeson canım geçmiş olsun dün gece güzel haberi okumuştum ama yazamadım bugün dedim şu Yeni mesajları okuyayım yazayım dedim ama maalesef kanaman başlamış, inşallah tekrardan güzel haberler verirsin ve bu sefer kucağına almak nasip olur
Zamansiz yolcu geçmiş olsun sana da okuyunca çok üzüldüm ama inşallah tekrar hamile kalırsın ve bu sefer sağlıklı bir bebişin olur her zaman dua ediyorum sizler içinde Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?