Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada zor anlar yasayanlarin msjlarini gordum cok cok gecmis olsun. Inanin bir sey simdi olmuyorsa daha iyi bir zamanda olacagi icin olmuyordur. Bunu tecrube ettim.

Aynen öyle insan ne diyeceğini ne düşüneceğini bilmiyor.yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.
Allah yardımcınız olsun. Nasıl sonuçlarnırsa sonuçlasın hayırlısıymış diyip kendinizi üzmemeye çalışın nolur...

Gündüz ateşim 37.1... Sabah ki düşük çıkıyor..33 ü aştık bakalım dpo 16 yıda aşabilecekmiyiz... Acayip çişim geliyor ya..abdest aldım işe geldim. Namazımı kılana kadar yine sıkıştım...Ateşde iki gündür düşük çıkmasa kesin hamileyim diyecem ama..ateş moral bozuyo... R Rzg14 adet günü düşüp çıkabilir demiştin ama bilmiyorum...

İnanamıyorum yaa... ne diyeceğimi bilmiyorum canım hakkında hayırlısı olsun
Allah yardımcınız olsun. Nasıl sonuçlarnırsa sonuçlasın hayırlısıymış diyip kendinizi üzmemeye çalışın nolur...
Bu arada zor anlar yasayanlarin msjlarini gordum cok cok gecmis olsun. Inanin bir sey simdi olmuyorsa daha iyi bir zamanda olacagi icin olmuyordur. Bunu tecrube ettim.
Sağolun kızlar Allah razı olsun.rabbim en uygununu bilir elbet

Canim cok sukur evet. 2 ocak'ta planli sezaryan ile ikinci kizim dunyaya geldi. Hepimiz yeni hayatimiza uyum saglamaya calisiyoruz. Cok sukur bugunumuze. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın CNm Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah

Sanki 16-17 gibi geldi bana

Canim cok sukur evet. 2 ocak'ta planli sezaryan ile ikinci kizim dunyaya geldi. Hepimiz yeni hayatimiza uyum saglamaya calisiyoruz. Cok sukur bugunumuze. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın cnm..Allah analı babalı büyütsün inşlh sağlıkla sıhhatle kuzum..

Canim senin atesinde karakteristik aslinda. Regle yakin dusuyor..... Bazilarinda o yukselme regl gunu olabiliyor. İnsallah sende de oyle olur.

15 yada 16 olabilir gibi.

Dimi amaa bana da oyle geliyor. Gene de kafami karistiriyor daha once 23.gunde yumurtam olmasi devam edecegim olcmeye bakalim o zaman da bir dusus cikis yasayacak miyimmm
İnil çıkışlar hep oluyor takılma.çalışmalar var artık bekleme zamanı hadi hayırlısı

Paralelde ovulasyon testi de kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben 2 ay denedim, benim testlerim hep negatif çıktı. Ateş grafiğim çok net yumurtlama göstermesine rağmen, T çizgisi C'nin yarısı kadar koyuluğa bile erişmedi.
Markadan ve testlerden şüphe edip bu ay hassasiyeti yüksek ve pahalı bir markayı deniyorum. Bugün döngümde 13. gün olmasına rağmen (kasım ve aralık yumurtlama günlerim CD 14 ve CD15) bugün tek çizgi gördüm sadece. İkinci hayalet bile yok ortada. Testleri en baştan beri doğu yapıyorum. 4 saat boyunca ağzıma sadece bir bardak su koydum ve testi 16:00'da yaptım. Çatlamaya 1-2 gün kala hiç çizgi çıkmaması anormal değil mi sizce?
Acaba hiç OPK testlerine takılmayıp tamamen ateşe mi güvenmeliyim? Siz yumurtlamaya emin olup da sürekli negatif testler gördünüz mü?

Veson canım cok üzüldüm gecmiş olsun
Allah en kısa zamanda saglıcakla yeniden nasip etsin.

Sağol gülüm Allah tazı olsun.
topiği takip etmediğimden yeni gördüm canım çok üzüldümm ne çok yıprattı seni bu kayıplar sebebi bi çözülebilse Allah ım sağlıkla kucağına alacağın sağlıklı bi grbelik nasip etse

Veson canım cok üzüldüm gecmiş olsun
Allah en kısa zamanda saglıcakla yeniden nasip etsin.
Sağolun kızlar ya.gerçekten psikolojim bozuldu iyice.bir öncekinde çok ağlamıştım.bunda hiç ağlayamadım.aksine bazı mesajları okuyup okuyup güldüm.her seferinde aynı şeyler bu mesajı yüz kez okudum bunu daha önce de duymuştum falan diyerek.iyice psikolojim bozuldu sanırım..böyle tepki vereceğimi hiç düşünmemiştim..

Adetin 3. Günü hormon testlerini yaptırdın mı? Lh seviyesi mi yetersiz yoksa prolaktin mi yüksek acaba diye düşündüm. Birde ateşle ovulasyonu yakaladığında 7.gun progesteron testi yaptırırsan yumurtlamadan emin olabilirsin. Bu zamana kadar neler yaptığını bilmiyorum ama bir ay Dr takibiyle çözüme ulasabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…